این مشکلا بعضی وقت ها منم دارمنقل قول:
خط ندارم ولی اینترنت دارم . نمیدونم برا چی
البته همراه اول دارم
Printable View
این مشکلا بعضی وقت ها منم دارمنقل قول:
خط ندارم ولی اینترنت دارم . نمیدونم برا چی
البته همراه اول دارم
داداش اطلاعات بیشتر بده.. سکته کردم :n04:نقل قول:
وضعیت 3G لاهیجان یکم بهتر شده:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی میدون انقلاب تهران یه بار تست گرفتم..سرعت آپلود رو 4 مگ بود!!!!!
نقل قول:همراه آخر از اونجا که تاسیساتش مربوط به 20 و خرده ای سال قبله و همون زمان هم محمد غرضی با اینهمه ادعایی که داشت و داره اون تاسیسات رو فقط برای پشتیبانی از 100 هزار خط وارد کرده بود:n04: هیچوقت نمیتونه همپای ایرانسل جلو بیاد . پس چکار میکنه؟ از راه گرفتن فتاوای بودار و کارهای عجیب و سنگ اندازی های مختلف میخواد خودش رو در برابر رقیبی چند برابر تنومندتر و سود ده تر از خودش سرپا نگهدارهنقل قول:
یکی هم نیست یقه ی این غرضی رو بگیره و بپرسه تو با کدوم عقلت برای مملکت 60 میلیونی اون زمان اومدی همراه اولی راه انداختی که حداکثر 100 هزار نفر رو سرویس بده؟!:n15: اونم با سیمکارتهای 2 میلیونی!!!:n04: اگر همراه آخر حالا داره چند میلیون نفر رو پشتیبانی میکنه در اثر کلی وصله پینه به همون سیستم اولیه هست نتیجشم اینهمه اختلال در مکالمه و سرویسهای ناکارامدشه که هرگز راه حلی نخواهد داشت مگر تعویض کل این سیستم معیوب و سر هم بندی شده
ولی خوشبختانه روحانی دیروز سیاست خودش رو شفاف اعلام کرد و حسابی رفت توی شکم همه ی سنگ اندازها. مطمئن باشید با این وزیر و این رییس دولت، همراه آخری ها و همفکرانشون ره به هیچ جا نخواهند برد. قبلنم گفتم هر کی جلوی این بولدوزر که با قدرت راه افتاده بخواد بایسته خودش هلاک میشه. روحانی هم که نتیجه ی حمایت جوونها رو در انتخابات قبل دیده از همین حالا روی آرای اونها برای انتخابات آینده حساب باز کرده ... خلاصه ی کلام اینکه دلتون قرص باشه که اوضاع بسرعت داره درست میشه و بدخواهان هم دیر یا زود حداقل برای بقای خودشون مجبورن با این رود خروشان همراهی کنن:n16:
نقل قول:
D-Link DWM-158
HSPA+ با حداكثر دانلود ٤٢ مگابيت
ممنوننقل قول:
قیمت دارین ؟
بچه ها این مودم رای فای رایتل مالی هست؟
همون مودم تو بازار با 30تا40تومن با قیمت پایینتر می تونی تو بازار بخرینقل قول:
رایتل خیلی گرون میفروشه
دوستان فک کنم تاپیک اشتباه اومدید
برید یه تاپیک خرید و فروش بزنید خب
هی ما تو گوشی میایم چک میکنیم میبینیم دوستان بازار چک مودم راه انداختن
لطفا رعایت کنید