راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)
نقل قول:
:n04:
اقا بخدا منم نفهمیدم ۳ میلیونه!فک کردم ۳۰۰ ایناس .اصن فک نمیکردم یه هدفون in ear بتونه اینقدر گرون باشه....درسته بودجه اشو دارم و مشکلی نیس ولی خو دیگه هر چیزی برای هر کسی تا حدی قابل قبوله .نه اقا هدفون ۳ تومانی بدرد من نمیخوره حالا هر چی هم عالی باشه
اصلا اون ایتم سنهایزر بودن رو بر میدارم و بجاش مشاوره ی هدفون in ear خوب میخام دیگه تا ۱ تومان حداکثر.حالا هر چی ارزونتر بهتر:n13:
والا من فقط میخام شبی یکی دو ساعت موسیقی باکیفیت خوب با ایفونم گوش بدم.نمیخام برم فضا که:n14:
اساتيد فردا ميخام حتما تهيه كنم چو در طول هفته وقت نميشه. يكبار ديگه انتظارات اصلاح شده ام رو مينويسم. ممنون از كمكتون
١.حداكثر بودجه تا سقف يك تومن حالا هرچي ارزونتر و بصرفه تر بهتر
٢.هدفون in ear با حداكثر راحتي در گوش و ايزوليشن تا سقف پيشنهاد شده قيمت. دوست دارم وختي سرمو رو بالشت ميزارم مث ميخ فرو نره تو گوشم و كلا سبك و راحت باشه مثلا اين ex1000 رو كه ديدم خيلي شكل عجيب غريبي داشت و فك كنم بمرور استفاده اش ادم رو اذيت كنه
٣.بيس مناسب و نرم و تا حدي بالا و شفافيت و كيفيت بالا در فركانسهاي ميد و هاي
٤.سيم با حداقل ميزان گره خوردن و راحت بودن
٥.برند اصلا مهم نيست ولي اصل بودن هدفون برام مهمه ضمن اينكه براحتي در تهران در دستوس و قابل خريداري باشه
٦.نوع استفاده ام هم كه گفتم ،واسه موسيقي پاپ و راك حداكثر شبي يكي دو ساعت و فقط با ايفون و محصولات اپل هستش
Sent from my Golden design iPhone 5 using Tapatalk 2