از کجا گرفتی مهندس؟نقل قول:
ارزش داره واسه تخلیه کردن خب؟
سرعتت چه طوره؟
شبانه؟
Printable View
از کجا گرفتی مهندس؟نقل قول:
ارزش داره واسه تخلیه کردن خب؟
سرعتت چه طوره؟
شبانه؟
اینجا ما کسی رو داریم که با 128 داره با 900 کیلو دانلود میکنهنقل قول:
خود من سرویس 1 مگ و 2 مگ رو تست کردم خیلی وقتها سرعتم تا 900 یا حتی 1 مگ میرسه خیلی وقتها هم نوسان داره و از 300 بیشتر نمیشه اینم میدونم که هم مرکز مخابراتیمون خلوته هم پهنای باند دارن هم یه سری پورت رو دستشون باد کرده پس خیلی به پهنای باند وزیر ساخت بی ربط نیست
بدبختی ما اینه که اونایی که راضی هستن صداشون در نمیاد فقط اونایی که معترض میان اینجا
واسه من بعضی وقتها سرعت خوبه مثلا شب تا 400 میره بعضی وقتها هم بده سرعت تا 150 به زور میره زنگ زدم پشتیبانی گفت مشکل پهنای باند مرکز مخابراتی دارید و ما درخواست دادیم ولی مخابرات هنوز رسیدگی نکرده گفت شکایت کن به تنظیم مقررات حتما هم بگو که مخابرات پهنای باند نمیده تا مشترکها بشون فشار بیارن سریعتر تخصیص پهنای باند انجام بشه .....نقل قول:
پس درنگ نکنید شکایت کنید و حتما هم بگید مشکل از پهنای باند هست وقتی شکایات زیاد بشه مجبورن رسیدگی کنن ....
مشکل ما یکی دوتا نیست هر کی میتونه میزنه تو سر مشترک اون از مخابرات که کارشو درست انجام نمیده و کیفیت خطها داغونه به قول خودشون فقط بوق تحویل میدن و کاری به نویز ADSL ندارن .....
شرکت های زیر ساخت هم که دوتا بیشتر نیستن ( انحصار واردات پهنای باند دست دو شرکت بیشتر نیست ) یه دولتی یه خصوصی که دارن پهنای باند رو به قیمت 7 برابر قیمت جهانی میفروشن ( به گفته خودشون ) .....
چقدر شما ساده اید که گول بهونه هاشون رو میخورید حتی اگه مرکز مخابراتیتون خلوت هم باشه همش از اکانتینگه شلوغی و زیر ساخت و این حرفا همش کشکه اینو میگم چون من بدون اکانتینگ سرعت 20مگ هم گرفتم خیلی هم خوب بود و همه ی مشکلات برطرف شدن اینترنت به معنای واقعی رو باید بدون اکانتینگ تجربه کنید تا بفهمید یعنی چی
اینم از سرعتم بدون اکانتینگ (رایگان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته همه که اینجوری نیستننقل قول:
بعضی وقتا هم کرم از خود درخته اونایی که می خوان شکایت کنن باید یکم تحقیق کنن که آیا واقعا مشکل از پهنای باند و زیرساخت و... یا نه خود شرکته که داره بازی درمیاره
داداش من سرعت یک مگابایت هم با همین پارس توی ساعت رایگان تجربه کردم ( 4 تا 7 یه بار خیلی خوب شد ) الان همه حمله کردن سمت شرکتهای دیگه از اون وقتی که مخابرات شبانه رو برداشتهنقل قول:
مخابرات مشکل پهنای باند نداره پارتی داره سریع بش میدن اون موقع هم سرویسمو رو 4 مگ بستن با مخابرات همش سرعت 480 بود .................
جات خالی دیشب دلی از عزا دراوردیم :n02:نقل قول:
الان نمیدونم چیکار کنم دلم نمیاد تخلیش کنم ای کاش میشد یه خط تلفن دیگه میگرفتم و اینو تخلیه نمیکردم
آره میدونم واسه دوستم هم همینجوری شده بود بدون یوزر و پسورد وصل میشد سرعتش هم همش 400 بود هر چی گیم و فیلم جدید اومده بود دانلود کرد قرار منم برم ازش بگیرم :n02:نقل قول:
برا من که 800 و خورده ای کیلوبایت میداد ولی چند دقیقه هم شد 1.8مگ ولی دوباره برگشت رو 600 بعدش یه راهی پیدا کردم رسوندمش تا 800 و خورده ای و ثابت شد خلاصه خیلی حال کردم فقط دوست داشتم عدد دانلودو نگاه کنم:n02:نقل قول:
میدونی خیلی برام سخته قیدشو بزنم و تخلیه کنم و با این عددا خداحافظی کنم
من که پشیمونم از پارس گرفتم نوبت استفاده رایگان کاربر که میشه سرعت رو 512 میبندن یعنی 70 سرعت دانلود میده دقیقا فقط تایم رایگان که زیرساخت رو بهونه میکنن نمیخایید سرویس ندید :n01: