با عرض سلام و وقت بخیر
من می خواهم با کاغذ ابر و باد که کادر هم دارد یک لوح تقدیر چاپ کنم؛ اما با توجه به وجود کادر در آن کاغذ و احتمال اینکه نوشته ها روی کادر بیفتد،من چگونه باید این کار رو انجام بدم؟؟؟؟؟؟!!!!
با تشکر
Printable View
با عرض سلام و وقت بخیر
من می خواهم با کاغذ ابر و باد که کادر هم دارد یک لوح تقدیر چاپ کنم؛ اما با توجه به وجود کادر در آن کاغذ و احتمال اینکه نوشته ها روی کادر بیفتد،من چگونه باید این کار رو انجام بدم؟؟؟؟؟؟!!!!
با تشکر
سلامنقل قول:
يه راه ساده و خيلي بي درد سر اينه كه اول حدودش رو مشخص ميكني و روي يه كاغذ ساده پرينت ميگيري بعد كاغذ ساده سفيد رو ميگيري دقيقا زير كاغذ ابرو باد و با هم تطابق كامل ميدي ؛ بعد سمت يه منبع نور ميگيري تا ببيني چقدر اختلاف داره ؛ بعدش راحت ميتوني setup صفحت رو كم و زياد كني تا خيلي خوب كارت در بياد
من از ورد 2007 استفاده میکنم در قسمت ویو این گزینه هایی که گفتین وجود نداره چیکار کنم؟نقل قول:
شما مي توانيد :نقل قول:
1- به سطر اول جدول دوم رفته و يک سطر در بالاي آن ايجاد کنيد (منوي Table/Insert/Row Above ) سپس اطلاعات جدول اول را در آن تايپ و يا copy / paste نماييد.
2- همچنين براي اينکه نوشته ها را از حالت جدول خارج کنيد مي توانيد :
از منوي Table ، گزينه Convert و سپس Table to text استفاده کنيد.
3- همين طور اگر کنترل ستون هاي جدول دست شما نيست يعني با تغيير اندازه يک ستون بقيه ستونها نيز تغيير مي کند يا با تغيير نوشته ها نيز تغييرات غيرقابل کنترل ايجاد مي شود. مي توانيد پس از انتخاب جدول کليک سمت راست را زده و :
الف) اگر ستون هاي جدول از صفحه بيرون مي زند ، گزينه ي Auto fit to Window
ب) اگر در يک ستون فضاي خالي زياد است و در ستون ديگر جا کم است ، Auto fit to Content
سپس براي ثابت ساختن ستونهاي جدول اگر چنانچه از الف يا ب استفاده کرديد ، حتماً بايد از گزينه ي Auto fit to Column width استفاده کنيد تا کنترل ستونها در دست خودتان باشد.
در word 2007 :نقل قول:
عمل تغيير فونت و اندازه آن به راحتي امکان پذير است به اين صورت که :
در 2007 ، دور فرمول يک کادري قرار مي گيرد شما بايد سعي کنيد که فرمول را بدون آن کادر انتخاب کرده و قلم مورد نظر و اندازه آن را تغيير دهيد.
در word 2003 :
از طريق منوي stye ، قسمت text مي توانيد قلم مورد نظر را انتخاب کنيد.
در صورتي که بخواهيد اعدادتان فارسي نوشته شوند :
در word 2007 :
يک دايره ي بزرگ در شمال غربي صفحه قرار دارد که اگر روي آن کليک کنيد در قسمت جنوب شرقي آن کنار دکمه cancel ، دکمه ي word option وجود دارد ، پس از آن ، در سمت چپ صفحه بازشده گزينه ي advance را انتخاب کرده و به انتهاي صفحه برويد قسمتي دارد تحت عنوان numeral اگر اشتباه نکنم ، که اگر hindi را در آن قسمت انتخاب کنيد اعدادتان فارسي مي شود.
در word 2003 :
مي توانيد به منوي style رفته و در قسمت Number ، يک قلم فارسي که بهتر از از انواع قلمهايي که با B شروع مي شوند مانند (B-titr ) باشد . همين طور در قسمت پايينتر آن هر دو گزينه يعني text style و other style را نيز مي توانيد farsi انتخاب کنيد.
در ضمن فکر مي کنم که منظور از linear ، نوشتن فرمول به صورت خطي و منظور از professional حرفه اي باشد. که احتمالاً اصطلاحاتي هستند که در دروس (رياضي و آمار و يا تحقيق در عمليات ) براي بعضي از رشته هاي دانشگاهي کاربرد دارند.
سلامم.. دوستان راه حلی سراغ دارین که کادرهای سفارشی و قشنگتری که بطور عادی توی Borders and shading ورد 2003 و 2007 نیستش بشه بهشون وارد کرد و استفاده کرد؟؟اگه میشه لطفن یه راهنمایی کامل کنین که از کجا دانلود کنم و کجا کپیشون کنم و....
یجورایی مثل فوتوشاپ که میشه قلم موهای مختلف و.....که توی فوتوشاپ استاندارد وجود نداره را بهش وارد کرد
ممنونم میشم
ممنون از وقتی که گذاشتی.نقل قول:
ولی مشکل من فارسی شدن اعداد نیست. مشکلم با فونت هست وقتی معادلات ریاضی مینویسم فونت
صورت و مخرج کسر فرق میکنه.وقتی هم select میکنم تا تغییر فونت بدم هیچی عوض نمیشه.در ضمن word 2007 نصبه.
شما insert>footer رو دنبال کنید و یه footer دیگه انتخاب کنید. تو عکس مشخص کردمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
در ورد نمیشه بوردهای جدید اضافه کرد
سلامنقل قول:
چون سایز کاغذ و اندازه حاشیه صفحتون مشخصه میتونید در قسمت page layout سایز کاغذ و spacing رو تعریف کنید و البته متن خودتون رو داخل یه text box بنویسید و فیت صفحه کنید.بعدش صفحه ابرو بادو داخل پرینتر بذاریدو ...
فقط حتما اندازه spacing با حاشیه یکی باشه:27: