مشکل از سخت افزاریهم میتونه باشه و تو انحمن خودش یه سرچی بکن یا سوال کن.نقل قول:
شاید یو اس بی خراب شده
Printable View
مشکل از سخت افزاریهم میتونه باشه و تو انحمن خودش یه سرچی بکن یا سوال کن.نقل قول:
شاید یو اس بی خراب شده
سلام
دوستان يه روشي بگين كه سرچ رو بشه براي هميشه نابود كرد
میخوای نسرچن؟ :27:نقل قول:
این نرم افزار فک کنم اینکارس
Folder Guard Professional / تمامي ورژنها در اين تاپيك
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=40341&page=10
با سلام من سی دی ویندوز رو گزاشتم ویندوز رو repair کردم بعد با دستور fixboot و fixmbr مشکلم حل شد البته من این دو تا دستور رو واسه ی یه چیز دیگه نوشتم ولی بعد از این کار سیستمم رو اسکن کردم اثری از اون ویروس نبود.:20:نقل قول:
اگر تمام مراحل رو مو به مو انجام دادید ولی افاقه نکرد با تعویض ویندوز مشکل حل خواهد شد .
:40:
نقل قول:
من در یک کامپیوتر با همین مشکل مواجهم ولی سی دی کارت گرافیکی یا مادربرد را ندارم که از روش نصبش کنم مدلشم نمیدونم چیه که پیداش کنم چطور میشه فهمید مدل کارت گرافیکیم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
اگه نتونیم وارد ویندوز بشیم و بخایم از محیط داس این کار را بکنیم چطور میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
معمولا روی هر قطعه مشخصات جزئی رو نوشته مثلا : مدل اون قطعه.
در همان محیط داس این دستور رو وارد کنید و Enter بزنید.نقل قول:
البته اگر Repair کنید بهتره.
موفق باشید :40:
مدتیه که موقع کار کردن با کامپیوتر ویندوز پیغام زیر رو میده:
microsoft feeds synchronization has encountered aproblem and needs to close.we are sorrr for the inconvenience.
دلیلش چیه؟البته این پیغام بعد از یه با ریپیر ویندوز ظاهر شد.
با سلام
من با کامپیوتر یکی از دوستان به یه مشکل اساسی برخوردم که برام واقعا عجیبه!!:
اونم اینه که کامپیوتر طرف یه مدتی بود که حالت log on ویندوز با اینکه در تنظیمات control panel در حالت fast screen بود ولی وفتی بالا میاورد در حالت classic پسورد میخواست حالا این مهم نبود مهم این بود که وقتی ویندوز بالا میومد اخطار Data Execution Prevention ظاهر میشد وتقریبا تموم برنامه ها را disable میکرد به نحوی که سیستم به طور کامل در حالت هنگ می موند منم به خاطر اینکه ویندوزش یه کم قدیمی بود براش به طور کامل درایورش رو فرمت کردم و یه ویندوز نو براش نصب کردم ولی جای تعجبش اینه که همون بار اولی که ویندوز بالا اومد دوباره تمام مشکلات ویندوز قبلی و اخطار Data Execution Prevention ظاهر میشد واقعا کفم برید ویندوز کاملا نو در اولین start خودش این اخطار رو میده:18:
از دوستان کسی می دونه مشکل از کجاست وچجوری میشه رفعش کرد؟؟؟
اگه لطف کنید واقعا ممنون میشم:40:
سلامنقل قول:
از تمام فید هایی که مشترک شدی خارج شو و نسخه 8 اینترنت اکسپلورر رو نصب کن.
احتمالا مشکل از ویندوزهنقل قول:
این مسیر رو طی کن :
My Computer > Right Click > Properties > Advanced > Error Reporting
در این بخش گزینه ی Disable Erroe Reporting رو انتخاب و تمام پنجره هارو OK کن.
موفق باشید :40: