آقا یکی از دوستان کرک سالم 2 Assassin creed
رو داره!؟
Printable View
آقا یکی از دوستان کرک سالم 2 Assassin creed
رو داره!؟
درخواست کرک سریال و پچ بازی ها در اینجانقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=156537
حالا چه فرقی میکنه بابا مقررات!!
دوست عزیز بحث سر مقرراته و از همه مهمتر نظم تاپیکهاست وگرنه بله به قول شما فرقی نمیکنه:20:نقل قول:
فرقش اینه که نظم تاپیک بهم میریزه و هرکی هرکی میشه:31:نقل قول:
وثتی تاپیکش هست که نباید این جا بنویسید.
سلام
من تازگيها دچار يه مشکل تو سيستم شدم. هر بازي رو نصب ميکنم هر 1 دقيقه يه بار سيستم هنگ ميکنه دوباره ادامه ميده.
رم : 2 gig
ويندوز : 7
Cpu : Amd athlon +5200, 3Ghz
vga : 9500gt-gforce
لطفا يکي بگه چيه علتش تا تعميرش کنم. در ضمن بازي رو با کيفيت عالي مياره ولي زود زود هنگ ميکنه.
البته اگه این مشکل بیشتر در موقع شروع مراحل و یا تعویض موقعیت و یا صحنه های شلوغ بازی پیش میاد میشه گفت ممکنه از ضعیف بودن سی پی یو هم هست که اونم می تونی توی بازی که هستی با کمک task manager تست کنی ببینی که چند درصد سی پی یو در حین بازیداره استفاده میشه ولی اگه جای مشخصی نداره و از همه مهتر درست در فاصله زمانهای مشخصی ایجاد میشه شما اولا موقع بازی حتما دمای قطعات سیستم رو چک کم که بالا نره...نقل قول:
ثانیا نمیشه گفت که حتما از یک بدافزاره یا یک برنامه ناخوسته_ست ولی شما برای اطمینان توی منوی run تایپ کن msconfig و سپس توی پنجره ای که باز میشه تموم برنامه_هایstartup رو ببند اگه درست شد که هیچ وگرنه سیستم رو حتما با یک آنتی ویروس به روزچک کن....ببین با این روشها به مشکل بازی پی میبری:20:
سلام به همگی!
من بازی prison break رو گرفتم ولی حالا که نصب شده کرک نداره! میشه یه کرک سالم بهم معرفی کنید؟
یادم میاد یه تاپیک درخواست کرک بود ولی من پیداش نکردم :31:
بچه ها من قبلا بازی assisans creed 2 یه بار با کرک بازی رو تموم کردم ولی حالا که دوباره میخوام بازی کنم کرک رو که میریزم میگه باید به اینترنت متصل بشی مشکل چیه لطفا کمک کنید
کرک بازی یه فایل DLL هست دانلود کنید فایل رو بریزید تو فولدر بازی :نقل قول:
اگه فایل ناشناخته بود .dll به اسمش اضافه کنکد:http://www.4shared.com/file/0roWztfY/dvm.html
سلام من gears of war رو نصب کردم ولی وقتی میخوام بازش کنم میگه
d:\program file(x86)\microsoft\gears of war\binaries\wargame-g4wliv.exe
you cannot run the game with modified executable code. please reinstall the game
لطفا کمک کنید:19:
شما اول باید برنامه GFWLive نصب کنید :نقل قول:
کد:http://www.microsoft.com/games/en-us/live/pages/livelaunch.aspx
البته برای اجرای بازی روی گزینه launcher توی فولدر بازی کلیک و تاریخ سیستم رو هم به 2008 تغییر بدید...
سلام . بازی پرتابل است وارد بازی میشم استارت شروع وگاز میدم ولی فرمان کار
نمیکنه یا من کلیدشو نمیشناسم؟ خلا صه فرمان ماشین یا چی کار میکنه لطفاً
راهنمایی کنید ممنون میشم:11:
دستت درد نکنه مشکلم حل شد فقط راهی نیست تاریخ سیستم رو تغییر ندمنقل قول:
ضمنا یه مشکل دیگه ام دارم کسی بهم جواب نداد حالا دوباره میگمنقل قول:
من رو لب تابم هر بازی فوتبالی میریزم موقعی که با سرعت میدوم بقیه دکمه هام تقریبا از کار میفته
توی باریهای رانندگی هم وقتی نیترو می گیرم فرمونم قفل میشه که توی اونا با عوض کردن 4 جهت اصلی و بازی با ماشین حساب حل شد ولی تو بازی های فوتبال جای 4 جهت عوض نمیشه
سیستم هم اینحوریه: windows : 7 64 bit graphics : gforce 330 M ram: 4 gb cpu : cori7
سلام من بازی age of empire III رو نصب کردم
که موقع اجرا میگه شما یه فایل dll رو نداری و دوباره نصب کن دوباره نصب کردم فایده نداشت کسی فایلشو نداره بهم بده؟
اینم خودم ارورشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو به صفحه زیر روی Download ... .DLL کلیک کن دانلود میشه بعد فایل ها رو اکسترکت بریز تو پوشه بازی
کد:http://www.dll-files.com/pop.php?dll=d3dx9_25
بالاخره راهی برای ریست شدن کامپیوتر در kane of lynch 2 پیدا نشد
سلام.
من یک مشکل در حین بازی با call of duty Warfara 2 دارم:
همون اوایل بازی وقتی یک مرحله رو تموم میکنم ،میخوام وارد مرحله بعدیش بشم ،از بازی میپره بیرون و وقتی دوباره بازی رو شروع میکنم ،این پیغام رو میده :
چه روی yes کلیک کنم چه روی no ،هیچ فرقی نمیکنه بازهم هم همون آش و همون کاسه....
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
بازی شما اگه اون 4 dvd هست ایراد داره همین جوری میشه ماله منم همین هشدارو میداد ولی بعدا یه 3 dvd گرفتم که این مشکل رو توش حل کرده بودن شما هم اگه تونستی 3 dvd رو بخر هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
البته شما اگه نسخه 4DVD رو داری این پچ رو دانلود ونصب کن:نقل قول:
کد:
http://www.boysteampc.com/game/download/news/COD6.exe
اتفاقا" مال من هم دقیقا" سه تا دی وی دیه!!نقل قول:
بازی شما اگه اون 4 dvd هست ایراد داره همین جوری میشه ماله منم همین هشدارو میداد ولی بعدا یه 3 dvd گرفتم که این مشکل رو توش حل کرده بودن شما هم اگه تونستی 3 dvd رو بخر هیچ مشکلی نداره
حجم بازی شما دقیقا" چقدره؟
این پچ رو هم نصب کردم ولی باز هم همون مشکل رو داره :41:نقل قول:
این به خاطر اینه که شما بازی رو روی high Quality داری اجرا میکنی. برای همین موقع تموم شدن لودینگ این پیغام رو میده. اگه یه ورده انتظاراتت رو کم کنی درست میشه:46:نقل قول:
نه بابا high Quality کدومه؟اگه رو high Quality بذارم که کلا بازی اجرا نمیشه :31:نقل قول:
این به خاطر اینه که شما بازی رو روی high Quality داری اجرا میکنی. برای همین موقع تموم شدن لودینگ این پیغام رو میده. اگه یه ورده انتظاراتت رو کم کنی درست میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرافیکش روی حداقله
من تو بازی PES 2010 مشکل دارم بازی رو که اجرا می کنم خیلی راحت و روون و کامل اجرا میشه اما وقتی از بازی میام بیرون یا باید Reset کنم یا Task Manager رو باز کنم و از اونجا بازی رو ببندم چیکار کنم ؟؟
شما که احتمالا کمبود فضای رم یا ضعف شدید cpu نداری؟؟نقل قول:
سلام دوستان من وقتی بازی BAD COMPANY 2 رو روی ویندوز 7 64 بیتی اجرا میکنم این خطا رو میده
ممنون میشم کسی تجربش رو داره کمک کنه
راستی تازه نصب کردم و موقع نصب هم مشکلی نداشت
سلام من تا بحال برای بازی مشکلی نداشتم اما 2 روزه که توی بازی Lag خیلی زیادی دارم
مشکل از کجاست؟
به صفحه زیر بروید روی Download ... .dll کلیک کنید بزارید فایل دانلود بشه بعد محتوای فایل فشرده رو بریزید تو فولدر بازینقل قول:
کد:http://www.dll-files.com/pop.php?dll=xinput1_3
خیر ببینی جوون:10: اصلا فکرش رو هم نمیکردم حل بشه!!نقل قول:
ممنونم:11:
سلام . من تازه كارت گرافيكم رو عوض كردم و مدل nvidia geforce 210 رو خريدم . اونم فقط به خاطر اينكه داداشم ميخواست شاهزاده ي ايراني رو بازي كنه .قبلا ميگفت بايد shader3 رو ساپورت كنه .الان ساپورت ميكنه ولي سرعت اومدن بازي افتضاحه و توي صفحه اي كه بعد از صفحه اصليه ميمونه . يعني همونجايي كه مينويسه loading .حدود ده دقيقه صبر كردم ولي فايده اي نداشت . من اصلا از بازي ها سر در نميارم و نميدونم چيكار كنم . بازي جام طلايي موتر سواران 2009 هم قبلا باز نميشد ولي الان بعد از اون صفحه اي كه بايد زبان رو انتخاب كنيم هيچي نمياد
لطفا كمكم كنيد . 80 هزار تومان پول مفت ....:41:
سلام.من بازی شوالیه های افتخار رو روی کامپیوترم نصب کردم (هم روی سون و هم روی ایکس پی) اولش ازم سیدی 1 می خواست که منم گذاشتم ولی هرکاری کردم وارد بازی نشد و دوباره ازم سیدی 1 رو می خواست. بعدم من هردو ویندوزمو عوض کردم حالا بعد نصب که می خوام بازی رو اجرا کنم بازی بالا نمیاد.... ازتون خواهش می کنم کمکم کنید........
اینم مشخصات سیستم من:
cpu:core i5-750
ram:4gig
vga:radeon 5830 xfx
باید کرک بریزید
سلام
اگه میشه بگید چطوری با دسته
ماشین بازی کنم
واسه فوتبال مشکلی ندارم
بازی dirt2 و shift
dirt 2 باید یه چیزی دانلود می کردی می ریختی تو فولدر بازی بعد میشد
چی دانلود کنم؟
اگه می شه لینکشو بزارین
بازیه کرک نداره(ماله دارینوسه) بعدم من قبلا روی سیستم قبلیم که پایینتر از این سیستمم بود به همین شیوه نصب و اجراش کردم....
باز هم ممنون از شما و از کسایی که بتونن کمکم کنند
دوست عزیز برای راحت اجرا شدن بازی فقط گرافیک مد نظر نیست شما مشخصات کامل سیستم(cpu,ram,vga) رو بگو...نقل قول:
ذاتا این مشکل از کرکه به احتمال زیاد بازی یا بد نصب شده یا اصلا کرک نشده...البته به شرطی که خود بازی درست نصب شده باشه!شما حداقل از درست نصب شدن بازی مطمئنی؟؟چون این ایراد ربطی به سیستم اجرایی بازی نداره!نقل قول:
بازم گه از درس نصب شدن بازی مطئنی این کرکها رو دانلود کن ببین کارت رو راه میندازه یا نه:
کد:http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/knightsofhonor.shtml
شما این برنامه رو دانلود و درست طبق پستی که گفتم عمل کن تا در تموم بازیها بتونی به راحتی با دسته بازی کنی:46::نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5398223&postcount=391
بازی nfs shift که فقط با دسته مایکروسافت یا همون دسته xbox قابل اجرا هست:8:نقل قول:
بازی dirt رو هم اگه بری تو تنظیمات بازی و روی کاستم بزاری فک کنم بشه :13: البته وقتی روی کاستم گذاشتی باید تک تک دکمه هارو درست کنی :10:
به نظر من برو یه دسته مایکرو سافت بگیر خیالتو راحت کن با همه بازی ها کار میکنه البته تنظیم نمیخواد یعنی خودش ست شده هست :8:
ممنون از راهنماییتون . ولی باز هم مشکلم حل نشد.....
نه وسط نصب اروری میداد نه هنگام بالا اومدن بازی.
اصلا بازیه کرک نداره.... نمی دونید غیر از کرک مشکل از چه جای دیگه ای می تونه باشه.
باز هم ممنون ازتون
با این روشی که من گفتم شما در هر بازی به راحتی میتونید با دسته بازی کنید چون این برنامه نوعی مبدل گیبورد روی گیم پد هست و فقط باید دسته شما توسط این نرم افزار شناسایی شه:46:نقل قول:
دوست عزیز اگه این اخطاری که شما میگی میده دقیقا بر میگرده به کرک بازی...حالا شما اون کرکها رو دانلود کن ببین درست میشه.اگه بازم این اخطار رو داد ایندفعه دقیقا متن انگلیسی خطا رو بگذارید تا بهتر بشه نظر داد...نقل قول: