Line State :Showtime Modulation :ADSL2 PLUS Annex Mode :ANNEX_M
متاسفانه روی حالت گیم نزاشتن
امکانش هست چون من مودم رو ریست کردم از روی این حالت خارج شده باشه؟شاید اونا این کارو کردن و من مودمو ریست کردم خراب شده؟
Printable View
Line State :Showtime Modulation :ADSL2 PLUS Annex Mode :ANNEX_M
متاسفانه روی حالت گیم نزاشتن
امکانش هست چون من مودم رو ریست کردم از روی این حالت خارج شده باشه؟شاید اونا این کارو کردن و من مودمو ریست کردم خراب شده؟
اپلود رو چند بستن براتون؟نقل قول:
با ریست مودم هم خراب نمیشه
الان زنگ زدم گفتم پروفایل گیم فعال کنن برام طرف میدونست چیه و گفت بازی میکنید و تایپ فست میخواید باشه که گفتم اره
بعد مودم ریست شد دیدم دیتا ریت از 4 مگ شده 8 مگ و snr شده 6 ! گفتم اینطور که همش دیسی میشم و نویز داره گفت نه این حالت جدیده و 6 هم snr مناسبی هست
خلاصه تشکر کردم و بعد وصل شدم و پینگ گرفتم این شد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سرور بازی فیفا که از 255 اومده رو 215 ولی از 8.8.8.8 همش تایم اوت میده چرا ؟
تا جایی که من میدونم اون بخش مشخص نمیکنه fast هست یا interleaveنقل قول:
SNR 6 خیلی پایینه و قعطی زیاد داره شما بگید بیاره پاییننقل قول:
البته توی دهه فجر چند فاز دیگه از شبکه ملی در حال اجراست که اون هم باعث پینگ بالا و تایم اوت شده . فعلا نمیشه این روزا چیزی رو قطعی نتیجه گرفت
منم گفتم پایینه و قطع میشه ولی گفت اره قبلا 6 بود خیلی بد بود و قطعی زیاد داشت ولی یه حالت جدید اومده که snr 6 هم ایده ال هست و قطعی ندارهنقل قول:
الان اینطور شده حالا یکی دو روز تست میکنم ببینم قطعی داشت میگم بیارن پایین
++++++
ویرایش : دیدم قطع شد زنگ زدم گفتم دوباره همون 4 مگ بکنن و انجام دادن دوباره پینگ گرفتم یه چیز عجیب غریب شد اصلا :
همچین پینگی رو از اسیاتک تو 9 سالی که سرویس دارم ازشون تجربه نکردم :n19::n02::n10:
زیاد ذوق زده نشو بزار بین ساعت 4 تا 1 شب پینگ بگیرنقل قول:
اگه دیتاریتتون بالا باشه (مثلا 8 مگ یا بیشتر) طبیعتا snr پایین میاد. در حالت کلی snr بالای 5db مشکلی پیش نمیاد مگه اینکه نوسانی ایجاد بشه و سینک بپره. بالای 6 که قطعی نداره (دیتاریت بالا مثل 12 مگ یا بیشتر)نقل قول:
نقل قول:
من همین الان دو هفتس همین مشکل رو دارم هر چند ماهی این مشکل برمیگرده از ساعت 6 عصر به بعد پینگ میره 280 تا یک شب یک شب میشه 100 تا فردا عصر ساعت 6
از ساعت 4 منتظر بودم تا الان ببینم ذوق ما کور میشه یا نه که نشدنقل قول:
از ساعت 12 پینگ خیلی خوب بوده فعلا
دقیقا ... منم همین مشکلو دارم از ظهر پینگ میره بالای 300 تا حدود 1 شب . کل روزو با یه نت تخمی باید سر کنی. یه بار زنگ زدم خوشبختانه پشتیبانش آقا بود نزدیک بیست دیقه فنی صحبت کردیم و خیلی چیزا رو هم تست کردیم اما نفهمید آخرش چیه گفت ایمیل بزن به فلانجا اسکرین بگیر از تریس که گرفتی. منم یه ایمیل زدم بشون شدیدا اعتراضی تهشم تهدید کردم اگه رفع نشه 195 شکایت... هنوز جوابی ندادن. امیدوارم اصن بخونن ... :n24:نقل قول:
**طبق تریسی که گرفتم متوجه شدم از اولین گیت وی پینگ داغون میشه ینی مشکل از پینگ داخل کشوره و شبکه داخلی آسیاتک. کلا ورزش3 هم پینگ بگیری بالای 200 ...