سلام دوباره خدمت مشهدی های گل و گلاب .
عرض به حضور حضار محترم بنده امروز رفتم مرکز مخابرات منطقه طلاب دم در نگهبانی سلامی و عرض ارادتی کردیم و خواستیم بریم تو که گفت کجا بابا جان . گفتم بابا جان کیه با منی ؟؟؟؟؟؟؟
گفت آره خلاصه گفتم که من مشکلم اینه و 1 ساعت براش حرف زدم دیگه داشت از دهنم کف میزد بیرون بجای حرف آخر که حسابی متفکرانه به حرفهای بنده گوش داد گفت من که سر در نمیارم برو پیش اون آقا مدیر مرکز مخابراته !!!!!!!!
گفتم ایول بابا از اون موقع نذاشتی بریم تو حالا که طرف داره میره میگی برو پیش اون . خلاصه دوان دوان جوری که نزدیک بود بخورم زمین خودم و رسوندم خدمت مدیر محترم که داشتند تشریف را برای حضور در جلسه ای مهم میبردند .
وقتی مدیر محترم داشت درب ماشین پراید را برای نشستن میگشود خودم رو رسوندم و سوالم و مطرح کردم گفت منطقه شما نمیدیمممممممممممممم و عجله ای نشست که برسه به جلسه که دیدیدم ماشین روشن نمیشه و ظاهرا میخواستند هلش بدند تا وشن بشه اما کسی نبود بنابر این جناب مدیر اومدند پایین و شروع به هل دادن کردند و بنده هم تماشا و کلی دلم خنک شد :5::31:
با اندکی خشم رفتم پیش نگهبان و با نگاهی غضب آلود بهش فهموندم که جلوی من و نگیره و بزاره برم تو سوالم و بپرسمممممم اونم هیچی نگفت و منم رفتم توووووو .
خانمی نشسته بود تک و تنها و بدون ارباب رجوع : گفتم خانم این کافوی نوری فرقش با فیبر نوری چیه گفت هیچ فرقی نداره کافوی یک باکسه و فیبر که همه میدونیم .
گفتم خوب منطقه پایین تر ما که اینترنت کم استفاده میکنند فیبر هستند و ما مس چجوریاست .
گفت شیر تو شیره دیگه اونجا درخواست خط جدید زیاد بوده مال اونها رو کابل برگردون کردیم و فیبر دادیم .
گفتم پس ما چیییییییییییی . گفت از مس لذت ببر و از شرکتها اینترنت بگیر که خیلی بهتره .
گفتم : ااااااااا چجوریاست همه از اینترنت مخابرات لذت میبرند و شما چیز دیگه ای میگی .
گفت : والا اشتباه میکنی هر روز مشترکین زیادی شکایت از سرعت پایین دارند و چون نمیتونند از شرکتها بگیرند کلی شکایت دارند .
گفتم : صحت داره وقتی فیبر نوری بشیم دیگه نمیتونیم از شرکتها استفاده کنیم و اگر نت بخوایم مجبوریم از مخابرات بگیریم ؟؟؟؟ گفت : آرییییییی
گفتم خانم جون مادت یک نگاهی بنداز ببین منطقه ما رو چه زمانی قراره کابل برگردون کنند ؟؟؟؟ با پوزخندی جواب داد و گفت : حالا حالاها باید مس گاز بزنید اما برو خدا رو شکر کن خودم دارم راضی نیستم از سرعتش .
گفتم : باشه یک سوال دیگه هم دارم ؟؟؟؟؟؟؟ ( خصوصی بید )
خلاصه برو بچی که منطقشون کسی هست که از اینترنت adsl استفاده میکنه یاخودش استفاده میکنه بدونه که منطقشون فیبر نیست و از اینترنت مخابرات خبری نیست پس منتظر فرج مرج نباشه و بره سراغ شرکتها که تا اونجایی که من تحقیق کردم شاتل هم قیمتهاش و هم سرویسش نصبت به دیگران بهتره . 128 بگیرید با هزینه 150 هزار تومان با مودم برای یک سال خودتون رو راحت کنید . سرعت 256 رو هم خوب میده خدایی قیمت 128 صبانت میده . کففففففففففف .
فقط مونده که دوست عزیزم M.RMe30 که پیشنهاد شاتل رو داد بگه چه مودمی بگیرم بهتره و خودش از چه مودمی استفاده میکنه .
چاکریمممممممممم اما این روشن نشدن ماشین مدیر مخابرات و هل دادنش توسط خودش خیلی حال داد کلا سر حال شدم :27: