کدوم درایو از همه بهتره:lite-on\BenQ\samsung\hitachi
کدوم درایو از همه بهتره:lite-on\BenQ\samsung\hitachi
تا اونجایی که من یادمه SAMSUNG از همه بهتر بود.نقل قول:
سلام
من xbox 360 کپی خورده شده جاسپر دارم ... خواستم بپرسم برای پخش فرمت تصویری divx راهی غیر از اپدیت از طریق اینترنت هست ؟
مثلا فایلی باشه که بریزم رو سی دی و بعد به دستگاه انتقال بدم .
خیر راهی نیست فقط از لایو میشهنقل قول:
البته من یه جا شنیده بودم با باز کردن هارد میشه این کارو کرد که خیلی هم خطرناکه
البته شهاب جان بهترین درایوش Hitachi بود یکی از پر مشکلترینهاش Samsung بود که خرابی های زیادی داشت به خصوص مشکل eject نشدن پس از مدتی کار کردن :31:نقل قول:
نقل قول:همونطور که علیرضا گفتن راهی نیست جز گرفتن از liveنقل قول:
مثلا با cd
اما از طریق باز کردن هارد و اتصال اون به pc طبق یک پروسه انجام پذیر هست که هم پیچیده هست هم امکان بسیار بالایی داره که کنسول دیگه hdd رو نشناسه
چه قدر احمق !!!! وقتی شما به کل یک سیستمی مخصوصا نرم افزاری دسترسی دارید میشه هر بلایی سرش آورد ! قفل مفل نمنه !نقل قول:
اهان:31:نقل قول:
ممنون پدرام جون
مثل اینکه کم کم داریم میریم به استقبال الزایمر!!:31:
البته من خودم samsung هم داشتم و خیلی خوب و عالی بود ولی این مشکل eject نشدن را همونطور که تو هم اشاره کردی داشت که البته اون زمان برای من به وحود نیومد ولی کنسول رفیقم این مشکل براش به وجود اومد که یادمه برد پیشه یه تعمیر کار کامپیوتر و با 6 تومن درایوشو درست کرد!!:31:
سلام دوستان
هارد تو xbox به چه دردی میخوره ؟؟ ( بازی روش نصب میشه یا سیو بازی روش ریخته میشه یا ... )
بله هم بازی روش میشه ریخت و هم SAVE بازی هارو.نقل قول:
بازی نصب کرده و نصب نکرده چه فرقهایی دارن ؟
هارد چند گیگ بگیرم بهتره ؟
سلام
با اینکه من هنوز Xbox ندارم :19:.همین جا خوندم که اگه بازیا رو نصب کنی رو هاردت...هم سرعت load بازی بیشتر میشه هم texture ها زودتر render میشن...:46:
بازی رو که تو هارد نصب کنینقل قول:
سرعت load بازی میره بالاتر
درایوت دیگه کار نمیکنه و صدا و حرارت کمتر تولید میکنه
بعضی بازی ها به خصوص اونهایی که مونورشون unreal هست و مشکل texture دارن خیلی بهبود پیدا میکنه load بافت هاشون
هر چی بهتر بهتر
این هایی که گفتید یعنی چی ؟؟؟؟؟؟:44:نقل قول:
دسته های 360 چجوری شارژ میشن ؟ این Play & charg kit چیه ؟
موقع استفاده باید دستگاه در حالت عمودی باشه یا افقی ؟
سامسونگ هر چی توی دیجیتال قویه توی مکانیک ضعیفه ! نمیدونم چرا :( حتی CD-Rom و DVD-ROM و رایتر های معمولیش هم که برای PC تولید میکنه این مشکل Eject نشدن رو دارند !نقل قول:
فکر کنید شرکتی که یکی از بهترین Mp3 Player ها و LCD ها و ... دنیا رو تولید میکنه سر این داستان قطعات مکانیکی ضعف داره :41: :19:
بعضی بازی ها به علت خونده شدن از روی درایو texture ها یا همون بافت های تشکیل دهنده object هاشون دیر بار گذاری میشهنقل قول:
مثلا تو بازی Gears of war اگه دقت کنید بعضی مراحل که شروع میشه marcus واساده ولی در و دیوار گنگ هست و در 3 یا 4 ثانیه در چند مرحله بافت های دیوار و محیط بار گذاری میشه
اگه تو هارد نصب بشه این مشکلات تا حد خیلی زیادی حل میشه
شاید بارزترینش برای بازی GTA IV باشه که رو بعضی درایو ها مشکل داشت و محیط خیلی دیر Load میشد به خصوص تو سرعت های بالا که با نصب تو هارد کامل درست شد
خوب شما هم میتونی از باتری های شارژی و شارزر جدا استفاده کنینقل قول:
یا از همین قطعه که گفتی که برای شارژ دسته هاش به کار میره
کد:http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox360playchargekit/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که باتری مخصوص داره و یک سرش هم به کنسول وصل میشه و شارژ میکنه
و تا 25 ساعت شارژ داره
قیمتش هم 20 دلاره که اینجا original اون رو تا 30 میفروشن و متفرقه هم داره تا 13 تومان
موتور بازی یا همون Engine هسته اصلی بازی هست که تمام اعمال اصلی رو کنترل میکنه و خودش تشکیل شده از موتور های گوچک تر مثل AI Engine و Graphic Engine و physic engine و Sound Engine و ... یعنی قلب تپنده بازی :31:نقل قول:
تکستچر هم یک عکس هست که بامپ میشه روی یک مش سه بعدی و اون مش رو قابل دیدن میکنه . به عبارتی مثل پوست عمل میکنه .
چجوری باید بازی رو نصب کنم ؟؟؟ چجوری باید حذفشون کنم ؟؟؟ ( بین خودمون بمونه من هنوز xbox ندارم ولی فعلا 200t رو جمع کردم بقیه رو هم میرم دزدی :31:)
و هزینه یه دسته وایرلس برای مدل الیت چنده ؟؟؟
دیسک بازی رو میزارید تو . دکمه Y (همون زرده) رو روی بازی میزنید و بعدش اینستال خودنمایی میکنه .نقل قول:
برای پاک کردن هم میرید توی ستینگ ، مموری ، هارد لیست بازی ها میاد از همونجا پاک میکنید .
40 تومان مشکینقل قول:
38 تومان سفید
اگه فقط برای save بازی ها نیاز به حافظه داشته باشم arcade خوبه؟
یعنی بس میشه؟
بعدش روش داشبورد نصب میشه؟
کافیهنقل قول:
زیاد هم میاد
بله نصب مبشه
از اونجا پاک کنه سیو بازی هم فکر کنم پاک شه درسته ؟ gta iv رو نصب کرده بودم بعد پاکش کردم سیو ها هم پاک شد باهاش در هر صورت امسال حواستان را جمع کنید :دی یه وقت مشکل پیش نیادنقل قول:
نه پاک نمیشه ، روی بازی که کلیک کنه سه تا گزینه میاد میگه خودشو میخوای پاک کنی یا سیوش رو یا هر دو .نقل قول:
قیمت arcade چنده؟
یکی نمی خواد جواب ما رو بده؟
بین 240 تا 260نقل قول:
ببخشید ! این Wave 4چیه؟:13:
آخه یه جایی خوندم :
[Tekken 6 - [ FREE ] - [ Wave 4
Wave 4 يك نوع قفل نرم افزاري است كه براي جلوگيري از اجراي بازي هاي كپي توسط ماكروسافت ساخته شد ولي ه ك شد .نقل قول:
ٌWave 4 نوعی قفل بود که مدتی پیش توسط Microsoft روی بازی ها قرار داده شد که به واسطه ی اون دیگه نمی تونستید از بازیه ای کپی استفاده کنید که الان با انتشار IXtream LT این مشکل حل شده .نقل قول:
من یه بازی خریدم وقتی که می خوام اجراش کنم این ارور رو میده:
this disc's region code is incorrect for this console
مشکا چیه؟
ریجن بازی با ریجن کنسول هم خوانی نداره !نقل قول:
یعنی اگه ریجن کنسول PAL باشه شما یک بازی با ریجن J یا UC خریدید
دوستان میشه یه نفر در مورد شبکه Live توضیح بده. در مورد هزینه اون و شرایطش در ایران و کلا چیزهایی که مربوط به اون میشه من می خواستم بدونم.
ممنون:11:
وحید جان Xbox LIVE شبکه ی بازی های آنلاین Xbox 360 هست که در اون قابلیت انجام بازی های آنلاین . دانلود تم . دانلود DLC و امکانات دیگری رو خواهی داشت.LIVE نسبت به رقیبش PSN امکانات بیشتری داره و به همین خاطر موفق تر ظاهر شده.نقل قول:
در صورتی که از بازی های کپی استفاده بشه در LIVE بن خواهیم شد که نتیجه اون قطع دسترسی به شبکه ی LIVE و قفل شدن هارد هست به طوری که دیگه از هیچ هاردی نمی شه روی کسنول استفاده کرد ! اما همه ی اینها راه داره. باStealth Patch کردن دیسک ها خیالت از بابت بن شدن می تونه راحت باشه به خاطر اینکه با این کار دیسک های کپی شبیه دیسک های اصل میشن طوری که Microsoft نمی تونه دیسک اصل رو از غیر اصل تشخیص بده.در صورتی که در شبکه ی لایو بن بشی در هر حال می تونی از کنسول برای بازی استفاده کنی هر چند دسترسیت قطع شده.همین طور که گفتم تنها مشکل اینه که کنسول دیگه قادر به تشخیص هارد نیست که فروشگاه هایی که در کار فروش کنسول هستن در قبال 10-15 هزار تومان هارد رو بازگردانی میکنن.با خرید کنسول به مدت 1 ماه از اکانت مجانی اون می تونی استفاده کنی که به صورت رایگان و توسط Microsoft قرار داده شده.مدت زمانش از اولین اتصالت به لایو محاسبه میشه.بعد از اولین اتصال باید اکانت های لایو رو خریداری کنی.با توجه به نیازت 3 ماهه یا 1 ساله.3 ماهه حدود 30 هزار تومان و 1 ساله حدود 50 هزار تومان.
در نهایت آخرین مشکلی که بعضی وقتا گریبان گیر گیمر هایی میشه که از بازی های کپی استفاده می کنن موج بن های Microsoft هست!چند وقت پیش با عرضه ی Wave 4 این موج بن باعث شد تا همه بن بشن!
حجم save بازی ها حدود چقدر است ؟
حجم داشبورد چقدره؟
کمک کنید dgنقل قول:
قیمت دسته بی سیم و سیم دار چقدره؟
ممنون!
40 تومان مشکی
38 تومان سفید
نقل قول از pedram_sad
ببخشید
سیم دار و بی سیم منظورم بودش نه رنگش!
حجم سیو ها در اکثر بازی ها در حد KB هست و به MB نمی رسه.نقل قول:
حد اکثر حجمی که سیو بازی ها می تونن داشته باشن 50 یا 60 MB هست که معمولا مربوط به بازی هایی مثل FIFA هست که چند ترنومنت می سازید یا The Orange Box که تشکیل شده از 5 بازی که این 5 بازی هر کدوم 20 MB حجم می گیرن.
نصب بازی ها روی هارد هم بسته به بازی 7-10 GB حجم میگیره
حجم داشبورد هم بستگی به این داره که داشبورد نسخه ی بتا باشه یا نسخه ی اصلی و همچنین شما داشبود رو با آواتار دانلود کنید یا بدون آواتار
به عنوان مثال آخرین نسخه ی داشبور یعنی2.0.8955.0 حدود 80 MB حجم داشت
البرز جان دسته ی سیم دار بین 30-35 تومان قیمت دارهنقل قول: