تعرفه و محدودیتهاش وانواع سرویسش با شرکت شاتل مو نمیزنه ادرس هم بین خیابان 1 و 2 کیانپارسکد:سلام ممنون ميشم قيمت ها رو بنويسيد و محدوديت ها رو زكر كنيد
اخه فقط تو نمايشگاه تعرفه هاشو دادن - هنوز تو سايت نيومده
Printable View
تعرفه و محدودیتهاش وانواع سرویسش با شرکت شاتل مو نمیزنه ادرس هم بین خیابان 1 و 2 کیانپارسکد:سلام ممنون ميشم قيمت ها رو بنويسيد و محدوديت ها رو زكر كنيد
اخه فقط تو نمايشگاه تعرفه هاشو دادن - هنوز تو سايت نيومده
امروز هم از رفاتک(پارس آنلاین) پرسیدم هم از نیماد در مورد ساپورت خطهای فیبر نوری
رفاتک که کلا تکذیب کرد و گفت فیبرنوری رو ساپورت نمیکنن. نیماد هم گفت که تازه دارن پذیرش میکنن برای adsl و از دو هفته دیگه سرویس ارائه میدن، البته گفت که فیبر نوری های گلستان و کیانپارس رو ساپورت خواهند کرد.
(البته جالب اینجا بود که نیماد میگفت مثلا فیبر نوری پاداد با رفاتکه ولی خود رفاتک رد کرد!)
نیماد الان نماینده کدوم شرکته؟نقل قول:
من تماس گرفتم با نيماد ولي سوالايه ديگه اي ازشون پرسيدم.يادم رفت اينو بپرسم .نقل قول:
دوستان سوال منم همينه
منم نپرسیدم.نقل قول:
شاید خودشون مستقل شده باشن.
نقل قول:
امكانش خيلي خيلي كمه -- اگر بخوان يه isp جدا بزنن بايد مثل چي دوندگي كنن كلي مجوز بگيرن تا شايد بتونن موفق بشن-سرمايه زياديم بايد داشته باشن - الان اكثر isp ها ي ارايه دهنده ي adsl 2 cllass توي تهران هستند آخه پايتخته خير سرش.
و نمايندگي فعال توي شهرستان ميگيرن.
راستش عجيب بود كه به خودمم نگفت از كجا سرويسشونو ميگيرن
--------------------------------------------
اقا من تازه زنگ زدم - گفت نمايندگي مبين نت - وايمكس هستن
شماره ي تماسشون اينه : 3389658
مجتبی جان زنگ زدم نمیدن متاسفانهنقل قول:
اینم نرمال سرعت الان پارس آفلاین... 256 kb...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و پینگ مفتحش که دارم دیگه بیخیال پارس آفلاین میشم و میخوام برم قرارداد فصق کنم و شاتل بگیرم...
اکو512 (گلستان)
---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------
128 كمپلو --- مجتبي آپلودامونو ببين