بعد اسم این کار رو چی میذارند به نظرت ؟نقل قول:
استفاده غیر قانونی از یه نرم افزار طبق قوانین دیگر کشور ها جرمه و جریمه هم داره.
حالا اینجا قانونی نیست. چون خود قانون مندهاشون هم از همین ها دارند استفاده میکنند.:n02:
Printable View
بعد اسم این کار رو چی میذارند به نظرت ؟نقل قول:
استفاده غیر قانونی از یه نرم افزار طبق قوانین دیگر کشور ها جرمه و جریمه هم داره.
حالا اینجا قانونی نیست. چون خود قانون مندهاشون هم از همین ها دارند استفاده میکنند.:n02:
سلام دوستان می خواستم اگه امکان داشته باشه دوستان بگن که سرعت دانلودشون در روز و شب موقعی که رایگان است چقدره؟ و هم چنین ذکر کنند که چه طرحی رو استفاده می کنند!!!:n20:
اول از خودم من طرحم 512 شبانه رایگانه و سرعت شبم حدود 100 است و سرعت روز هم به 200 میرسه!!!:n19:
دوستان منتظر نظر شما هم هستیم..........:n26:
اسم طرح شما چیه ؟ قیمت ؟ حجم ؟
سلام به شما من از دوستان خواستم طرح ها و سرعتشون رو معرفی کنند مثل این که هیچ کسی مایل نیست!!! :n13:
شما اول بگو کدوم شهرستان هستی ؟نقل قول:
چون تو مشهد مخابرات اینترنت 512 نداره.همه طرح هاش هم مثلا از 1 مگ شروع میشند.
در ضمن شما و دوست قبلی هم اگه متن هاتون رو ریز هم بنویسید بازم میشه خوندشون. نیاز نیست که به این برزگی بذارید.
از مخابرات و گلدنت دزد اینترنت نگیرید مگر اینکه فیبر نوری باشید مجبور باشید چند صفحه قبل هم بخونید هیچ کس راضی نیست این ها یک مشت دزد بیسوادهستند خودشون نمیودنن در مورد طرح های جدید چی نوشتن یک طرح طلایی سرعت 2 مگ بعد بقیه طرح ها از طرح نقره ای تا 64 کیلو بایت باز سرعت نوشتن 1 مگ منکه طرح طلایی دارم سرعتم کمتر از طرح های پایین تر فقط پول بیشتر به این دزدها میدم سرعت شبانه هم که قابل استفاده نیست توی حجم دزدی استاد هستند ریز مصرف هم ندارن!
نقل قول:
سلام چه عجب یک نفر جواب داد : دی
اولا داداش اسم تاپیک روش نوشته مشهد پس یعنی چی ؟ یعنی من تو مشهدم :n08:
دوما کی گفته از 512 شروع میشه؟ هر کی گفته مطمئن باش شوخی کرده باهت!!! مگه کجا میشینین؟:n13:
در ضمن بابت فونت هم ببخشید دیدم نفر قبلیم بزرگ نوشته من هم بزرگ جوابشو دادم! یک لحظه جو گیر شدم:n26:
لطفا به نظر سنجی من هم جواب بدید
داش گل من. شما اسم دقیق طرح و مرکز مخابراتیتون رو بگو .
وای شما چرا باور نمی کنیدنقل قول:
کمپین خانواده ، مرکز امیر المومنین
حالا نوبت شمای که جواب بدین نظر سنجی من رو:n26:
اگه فیبر نوری نیستی الکی خودت رو به زحمت نندار که بری از مخابرات سرویس بگیزی چون من الان 6 ساله که دارم تو این مدت این چیزایی که می گم دیدم
1. پشتیبانی فوق العاده ضعیف
2.دزدی های شبانه روزی
3. کم کردن سرعت در شب که دانلود رایگان شروع میشه
4.بسته های افزایش حجم خیلی گرونه هر گیگ 4200 تومان
خداییش اگه فیبر نوری نباشی باز بیای از مخابرات بگیری معلومه خر کلت رو گاز کرفته:n08:
بریم سره سوالت من الان 3 تا طرح دارم طلایی و آشنای خانواده و برنزی
سرعت طلایی و اشنای خانواده عیته همه روزها با سرعت 250 دانلود می کنم البته از سایت های خارچی هم نزدیک های همین سرعت ولی وقتی شب میشه سرعت سایت های داخلی همون 250 می مونه ولی سایت های خارجی افت شدید سرعت دارند به طوریکه می خوای یک صفحه گوگل رو بیاری بالا 3 دقیقه طول می کشه و سرعت دانلودش 16 گیلو بایته
طرح برنزی سرعت روز 120 از سایت های داخلی ولی شب ها افت سرعت از سرور های خارجی سرعت 16 کیلو بایت