من تو سایت ایرانسل نگاه کردم زده بود پوشش محله قوی حالا دیگه نمیدونم راست یا دروغشونقل قول:
معلوم نیست چند روز می خواد معطل کنه تا برام نصب کنه ؟
Printable View
من تو سایت ایرانسل نگاه کردم زده بود پوشش محله قوی حالا دیگه نمیدونم راست یا دروغشونقل قول:
معلوم نیست چند روز می خواد معطل کنه تا برام نصب کنه ؟
تا نصب که فک کنم کمتر 5 روز نشه چون برای این روز کارگر شلوغی زیاد بوده البته اونم توبهترین حالتش 5 روزنقل قول:
نقل قول:
اگه توی منطفه سبز رنگ هستید خیالت راحت من هم توی منطقه سبز هستم همش آنتن رو 5 هست:46:
برای نصب هم نهایتا 7 روز طول میکشه الته برای من 6 روزه نصب کردن
سلام
دوستان اگر من اینترنت 128 نا محدود از ایرانسل بگیرم اونوقت سرعت دانلود من معمولا چند هستش؟
و یه سوال دیگه...
تو سایت ایرانسل نوشته اگر اینترنت نامحدود بگیری ولی بیشتر از حد معمول دانلود کنی .اونا اونوقت سرویس دانلود نامحدودت رو قطع میکنن!!!! ...
مثلا ما در طول روز چند گیگ میتونیم دانلود داشته باشیم تا به آقایون برنخوره تا دانلود نامحدودمون رو بر ندارن
کمک کنید ممنون میشم
15 16نقل قول:
در ماه اگر کامپیوتر 24 ساعته دانلود کنه میتونی 30 گیگ بگیری ولی همیشه نذار 30 گیگ بشه و یه مقدار کمتر مثلا 29 گیگ دانلود کن
سلامنقل قول:
در حالت تئوري سرعت 16 كيلوبايت خواهد بود
يعني هر 8 بيت 1 كيلوبايت ، پس 128 كيلوبيت 16 كيلو بايت
اما عملا حدود 13 الي 15 كيلوبايت سرعت خواهيد داشت.
=====================
Electronic-Arts جان
معذرت ميخوام جوابتونو رو نديدم !!! منهم پست زدم !!!
سلامنقل قول:
یعنی اگر 30 گیگ بشه دانلود نامحدودم برداشته میشه و اگر زیر اون بود یعنی 29 گیگ میتونم ماه بعد بازم بصورت مثلا نامحدود دانلود کنم؟
نقل قول:نقل قول:
دوستمون توضیح دادند بیشتر 29 گیگ نباید بشه از خیر اون 1گیگ بگذر
من حدود 2 هفته هست که دارم از این مودم های وای فای 632w استفاده میکنم .اخیرا متوجه شدم اگه مدت زیادی (مثلا 12 ساعت) پشت سر هم مودم روشن باشه دیگه اون چراغها نشون دهنده قدرت سیگنال ثابت میشن و درست کار نمیکنن . مثلا اگه مودمو روشن کنم و 4 تا چراغ بشه بعد از مدتی مودم رو همون طور که روشنه ببرم جایی که 100% سیگنال داره بازم 4 چراغش روشن میمونه و اگر ببرم جایی که اصلا سیگنال نداره بازم 4 چراغ نشون میده! کسی تا الان به این مشکل برخورده؟ به نظرتون چکار کنم؟
این ایرانسل هم کشت منو 3 روز منتظرم زنگ بزنه ثبت نام منو تائیید کنه نمیدونم چیکار کنم تا حالا 4-5 بار به 707 زنگ زدم خبری نشده :sad: