ایرادات و برتری های هر کدوم رو هم لطف کنید بطور مختصر بگید. :11:نقل قول:
Printable View
ایرادات و برتری های هر کدوم رو هم لطف کنید بطور مختصر بگید. :11:نقل قول:
خیلی سادست یه سرچ بزنید توی نت پیدا میشه...ولی خوب این مدل آپگرید شده ی مدل سادل پیشه،ضعف هاش تا حدی برطرف شده در زمینه ی سه بعدی،کمی زیباتر شده-البته -سلیقه ایه،امکاناتش بیشتر شده مثل اینترنت...نقل قول:
من چند ماه پیش St30 رو با VT20 از لحاظ سه بعدی قیاس کردم،رنگ هاش شفاف تر بود کمی هم به نظر تصویر واقعی تری به نمایش می ذاشت با توصیفات ریویوها و دوستان به نظر میرسه این مدل بهتر هم باشه...توی AVforoums ریویوهای جالبی ازش بود...البته من تو سی نت کامنت های خیلی خوشایندی هم در موردش ندیدم ولی گویا رضایت عمومی رو جلب کرده.البته بگم نظر من نظر کارشناسانه ای نیست،بهتره به ریویوهای خارجی اعتنای بیشتری کنید!اون ها تعصبات کمتری به خرج میدن بر عکس ماها!
سلام به همه
من چندتا سوال دارم ازتون بچه های گل
یکی اینکه این تلویزیون بالاخره روش دانگل داره یا نه و اینکه اگر نداره چطوری می شه به نت وصلش کرد؟
دوم اینکه چه سینمای خانوادگی با امکان پخش بلوری به دردش می خوره؟
سوم اینکه نمی دونم قید سونی رو بزنم برم سراغ این یا نه؟
اگه راهنمایی کنید ممنون می شم
50ST30
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
720P Video :
SD Quality :
من نمی دونم این تو این فروم چرا نمی شه پیغام داد!
کیفیت تصاویر با گیرنده داخلی تلویزیون با نویز کمتری نسبت به ما.ه.واره همراه هستش.شایدم به این دلیل باشه که من رس.ور full HD دارم و رسی.ورم برای تصاویر با وضوح بیشتری طراحی شده.(شاید)
دانگل wifi رو محتویات tv نیست.
تصاویر با رسی.ور کمی فلیکر داشت که با نگاه به لوگوی شبکه مشخص میشد.البته من انقدر تنظیمات رو اینور اونور کردم که بلاخره این مشکل رو برطرف کردم.نمی دونم چیکار کردم دقیقا،حتی چند سری تصویرم رفت و با یه بدبختی برش گردوندم.حالا باز سر فرصت باید نگاه کنم ببینم دقیقا چیکار کردم.
نکته جالبی که بهش برخودم این بود که زمانی که از ورودی HDMI تی وی استفاده می کنم یعنی یکی از دستگاه هایی که به تی وی وصل هست رو روشن می کنم پارازیت شدیدی بر روی گیرنده داخلی تی وی می افته و باعث میشه که در بیشتر مواقع تی وی no signal بزنه.حالا نمی دونم تی وی من مشکل داره یا امری طبیعیه.اگر دوستان دیگه چک کردن ممنون میشم جواب بدن.
---------- Post added at 04:16 AM ---------- Previous post was at 04:16 AM ----------
شما باید تعداد پست هاتون به عدد 10 برسه.نقل قول:
فرکانس شبکه سه بعدی 24 ساعته رایگان برای دوستان و TEST پلاسما VT30
11785V27500
و برای TEST SD فرکانس شبکه های MPEG 4 ایران 11881H27500
این فرکانس ها مربوط به کدوم ماهواره است ؟نقل قول:
شبکه های ایران که فکر کنم روی بدر پخش میشن !
دوستان با همه این اوصاف می شه بک جمع بندی راجع به VT30 ارائه کنید؟
من واقعا هنوز بین سونی و VT30 موندم واقعیتش؟!
دلیلش اینه که ویدیو پروسسور خود تی وی بهتر از ویدیو پروسسور بیشتر ----- ها می باشدنقل قول: