Settings-->General-->Personalisation-->Standby Mode-->Active Standbyنقل قول:
Printable View
Settings-->General-->Personalisation-->Standby Mode-->Active Standbyنقل قول:
asfa جان متشکرم دنبال همین بودم البته از رپید نتونستم دانلود کنم و از جای دیگه دانلود کردمنقل قول:
لینکش رو نداری؟نقل قول:
اصلا اين طور نيست.. دوست من داره و Mp4 فيلم ميگيره...نقل قول:
كسي اينجا ايرانسل داره؟؟؟ من همراه اولم رو فروختم كه ايرانسل بخرم به خاطر اينترنتش..
هر سايتي رو كه با كامپيوتر بشه بري با ايرانسل و گوشي 5700 ميشه رفت(مثلا به 5700 ربطش دادم... :31:)
سلام دوستان
چند وقتی هستش که گوشی زیاد هنگ میکنه مثلا میری تو منوی اصلی دیگه دکمه های بالا و پایین و چپ و راست که یخواهیم گزینه رو انتخاب کنیم کار نمیکنه و بعد از حدود 10 ثانیه کار میکنه البته همیشه اینطوری یست بعضی وقت ها اینطوری میشه باید خمتتون بگم که یه مشکل دیگه هم هست گوشی رو Silent که میکنم ویبرش بعضی وقت ها کار نمیکنه با اینکه ویبره تو حالت Silent فعاله ولی 95% مواقع کار نمیکنه قبلا اینطوری نبود نمیدونم چی شده اینطوری شده ولی ویبره سالمه و کار میکنه مشکلش تو حالت Silen هستش حالا من رو راهنمایی کنید.
راستی Reset To Factory که میخوام بکنم میگه کد بده کدش چیه ؟ 12345 میدیم قبول نمیکنه کد دیگه ای داره؟
ممنون و با تشکر
اگه برنامه اي رو باز كني و برنامه خراب باشه و يا به طور كامل بسته نشه و همچنين اگه گوشي با USB به كامپيوتر وصل باشه و بخواي باهاش كار كني ممكنه اين طوري بشه...نقل قول:
گوشي منم ويبرش تو بازيها كار نميكنه...
ممكنه كدش رو قبلا عوض كرده باشي...:5:
دوستان من دوتا برنامه روی مموری نصب کردم اما توی nokia application installer پنجره راست هیچی نیست و پیام زیر رو میده :
The contents of the currently selected phone model cannot be shown by this application.
x-plor هم نصبه و مشخصات درایو E تعداد پوشه های E رو 23 تا نشون میده اما من بیشتر از 10 پوشه رو نمیبینم !
میخوام برنامه adobe pdf reader رو کرک کنم اما پوشه system رو نشون نمیده ...
لطفآ کمک کنین .
نه تو حالت کار عادی اینطوری میشه :41:نقل قول:
در من من اصلا کدی عوض نکردم :41:
شیپ جون همیشه نرم افزارها در فایلهای سیستمی گوشی تاثیر میزارند!این برای من اثبات شده!پس باید مموری کارت و خود گوشی رو فرمت کنی!