این چطوره ؟ این برنامه چه تنظیماتی داره؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چطوره ؟ این برنامه چه تنظیماتی داره؟نقل قول:
اینم وضعیتش خوب نیست.گوشه سمت راست،پائین رو نگاه کنید،تعداد کل پیر ها از تعداد کل سیدها بیشتره.(تعداد جفتشون هم خیلی کمه،حالا اگه زیاد بودن موردی نداشت)
سلام به همه.
آقا پس چرا من نمیوتونم با سرعت های بالا با این تورنت دانلود کنم؟؟؟
سرعتی که میندازه از بین 30 تا 54 متغیره.من از صبا adsl دارم و 1 mg هستش.
ولی مثل این که گفته بودن با تورنت سرعت خیلی بالا تره ولی اینجور که من میبینم مثل سرعت دانلود با idm هستش....
مثلا من همین فایلو شبانه ها که میزاشتم واسه دانلود 2 روز طول کشید.
150نقل قول:خداوند سیستم فسیل من رو بیامرزه......کل دانلود منیجر با نرم افزار تورنت من رو هم 25 مگابایت فضا می گیرن انوقت این 150 مگ....با سیستمم می خوام اپولو هوا کنم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مگ رم
نقل قول:تو سایت های دیگر دونبال تورنتی که می گیری باش و اگر پیدا کردی رو تورنت فعلی ات لود کن اگر ترکر های جدید داشته باشه شاید بتونه تعداد سید و پییر هارو افزایش بدهنقل قول:
تورنت با حداکثر سرعتی که عملا کاربر با دانلود معمولی می تونه بگیره می تونه دریافت کنه که باز بستگی به وضعیت خود تورنت هم داره.نقل قول:
دوستان برای روشن شدن خودکار سیستم و دانلود خودکار شبانه با utorrent چطور باید عمل کرد ؟
یک جاش رو به اسم scheduel دیدم ولی تنظیم خاصی مثل idm نداره.
ممنون.
الان همه رم هایی که تو بازار میبندن بالاتر از 4 گیگه.:27:حالا شما با 150 مگ میخایی آپولو هوا کنی:31:نقل قول:
البته اینم بگم که 150 مگ بیشتر به خاطر پلاگین هاش هست که واقعا هم ارزش نصب دارن.
اگه رم کم آوردین میتونین از پیج فایل کمک بگیرین.:11:
تو بخش اینترنت یک تاپیک روشن کردن سیستم هست که نرم افزار های مربوطه رو دادن و فقط بجای دانلود منیجر می تونی طوری تنظیم کنی که تورنت رو اجرا کنه بعد از روشن شدن.:46:نقل قول:
ببخشید بنده از سیستم فسیلم باسه دانلود استفاده می کنم و فعلا از این پولا ندارم که بدم سیستم 4 گیگ رمی و چهار هسته ای ببندم :31:( اگر هم بیاد صرف htpc می کنم)( پ ن:باسه ازمایش هم شده بزور نصب می کنم که تاثیرش رو ببینم....سیستمم بعدا ازم انتقام نگیره.)نقل قول:
ویکی اش رو داشتم می خوندم یک چند تا سوال پیش امده:
خود نرم افزار رو زده حدود 8 مگ و خورده ای و با جاوا نوشته شده.....مجموعا حجم پلاگین هاش چه قدر هست که این حجم رو اشتغال کرده؟یا اینکه این سان جاوا رو هم همراش لود میشه که اینجوری حجم می گیره؟
تو ویکی زده....فارسی رو هم ساپورت کردن؟نقل قول:
(52 Languages)
ممنون. من معمولا با idm با سه فایل همزمان دانلود میکنم. تورنت از نظر گرفتن پهنای باند چجوریه ؟ یعنی بهتره برا دانلود شبانه فقط تورنت رو بگذارم دان بشه یا میشه دانلود منیجر رو هم با یک یا دو لینک کنارش داشته باشم ؟نقل قول:
تو بخش اینترنت یک تاپیک روشن کردن سیستم هست که نرم افزار های مربوطه رو دادن و فقط بجای دانلود منیجر می تونی طوری تنظیم کنی که تورنت رو اجرا کنه بعد از روشن شدن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب رو همین سیستم فسیل 500 مگ پیج فایل بزاری کارت راه میفته.:31:نقل قول:
خود پلاگین ها حجم زیادی اشغال نمیکنن.اطلاعاتی که پلاگین ها رد و بدل میکنن حجم اشغال میکنه.(که دیگه اونم حداکثر میشه 50-60 مگ و بقیه مربوط به خود برنامس.)
جاوا هم باید نصب باشه ولی لود نمیشه.
فارسی هم نداره.(فکر هم نمیکنم زیاد مهم باشه.چون بالاخره همه میتونن ازش استفاده کنن.)
پ.ن:پول برای HTPC نده.چون با 100 تومن میشه دستگاه هایی با کیفیت بهتر خرید و استفادش نسبت به پی سی خیلی خیلی راحت تره.:11:
hellllllp me
اضطراریه
من یه فایل تو تورنت پیدا کردم اینجوریه
هیچی دانلود نمیکنه
هیچ جای دیگه هم این فایل رو پیدا نکردم؛ چجوری میشه کاری کرد که بشه دانلودش کرد؟