به نظر بنده که بهترین انتخاب همین سری بخواید از اسوس بردارید 350 باید بدید تازه می شه سری v و نه وی پرو از اسوس
Printable View
به نظر بنده که بهترین انتخاب همین سری بخواید از اسوس بردارید 350 باید بدید تازه می شه سری v و نه وی پرو از اسوس
نه من نمیخوام زیاد هزینه کنم چند تا سوال درست سری zاز گرافیک داخلی cpu استفاده میکنه من میخوام استفاده کنه یعنی به کمک کارت گرافیکم بیاد
---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
ببین از این بهتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرق vوی پرو چیه
دوست عزیز بنده به شخصه اکثر مدلهای گیگا رو نمی پسندم البته مادربرد سیستم خودم گیگاست از مدلهای بسیار گرون اون زمان اما زیاد ازش راضی نیستم
Gigabyte k8npro sli
====================
اصلا این مدلی که دادید قابلهمقایسه با اون دو مدل ازراک نیست فقط یه نظر برد نگاه کنید کاملا مشخصه . خروجی صدا در ازراک را ببینید بعد با مدل پیشنهادی خودتون مقایسه کنید + .....
تعداد پورت ساتا هارد تو دو مدل مادربرد ببین
قیمت این برد گیگا چنده ؟
عزیز 220 به خاطر کیفیتش بهش گیر داده بودم والا مگر عقل ندارم بیام یک جنس که بیشتر ارزش نداره بیشتر پول بدم من حتی گرافیکهای گیگا رو نگاه کردم قیمتهای نجومی داشتن نسبت به اونیکیا پس فکر کنم میناشونم این طوریه
---------- Post added at 07:06 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
رو ازراک که نگاه میکردم خروجی مانیتور بود ولی تو گیگا نبود هر دو z هستن دیگه
---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------
این ازراک که شما گفتین 200 زده
مقایسه کنید :
تشکر فراموش نشود
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------
داداش او مدلی که لینک دادید یه مدل دیگست این مدل از ازراک دارای خازن روکش طلا و .... است
بنده پیشنهاددادم و هیچ اجباری نیست تصمیم با شماست
خوب این ازراکی که شما گفتینو از کجا پیدا کنم لینکی چیزی نداره فروشگاه مجازی ؟من فکر کردم اینه اسمشون یکی بود
میخام دوتا رم دو گیگ بگیرم کسی میتونه یه مدل خوب با قیمتش بم بگه؟
رم 4 گیگ که دو تا 2گیگ باشه تا چه نرخی می خوای و چه باسی ؟
دوستان عزیز اگه دقت کنید اینجا تاپیک قیمت هست نه مشاوره
لطف کنید و تاپیک جدید در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]