مودم رو سرخط هم به مدت 12 ساعت گذاشتم طوری که فقط موردم به خط وصل بود و یک نفر از مخابرات اومد و گفت مشکل از نویز و خط شما نیست و مشکل از مخابرات هست .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مودم رو سرخط هم به مدت 12 ساعت گذاشتم طوری که فقط موردم به خط وصل بود و یک نفر از مخابرات اومد و گفت مشکل از نویز و خط شما نیست و مشکل از مخابرات هست .نقل قول:
سلام
دوستان عزیز مودم من Linksys WAG120N [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست و متاسفانه تو قسمت Status مودم اصلا SNR وLine Attenuation رو نداره !!
فقط تو قسمت Status مودم مشخصات زیر هست!!
حالا میخوام ببینم روشی هست من بتونم کیفیت خط و این مقادیر رو ببینم
برنامه ای،دستوری،روشی چیزی هست که بشه کیفیت خط رو به جز قسمت Status مودم هم مشاهده کرد
فقط از داخل مودم میشه دید.نقل قول:
این آدرس رو باز کنین
روی سرویس جدیدی که گرفتم snr 19 و نویزم 48 هست
خط هم روی 4 گیگ بسته شده.
خب نویز بسیار بالا هست.
به نظرتون چیکار میشه کرد؟
سلام دوستان من مودمم همیشه سر خط وصله و از یه پریز معمولی هم استفاده می کنم ولی متراژ سیم 2 3 متر بیشتر از میزان مورد نیاز هست و نویز خطم هم وحشتناک بالاست ایا میتونه متراژ سیم دلیل این مساله باشه؟ اگر میشه شیوه وصل کردن به سر خطو توضیح بدید اینم وضعیت خطم:
Downstream Upstream SNR Margin :6.0 8.3 db Line Attenuation :49.6 27.2 db Data Rate :5415 509 kbps Max Rate :6544 768 kbps POWER :19.3 13.3 dbm CRC :7655 0
سلامنقل قول:
این ادرس رو در مرورگر وارد کنید و بعد یوزر و پس مودمتون رو:
ممنون از شما دوست عزیز:n16:نقل قول:
برام جالب بود من تا حالا این قسمت یعنی این صفحه از مودم که اطلاعات کلی در مورد مودمم بود رو ندیده بودم
اول ممنون میشم یه توضیح در مورد این صفحه بدید!چون به صورت معمولی این صفحه تو گزینه ها نبود که مثلا من رو اون گزینه برم و این صفحه بیاد
و این که این آدرس رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی تو همه مودم ها بزنیم صفحه Information میاد یا فقط تو مودم های Linksys و فقط تو این مدل هست،!!ممنون میشم یه توضیح بدید
البته snr رو بازم اینجا نزده ولی میشه DSL Noise Margin رو چیزی ازش متوجه بشیم؟!!
الان شرایط من با عکس زیر چه جوری هست؟!
نقل قول:
ممنون از راهنمای تون البته دستور شما برای من صفحه ای رو باز نکرد و پیغام خطا داد
در مورد اون صفحه من زیاد اطلاع ندارم.نقل قول:
Noise margin همون snr هست.
در کل کیفبت خطتون خوبه و هیچ مشکلی نداره
Attenuation: 63.5 - 31.5 :n03:
همه جا خوندم که بالای 6 کیلومتر فاجعه ست ، آیا راهی هست که کمتر بشه؟ :n03:
خوبه ... چیپست برودکام هست ... میتونی با نرم افزار هر پهنای باندی که دوس داری با نرم افزار براش تعریف کنی ... البته حداکثر پهنای باندی که شرکت داده ... البته 2750 که دو آنتن داره هم خوبه ...نقل قول: