نقل قول:
میگم شرح حال بگو :31: داره میناله برام :دی
چجوریه آموزش؟ اصلا چی آموزش میدن ؟
اگه از مافوقت عصبانی بشی و با جفت پا بری تو صورتش چیکارت میکنن :34:
نقل قول:
میگم شرح حال بگو :31: داره میناله برام :دی
چجوریه آموزش؟ اصلا چی آموزش میدن ؟
اگه از مافوقت عصبانی بشی و با جفت پا بری تو صورتش چیکارت میکنن :34:
هیچی:31: ، 4 بیداری تا 8 نماز و صبحونه و نظافت و ورزش 8 تا 11.5 کلاس 11.5 تا 1.5 نهار و نماز 1.5 تا 2.5 اااااااااااااااااااگه گذاشتن استراحت بعد 3 تا 5 کلاس بعد هم نماز و شام 8.5 آمار و 9 خاموشی (اینم شرح حال)نقل قول:
کلاسها هم از کلاس اموزش قطب نما گرفته تا ش.م.ه ، جهت یابی ، نظام جمع ، تمرین رژه:24: و . . .
خلاصه چند هفته اول ساعت 9 هنوز سرت رو رو بالش نگذاشته 7 تا پادشاه رو خوابدیدی :41:
جفت پا بری تو صورت مافوق :39:
نه بابا شما اگه جفت پا بری تو حلق یه نفر که 10 روز زودتر ازتو اومده و حق همبا تو باشه بازم تو مقصری و محکوم میشی و احتمال تجدید دوره هست حالا خود دانی میتونی جفت پا بری تو صورت مافوقت :31:
.
سلام منم 3-2ماهي ميشه كه اموزشيم تموم شده !يادش بخير اينجا پست دادم كه دارم اعظام ميشم
:31:کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5500638&postcount=2451
از من ميشنويد فقط تو اموزشي عشق و حال كنيد .. همه چي رو به خنده بگيريدد. مثلا اگه تنبيح ميشيد بگيد اخ جون تنبيح..اخ جون رژه (ولي رژه رو يا اصولي بزنيد يا بپيچونيد..)خلاصه اگه سخت بگيريد سخت ميگزره ولي اگه اسون بگيريد خيلي سريع و باحال ميگزره!.
نقل قول:
عـهــــــــــــــ ... چقد پربار بوده ... چطور دووم آوردی؟ :31: من اگه مجبور به این کارا بشم که میزنم همشونو لت و پار میکنم :21: :31:
صبح کنکور 6 به زور پاشدم حالا بیام 4 پاشم :31:
در ضمن اون جفت رو اگه بری خیلی خوبه ... فایده داره :31:... یه بار دیگه کل آموزشیو تکرار میکنی ... بهتر یاد میگیری ،بوفالوی ذهنت میشه :31:
سلام دوستان
من می خواستم معافیت اضافه وزن بگیرم آیا باید حتمآ مشکلی داشته باشم مثلآ غده ای یا ...
من سالم هستم و مشکلی ندارم و 5ساله بدنساز کارم ولی برای معافیت وزنم رو اوردم بالا که با فرمولی که قرار داده بودند لب مرز هستم یعنی 40.3 که معافیت دائم میشم فقط نمی دونم اونها گیر میدن به معافیت گرفتنم یا نه اصلآ بهم معافیت میدن یا نه؟
سلام دوستان !
من متولد 20/03/71 هستم و امسال همون بار اول دانشگاه قبلول شدم (مهندسی نرم افزار - دانشگاه صنعتی قم ) حالا از رشتم خوشم نمی آد و می خوام دو باره کنکور بدم !
در ضمن 2 شهریور 59 سال پدرم تموم می شه و من هم تک پسرش هستم !
حالا من می خوام کنکور ثبت نام کنم در حالی که دو تا گزینه پیش روم هست !
یکی می گه دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده می کنند باید انصراف بدن و دفترچه رو ارسال کنند اگه قبول شدن می رند دانشگاه و اگه قبول نشدند می رند سربازی
یه بند هم هست تو قسمت وضعیت نظام وظیفه نوشته فارغ التحصیلان دوره پیش دانشگاهی متولد 71 و بعد از آن !
حالا من کدوم باید چه کار کنم ؟ انصراف بدم بعد کنکور بدم ؟ یا کنکور بدم بعد از قبولی انصراف بدم ؟
بعضی ها می گند به محض اینکه انصراف بدی سربازت می کنند ! درسته ؟
شما باید حتما مشکلی داشته باشی که معاف شی، غده ای چیزی، وگرنه واسه اضافه وزن پر خوری دیگه معافیت نمیدن ( تا 4 سال پیش میدادن)نقل قول:
سلام دوستان
میخواستم بدونم میشه در حین تحصیل توی دانشگاه کنکور داد (غیر روزانه)
از نظر سربازی چه مشکلی داره؟
سلام
من الان دانشجوی ترم 4 کاردانی کامپیوترم (ترم آخرمه)، می خوام کنکور 90 شرکت کنم...
متولد نیمه اول 1371 هستم، اگه کنکور 90 قبول نشم چقدر وقت دارم و باید چیکار کنم؟!
ممنون:11:
شما از روزی که از کاردانی فارغالتحصیل میشی ۶ ماه فرصت داری که دفترچه اعزام به خدمت رو ارسال کنی در غیر اینصورت برات غیبت رد میشه و بعدا به مشکل میخوری.