بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

Printable View

نمايش 40 تاپيکها در يک صفحه
نقل قول:

نوشته شده توسط Saeed Dz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که شما قرار دادی و گفتی طب سوزنی پیشنهاد شده دقیقن کجای این متن منظور شماست؟ چون چیزی در رابطه با این پیدا نکردم.

در مورد متن بالایی هم دقیقن میشه بگید کجای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش؟ چون من همچین قسمتی ندیدم. ضمن اینکه نیاز به ترجمه نیست در متن بالایی فقط اشاره به تاریچه ی طب سوزنی در آمریکا شده و نه چیز دیگری.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نقل قول:

نوشته شده توسط Stream [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان طب سوزنی چیز جادویی و ... نیست، خیلی واضحه که با تحریک خارجی Nerve های بدن میشه تاثیراتی رو مشاهده کرد که بعضی هاش هم به درد مربوطه و البته اگه به مشکلات و اختلال هایی نگاه کنیم که طب سوزنی در اونها موثره (اونهایی که به طور Clinical تست و تایید شده) یک چیز رو میشه مشاهده کرد:

هیچ کدومشون چیزی رو درمان نمی کنند، یعنی اگه دردی یا اشکالی در جایی از بدن هست این عمل با دستکاری Nerve ها باعث میشه اون درد احساس نشه یا اون اشکال تاثیری در حال عمومی بدن نداشته باشه. اینطور نیست که ریشه اون مشکل درمان بشه و تقریبا همه مشکلاتی که با طب سوزنی قابل کنترل هستند هم از ریشه مشکلاتی هستند که به همون مسائل عصبی بدن برمی گردند. نگاه به این قضیه هم باید مثل هر روش درمانی دیگه باشه. و البته به نظر میاد که داروهای مسکن مدرن احتمالا تاثیرشون از ساعت ها و صدها سوزن بیشتره و ضررها و ریسک هاش هم کمتر و ماهیت هر دو هم یکسانه، مسکن هستند نه چیز دیگه.

باور اینکه با وارد کردن سوزن در بدن، مشکلات اساسی فیزیکی بدن قراره بطور اسرار آمیزی برطرف بشه طوری که حتی یک نفر، حتی اونهایی که ادعا می کنند طب سوزنی چیست و همه رو تشویق به انجامش می دن، نمی تونه چگونگی این قضیه رو توضیح بده، کاملا یک باور شبه علمی است.

Stream جان شما هم مطالعه کنید شاید روشن شد که جوامع علمی آمریکا در شبه علم بسر میبرند و افتادند دنبال شبه علم.....
  • 13-05-2013, 12:12
    Saeed Dz
    البته آرمان جان من بیشتر نحوه ی استناد ایشون رو مورد نقد قرار دادم و این نوع بحث رو که بر محور آشفتگی میچرخه. سعی میشه مطالب مختلف در هم آمیخته بشه و از مطالب تحلیل شخصی قرار داده میشه (به نام اون مرکز معتبر) که به هیچ عنوان مورد قبول نیست.

اکثر ایرانی ها (چه سایت و چه شخص) از این شیوه استفاده میکنن متاسفانه.
  • 13-05-2013, 12:17
    shabe.saket
    میبینم 5 تا لینک علمی هم در پستها ذکر میکنید...
    فقط اظهار نظر های شخصی

دوستان دیگه هم توجه کنن که لایک به پست مسئولیت اخلاقی و علمی واسه آدم داره.....

انتظار دارم دوستان همکاری کنن و تا موضوع طب سوزنی رو از اینجا بیرون بکشیم و به تاپیک مناسب تر ببریم.....
  • 13-05-2013, 12:25
    Saeed Dz
    البته این بحث ما یعنی طب سوزنی ربطی به "علم و شبه علم" نداره ولی از اونجا که شما میگی داره من هم ادامه رو اونجا پی میگیرم و مشکلی نیست. پس اگر دوستان دیگه هم میخوان بحث رو دنبال کنن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیان و امیدوارم مطالبی که اینجا قرار گرفته حذف نشه.
  • 13-05-2013, 12:28
    shabe.saket
    به هیچ عنوان این مطالب حذف نخواهد شد مطمعن باشید.....
  • 16-05-2013, 01:04
    MasterGeek
    نقل قول:

دوست عزیز اینجا ما هرچیزی رو که فقط 5 حس بما مشخص نکنه رو اصلا قبول نمی کنیم.
    در عوض هر چیزی که در جزوه هایی تحت عنوان ژورنال علمی بیاد - حتی اگر اشتباه چاپی هم باشه - اون رو چشم و گوش بسته می پذیریم.
    در این چارچوب عمل کنید.

نقل قول:

ایشون از حامیان شبه‌علم هستند میتونین به اینجا مراجعه کنین:

در خود این تاپیک هم به وفور بحث شده. در واقع برعکس نگاه ظاهربینانه علم با موجود و واقعیت این‌جهان کار میکنه و محدود فقط به این جهان هست. سروکارش هم بیشتر با اعداد و ارقام و آزمایشات تجربی هست نه نقل قول و روایت و کرامات....

نقل قول:

چنین اسم گذاری ها بر روی کاربران و اتهام های مشهور کلیسایی بطور مطلق نشاندهنده قباحت چنین انجمن باصطلاح علمی است.

نقل قول:

بنظر من بهتره بجای نقد شخصیت همدیگه به نقد مطلب بپردازیم...
    در تاپیک شبه علم هم در یه جا که مصاحبه ای با دکتر مهدی زارع شده، طب سوزنی و توی شبه علم قرار داده،
    واقعآ که خیلی جالبه که جامعه علمی آمریکا هم بقول ایشون دنبال شبه علم راه افتاده...
    اظهار نظر در مورد برخی مسائل مهم چندان هم ساده نیست، نمونش طب سوزنی.....

من لازم هست که از پست خودم دفاع کنم! در پست من حمله‌ی شخصی وجود نداشت. ما در کل این تاپیک دو جبهه‌داریم که اسم یکیش رو به درست یا غلط علمی و اسم یکی دیگه‌اش رو باز درست یا غلط شبه‌علمی گذاشتیم و ایشون هم در جبهه‌ی به اصطلاح شبه‌علمی هستند. کجای این توهین به شخص هست؟

در مورد باقی پست هم من یه مطلب کلی دادم درست مثل پست خود ایشون که کلی بحث کردن. به نظر من در این رابطه دوستان زیادی شخصی سازی کردند. در هر صورت من قصد حمله‌ی شخصی نداشتم و ندارم و اگر چنین برداشت شده عذر میخوام و بازهم تاکید میکنم اعتقادی به اینکه چنین پستی داده باشم ندارم.
  • 16-05-2013, 01:28
    constant_boy23
    نقل قول:

خب مهمترین منبعی که پیدا کردم راجع به فرضیه‌ی دستکاری DNA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . بحث اینه که عوض اینکه مثل پروژه‌ی SETI و پروژه‌های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دنبال فضائی‌ها مثلا از طریق سیگنال‌های رادیوئي بگردیم بیام در داخل DNA خودمون به دنبال این مسئله بگردیم. اگر فضائی‌های میلیون‌ها و یا شاید میلیاردها سال پیش حیات رو روی زمین طرح‌ریزی کرده باشند پس یه لوگو یا الگوی ریاضی خاص از خودشون به جا گذاشتند و الخ
    توجه به فرضیه‌ بودن مهمه. اینکه یه پیشنهاده نه یه شواهد (تا اینجائي که من دیدم)‌ و در ضمن به عنوان نمونه میشه به تفسیری از جهان که مارو فقط یه شبیه‌سازی محاسباتی می‌پنداره اشاره کرد. چیزی شبیه ماتریکس:n10::

هرچند من شخصا این فرضیه‌ی شبیه‌سازی رو دوست دارم ولی همیشه مرز ادعاها و شواهد و اصول و نظریه‌ها(مدل‌ها)‌ و واقعیات را باید مد نظر داشت:n13:.

چقدر جالب ...اتفاقا دقيقا در مورد اين موضوع امسال فيلمي ساخته شد به نام Promehous
    اين فيلم بيان ميكنه ما توسط موجودات فرا زميني ساخته شديم و پايان و رستاخيز زمين به دست اين موجودات (كه البته اخر فيلم مث خيلي فيلم هاي هاليوودي قهرمان بازي آمريكاست 9
    خيلي از گروه هاي مذهبي به اين فيلم اعتراض كردن كه مغاير با عقايد مذهبي هست ...
    ولي در كل علاقه غرب به چنين مسائلي مقداري عجيب به نظر مياد
  • نمايش 40 تاپيکها در يک صفحه
    صفحه 327 از 358 اولاول ... 227277317323324325326327328329330331337 ... آخرآخر