چه پینگی اصلا عادم عشغ میکنه اونم تو این ساعت از شب:n19:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
چه پینگی اصلا عادم عشغ میکنه اونم تو این ساعت از شب:n19:نقل قول:
امروز اینترنت برای ما که وضعیت بدی داشت اینقدر که حتی یه کلیپ 2 دقیقه ای در تلگرام 5 دقیقه زمان برد با اینکه فقط خودم از اینترنت استفاده میکنم.
دیشب یه مودم خوب LTE سفارش دادم. اگه خدا بخواد میخوام از وادی شرکت های ADSL ( یا بقول خودشون + adsl2 ) در بیام یا اگر هم اشتراک آسیاتکم رو حفظ کنم ، در حد آب باریکه باشه
تو آسیاتک بابت سرعت بخصوص در مد تک کانکشن ( تلگرام و اینستا) خون دل ها خوردم
ولی البته خوبیش رو هم بگم. یه دی اس ال باکس از بهمن پارسال خریدم و تا لان تو ساعتهای 4-10 بالای 1500-1600 گیگ بصورت مجانی و با نهایت سرعتی که خطم اجازه میده دانلود کردم. ( بیشتر هم میتونستم ولی سوژه دانلود نداشتم) . با دویست گیگ ترفیک روزانه ای که خریدم، کل دو سالش شد 567 تومن که تازه قسطی هم پرداخت کردم:n02::n02: هنوز هم یکسالش باقی مونده و میتونم به دانلود شبانه ام ادامه بدم ( تا زمانی که حجم روزانه ام صفر نشه البته که اونم میشه ترافیک های کم حجم و قیمت پایین خرید:n31::n31:) اما با این حال باز هم رو اعصابه. چون حدود 320 کیلوبیت در ثانیه خطم کشش داره
به نظرم آسیاتک واسه دانلودرها عالیه ولی برای کسانی که مصرفشون در حد تلگرام و اینستاست یا برای کسانی که قطعی اینترنت براشون مهلکه ، یه انتخاب خیلی بدیه
دو روزه نت از اون حالت عالی خارج شده و تبدیل به افتضاح شده انگار هر 2 ماه یکبار باید از دستشون شکایت کنی پورتتو عوض کنن تا بلکه درست شه :n34::n35:
برای من هم وضع سرعت چندان مطلوب نیست(طرح صبحانه آسیاتکی)
سرعت دانلود از سرور های آسیاتک:
ولی همچنان سرعت دانلود تایم رایگان از سرور های آسیاتک نامحدوده و مشکلی تو تایم رایگان برای دانلود ندارم
دیشب آسیاتک شب بدی رو داشت. الان به حالت عادی برگشته به نظرم
اینجا کسی پورت 12 مگ نداره؟
مشترکین محترم به اطلاع می رساند، آسیاتک بعنوان بزرگترین حمایت کننده از ارتقاء ترافیک داخلی و گسترش شبکه ملی اطلاعات همواره تلاش نموده تا بهترین ارزش افزوده ها به مشترکین محترم ارائه شود، در همین راستا استفاده از بسیاری از وب سایتهای پرمخاطب کشور همانند: فیلم نت، فیلیمو، آیو، آی سیما، آسیا دی ال و نیز پیام رسان گپ برای کاربران بدون محاسبه هزینه ترافیک و رایگان گردیده است. لذا با توجه به استقبال روز افزون کاربران برای استفاده از ترافیک رایگان دانلود، امکان ارسال رایگان که سابق بر این در شبکه آسیاتک بدون هزینه تلقی میگردید و متاسفانه با استفاده غیر منصانه برخی کاربران، در برخی زمان ها اختلالاتی را برای سایر کاربران فراهم آورده بود از تاریخ ۱۸ بهمن حذف می گردد.آسیاتک همواره امید دارد تا با ارائه امکانات و ارزش افزوده های جدید، مسیر توسعه و رشد ارتباطات الکترونیکی در کل کشور و برای همه آحاد جامعه فراهم گردد. :n04::n04:
خیلی جالبه واقعا الان استفاده از دانلود چه ربطی داشت به آپلود رایگان ؟؟نقل قول:
واقعا چه اتصال هایی میزنه به شقیقه این جناب آسیاتک :n13: