مشخصا قبول نمیکنن این گرگ ها ! حالا مطمئنید که مثلا تو جایی کسی شیطنتی نکرده و ماشینتون رو زحمی کرده باشه؟
Printable View
مشخصا قبول نمیکنن این گرگ ها ! حالا مطمئنید که مثلا تو جایی کسی شیطنتی نکرده و ماشینتون رو زحمی کرده باشه؟
سلام.
یکی از دوستان من به تازگی یه 206 تیپ 2 خریداری کرده. از زمانی که خودرو رو خریداری کردن، کد پخش فابریک ماشین رو اشتباه وارد کردن و دستگاه پیام ? Blocked میده.
متاسفانه من خودم پخش رو ندیدم و ایشون هم حضور ذهن ندارند که مارک پخش رو نمیدونن، ولی مدل جدیدی هست و دوستم هم هر جا ماشین رو برده گفتن این پخش جدیده ...
حالا کسی از دوستان میتونن راهنمایی کنن که چیکار باید کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
نقل قول:
اگر پخش ماشین از این مدل های USB دار هست کدش 1234 بود.
زمانی که بلوکه میشه فکر کنم باید 1 ساعت صبر کنید و دوباره امتحان کنید.
پخش باید دفترچه راهنما داشته باشه اگر نداره عجیبه.
آره مطمئنم چون روی صندوق عقبم دو تا فرورفتگی داره:19::19::19:نقل قول:
ممنون، نه USB نمیخوره. 1234 رو هم امتحان کرده کدش نبوده. الان دیگه اصلاً جای کد گیری نداره.نقل قول:
طرف یک روز اصلاً سرباتری رو جدا کرده بوده، ولی بازم قفل مونده.
نقل قول:
اگر پیغام Block از روی صفحه دیگه نمیره حتی با برداشتن سرباطری
فکر کنم IC کد پخش سوخته و باید عوض بشه با کد جدید.
اگر با برداشتن سر باتری پخش دوباره پیام درخواست کد داد باید کدش
رو پیدا کنید اگر نه که باید IC کدش عوض بشه
دوست من نمایندگی بعد از تحویل ماشین به هیچ عنوان زیر بار این چیزا نمیره ! یکی از آشناها یه 405 گرفت یه هفته بعد موقع باز کردن در دستگیره کامل از جا در آمد بعدش مشخص شد در کاملا پوسیده و زنگ زده بوده و کارخونه فقط روش یه رنگ مالیدن دادن دست مشتری! الان تنها راهش اینه که بری پیش یه صافکار ماهر با گریس واست بالا بیاره اگر وارد باشه هیچ کس نمیتونه تشخیص بده چون رنگ نخوردهنقل قول:
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
تنها راهش دادن کد صحیحه ! اگر کد رو گم کرده باید به نمایندگی مراجعه کنه تا خودشون مشکلش رو حل کنن راه میانبری ندارهنقل قول:
کد چهارتا صفر یا پنج تا صفر هم امتحان کننقل قول:
واسه من با این بازشد
تو برگ گارانتی فکر کنم کد رو زده باشننقل قول:
سلام.
یکی از دوستان من به تازگی یه 206 تیپ 2 خریداری کرده. از زمانی که خودرو رو خریداری کردن، کد پخش فابریک ماشین رو اشتباه وارد کردن و دستگاه پیام ? Blocked میده.
متاسفانه من خودم پخش رو ندیدم و ایشون هم حضور ذهن ندارند که مارک پخش رو نمیدونن، ولی مدل جدیدی هست و دوستم هم هر جا ماشین رو برده گفتن این پخش جدیده ...
حالا کسی از دوستان میتونن راهنمایی کنن که چیکار باید کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا هم بخون بد نیست
سلام،قرار بود سیلو بگیرم،اما تمیزش گیر نمیاد :13:
احتمالا تا بهمن ماه یه 206 تیپ 3 بگیرم،حالا بگذریم،یه سوال داشتم چون قراره بیام تو جمع شما 206 سوارا :دی
این LCD TYPE B که میشه این همه باهاش آپشن به ماشین اضافه کرد چجوریاس ؟
رو تیپ 2 و 3 مدل 83 تا 86 داره /؟
از کجا باید بفهمیم تایپ B هستش یا نه ؟
کلا یه راهنمایی بکنین،ببینم چجوری متوجه انی TYPE B بشم موقع خرید