لطف کردی تاپیک را زدی و خبردار کردی تا چند ساعت دیگه نتایج میاد من خبر نداشتم وداشتم از استرس میمردمنقل قول:
چون اخبار را دنبال نمیکردم نمیدونستم نتایج داره میاد
دوستان بریم تو اون تاپیک بحث کنیم خوبه؟
Printable View
لطف کردی تاپیک را زدی و خبردار کردی تا چند ساعت دیگه نتایج میاد من خبر نداشتم وداشتم از استرس میمردمنقل قول:
چون اخبار را دنبال نمیکردم نمیدونستم نتایج داره میاد
دوستان بریم تو اون تاپیک بحث کنیم خوبه؟
لینک مستقیم اعلام نتایج آزمون 1389:
شما از این به بعد این لینک رو ریفرش بدیدکد:http://azmoon.com/ArchiveDetail.aspx?y=1389&a=1
همونطور که میبینید هنوز لینک دیدن کارنامه رو تو صفحه نزاشتن ولی دکمه بازگشت هستش
ولی لینک اعلام نتایج صد در صد همینه چون پارسال و سالای پیشش هم همین بوده تنها شماره سال در انتهای آدرس فرق داشته
ببخیشد که زودتر زدم :11:همون جا هم میشه بحث کرد اگه بخوایمنقل قول:
نقل قول:
نه عزیز اون طرف هم گفتم:
الان پست ها داره دوبل هم این طرف و هم اون طرف زده میشه. خوب این فقط وقت گیره و صفحه زیاد کننقل قول:
-----------------------------
نقل قول:
داره یه خبرایی میشه.
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------
مخلصیم :11: آخه میدونی اگر اونجا فقط کارنامه بذاریم خیلی بهتره. اینطوری مباحث از هم گسیخته نمیشه. تاپیک پارسال رو ببین. خیلی جمع و جور و خوب بود.نقل قول:
-------------------------------------
آقا لینک اعلام نتایج همینی هست که این دوستمون چند پست بالاتر گفت؛ ولی دقت کنید مثلا اگر بجای 1389 بزنیم 1390؛ بازم همون صفحه که بازگشت داره میاد. یا بزنید 1202 و نتایج اجدادمون رو ببینیم :دی
[QUOTE=persianfarshad;5362435]
منظورت چیه داره یه خبرایی میشه؟
عزیزم با اعصابمون انقدر بازی نکن خواهشا .....
وای من دارم میمیرم از استرس پس کی در این سایتو باز می کنن هجوم ببریم!!!
مثله اینکه خبری نیست
ما بریم بخوابیم! البته اگه خوابمون ببره!
هر موقع نتایج اومد روحتون رو بفرستید به خوابم از خواب بپرم! :27:
درود
نقل قول:
من این لینک دوستمون رو که دیدم حس کردم. عزیز منم مثل تو قاطم. تازه دوستمم کنارمه و داریم دوبل استرس میکشیم. که البته این لینک هم در موردش توضیح دادم.
فکر میکنم فردا صبح بیاد نتایج, اگر بخواد الان نتایج بیاد ما با رفرش هامون کمک میکنیم که سرورش بپکه :دی
کلا فکر کنم قبلش سرور اینجا بپکه :27:نقل قول:
اگر بخواد الان نتایج بیاد ما با رفرش هامون کمک میکنیم که سرورش بپکه
همین الانش این تاپیک برای من لودش داره 5 دقیقه طول میکشه :41:
نمیدونم چرا یهو انقدر کند شده اینجا:5:
اگه همینطور پیش بره فکر کنم تا یه ساعت دیگه این تاپیک داون بشه(به همراه کل فروم) :27:
خیلی معذرت میخوام: ولی من به شخصه قلبم اومد تو شورتم :40:
من فکر کنم امار استفاده از کلید f5 بره بالا به شدت سر این کارای دانشگاه ازاد!!!نقل قول:
کاش منم اسمم تو لیست نفرات برتر بود امشب راحت می خوابیدم به دوستامم هی اس می زدم جوابا اومددد؟؟؟؟؟:27::31::27:
واسه منم روحشونو فوروارد کن!!!:10::31:نقل قول: