??جواب لطفانقل قول:
Printable View
??جواب لطفانقل قول:
پینگت خوبه ولی واسه من که تو بازی محدود میکنهنقل قول:
درودنقل قول:
دوست عزیز من در مورد سرویسهای نامحدود اطلاعی ندارم اما در مورد محدود
اگه 128 بگیری خطت رو روی 4 مگ میبندن
اگرم سرعتهای بالاتر بگیری که روی 9 مگ
همونطور که یکی از دوستان گفت حتی اگه 128 بگیری میتونی زنگ بزنی پشتیبانی و درخواست کنی که روی 9 مگ ببندن اگه خطت جواب بده روی 9 میبندن
فرق سرویس های مختلف هم توی دانلود شبانس مثلا 1 مگ یا 2مگ هر دوی روی 9 بسته میشن
اما سرعت شبانه 2 مگ از 250 پایین تر نمیاد درحالی که 1مگ از 120 پایین تر نمیاد زمانی هم که شبکه شلوغ بشه اولویت با سرویس 2 مگ خواهد بود وسرعت بیشتری داره
البته همه اینا بستگی به مرکز مخابراتی داره اگه مرکز شلوغی داشته باشین شاید وضعیت خیلی بدتر از اینی که گفتم باشه
واسه شما که تا 20 گیگ مصرفته 128 هم جواب میدهنقل قول:
اینم وضع پینگ من البته سرویس محدود 1 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مرکز مخابراتی و شهر شما پهنای باند کم نداشته باشه، پارسآنلاین سرعت سرویسهای 128 محدودش رو حداقل روی 4مگابیت میبنده که تو روز باید سرعتی حدود 500 کیلوبایت رو بهت بده. سرویسهای بالاتر رو هم روی 9مگابیت میبنده که معمولاً تو روز بین 900 تا 950 کیلوبایت رو میده. شبانه رایگان البته قضیهاش ممکنه یه کم فرق داشته باشه. ولی اگه پهنای باند کم نداشته باشه، تو این ساعتها هم حداقل 70 درصد سرعت روزانه رو میتونی بگیری. این ماکزیمم سرعته. مثلاً، از سرورهای ایرانی که خیلی محدودیت روشون نیست. اما احتمال داره از سرورهای دیگه ایرانی که پرترافیک هستن یا سرورهای خارجی سرعت کمتر باشه. اما معمولاً زیر 50 درصد ماکزیمم سرعت روزانه نمیآد.نقل قول:
خیلی خیلی موافقم. بعضی وقتا اینجا کل کل و بچهبازی حال آدمو به هم میزنه.:n13:نقل قول:
اره شرکت خوبیه سایت ما هم خوبه
اساتید کسی مشکل مارو نداره خداروشکر؟!:n13:نقل قول:
احتمالا مشکل کمبود پهنای باند شهرت هست. بگو کدوم شهری تا همشهریات بتونن بهتر جواب بدننقل قول:
ممنونم- بجنوردنقل قول:
عزیزم باز مال شما خوبه مال من 10ئه:n28:نقل قول: