Hami2 رفیق منه ......... Nanee هم تو ترکیه زندگی میکنه و haft رو نمیدونم .....نقل قول:
Printable View
Hami2 رفیق منه ......... Nanee هم تو ترکیه زندگی میکنه و haft رو نمیدونم .....نقل قول:
اين بازي چجورياس . توضيحات صفحه اول رو خوندم .
منظورم اينه كه ارزش داره WOW رو ول كنيم بيايم اينو بازي كنيم .
لطفا يه كسي پاسخ بده كه WOW رو بازي كرده باشه . . .
ممنونم :11:
کسی تو PVP 20-30 هست ؟؟؟
اگه wow رو رو سرور اصلی بازی می کنی که ارزش نداره ول کنی ! ولی اگه روی این سرور هایfree بازی می کنی به نظر من ارزش داره ! ولی خوب بازم نظر شخصیه ! خودت باید تستش کنی.نقل قول:
اين بازي چجورياس . توضيحات صفحه اول رو خوندم .
منظورم اينه كه ارزش داره WOW رو ول كنيم بيايم اينو بازي كنيم .
لطفا يه كسي پاسخ بده كه WOW رو بازي كرده باشه . . .
ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با کراکتر GRB لول 30 با Armor 1-15 میرم گاهی اوقات اونجا !؟نقل قول:
کسی تو PVP 20-30 هست ؟؟؟
اوضاع 20-30 هم جالب نیست . فقط توی یه ساعت های خاص شلوغ میشه . بقیه اوقات 3 نفر هم تو map نیستن.
پس بدتر از 1-15 ............
چون یه کراکتر UM لول 30 درست کردم ....
ممنوننقل قول:
خب فعلا که نمی دونم چی می گین ! تا لول 43 می برم بعدا دیگه باید بگین چیکار کنم ...
یه دفعه قیافه ام تغییر کرد ... خیلی خوش تیپ شدم (یکی هم ازم پرسید چطور مدل موهات تغییر کرده منم که هیچی دیگه ... ) توی خود سایتش توضیحات خیلی کمی داده در مورد بازی . من هرچی می خونم سؤالام رو پیدا نمی کنم ویکی شایا هم که در مورد کوئست ها کامل نیست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
. راستی شما عکس کاراکترهاتون رو توی این تاپیک گذاشتین ؟ من یه 20 صفحه ای خوندم ولی ندیدم چیزی .
توی فروم بازی هم یه تاپیک جالب هست که بازیکن ها عکس واقعیشون رو هم گذاشتن . دختر و پسر . خیلی جالب بود.
تا جایی که من میدونم یه چیزی هست که 50 میلیون نرخشه.اون خیافتو اینشکلی میکنهنقل قول:
یاد می گیری غصه نخور ! فقط چند تا نکته !
یذره skill ها رو اشتباه برداشتی !؟
پر مصرف ترین skill fighter همون spin و deadly strike هست که من تو عکس نمی بینم!؟
هر چه زودتر هم عضو یک گیلد بشو ! از گیلد شماره یک شروع کن به درخواست دادن تا رنک های پایین تر ببین کدوم قبولت می کنن!
سرور شما رو نمیشناسم .
توی فروم گیلد های مختلف این بازی مثل گیلد خود ما یعنی MW-Etain این کارو کردن ! اونجا هم ما عکسهامون رو نذاشتیم !؟نقل قول:
توی فروم بازی هم یه تاپیک جالب هست که بازیکن ها عکس واقعیشون رو هم گذاشتن . دختر و پسر . خیلی جالب بود.
==============================
این لینک guide همه کلاس هاست :
و اینم لینک Guide کلاس شما یعنی fighter :کد:http://forums.aeriagames.com/index.php?f=143
کد:http://forums.aeriagames.com/viewtopic.php?t=314417
lol اون تاپیک عکسها رو دیدم جالب بود.
بعضیاشون خوشگل بودن ولی بعضیا واقعا وحشتناک بودن....واقعا بعضیا چه اعتماد به نفسی دارن:18: به خودم امیدوار شدم :46:
بعدشم اکثرا بچه هستن.البته فقط تعداد کمی عکس گذاشتن.
دستت درد نکنه .نقل قول:
گلید رو باید از طریق فروم برم درخواست بدم یا داخل بازی؟
سوال ! : اگه به یکی درخواست مبارزه بدم بعدش بمیرم هر چی پول و اسلحه دارم می رسه به اون ؟