سلام دوستان شاتلی خسته نباشید.
توی شهر قم مثل اینکه هیچ شرکتی شهرک قدس رو پشتیبانی نمی کنه.(البته شاید پارس آنلاین پشتیبانی کنه).
می خواستم ببینم سرویس های شاتل توی قم وضعش چطوره؟ ART1.
اگه مجبور نبودم نمی رفتم سراغ شاتل....
رضا:11:
Printable View
سلام دوستان شاتلی خسته نباشید.
توی شهر قم مثل اینکه هیچ شرکتی شهرک قدس رو پشتیبانی نمی کنه.(البته شاید پارس آنلاین پشتیبانی کنه).
می خواستم ببینم سرویس های شاتل توی قم وضعش چطوره؟ ART1.
اگه مجبور نبودم نمی رفتم سراغ شاتل....
رضا:11:
با سلام
من چند شبه با دانلود از سایت میهن دانلود مشکل دارم . ( البته فقط شبانه )
از سایتهای دیگه به راحتی و با سرعت 60 دانلود می کنه اما میهن دانلود رو ارور می ده !
می خواستم بدونم کس دیگه ای از دوستان مخصوصا کرمانی این مشکل رو داره ؟
سرویسم 512 اکو محدوده .
شرمنده . حذف شود
تا حالا واسه اینکار به کافی نت نرفتم کمی ناواردم ، حافظه جانبی که فایلم توش هست رو مگه نباید بدم به کافی نت ؟ اینجوری مگه مشخص نمیشه من برای چی به کافی نت رفتم ؟نقل قول:
اینو خوب امدی کافی نت ها پورت یو اس بیشون بازهنقل قول:
سلام
سرعت شبانه من خوب هست بین 60 تا 70 متغییر هست ، ولی در یکی دو ساعت اولیه مصرف رایگان شبانه سرعتم پایین هست ! کسی میدونه مشکل از کجاست و آیا میشه رفعش کرد یا نه ؟
یکی پیدا بشه جواب سوال منو بده لطفااااااااااااانقل قول:
---------- Post added at 10:52 AM ---------- Previous post was at 10:48 AM ----------
چه سرویسی داری؟؟؟نقل قول:
بچه ها سرعت دانلود ارت2- ارت 3 چنده حدودا؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
از بین دو شرکت شاتل و پارس آنلاین کدوم خدمات و سرعت بیشتری ارائه میکنند تو شهر ما شاتل تازه وارده و هنوز چندان مشترک چندانی نداره قیمتاش هم نسبت به پارس آنلاین ارزون تره نظر شما از انتخاب این دو شرکت چیه کدوم بهتره و خدمات بهتر میدن
درست منظور شما رو نگرفتم . یعنی من خودم مستقیما به کامپیوتر وصلش می کنم یا باید حافظه رو بدم به مسئول کافی نت ؟نقل قول: