پیام خصوصیتو چک کن شمانقل قول:
Printable View
پیام خصوصیتو چک کن شمانقل قول:
کیا vdsl گرفتن؟لطفا تست سرعت بذارید و اینکه آیا مودمهای زایکسلی ک شاتل مبده بدرد بخور هست؟
در حد یه شو هس فعلا باید تا بعدشو دید حداقل تا خرداد به قول خودشون باید صبر کنید تا خبراش دقیق تر شه;)نقل قول:
سمت ما یعنی تهرانپارس مرکز تلفن شهدای گمنام که من اصلا کافو نوری ندیدم. بقیه مناطقو دقت نکردم. ولی فکر کنم اکثر مناطق نوری نیستن.نقل قول:
حالا اینا چطوری میخوان از adsl به vdsl مهاجرت کنن نمیدونم.
ظاهرا برنامه ای برای اینکه در کل تهران این طرح تبدیل adsl به vdsl را اجرا کنن ندارن و این طرح فقط محدود به چند منطقه هستنقل قول:
سلامنقل قول:
من ac-u52 ایسوس رو دست دوم خریدم یه تومن!
البته قبل خرید از خودت هم راهنمایی گرفتم برای خرید
ولی انصافا راضی هستم ازش، با مودم قبلیم که لینک سیس بود خیلی مشکل قطعی داشتم ولی با این مودم قطعی ندیدم تا حالا
البته فکر میکنم قطع میشه ولی مودم جمعش میکنه چه جوریش رو نمیدونم
به به مثل اینکه به سلامتی VDSL هم داره برای بعضی ها راه می افته و ما هم اثرش رو می بینیم :biggrin:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ خود شاتل هم که عالی
الان چی این تصویر باید جلب توجه مون کنه؟
این چه نرم افزاریه؟نقل قول:
الان جدی بود یا شوخی؟ درصد سمت راست پکت لاسته. پینگه 1.1.1.1 130؟ اینا نرماله؟ اگه آره که هیچی حالشو ببرین.نقل قول:
Ping Plotterنقل قول:
پینگ ۱.۱.۱.۱ من ۹۶ هسنقل قول:
میخوای بگی چون بقیه پهنای باندشون رفته بالا برا شما خراب شده؟ میتونه کاملا بی ربط باشه یا با ربط
آره دیگه. منم در حالت عادی 89-90 هست. بله ممکنه که از پهنای باند باشه.نقل قول:
خیلی دوست دارم از قضیه پهنای باند نباشه اما بعید می دونم با دادن اینترنت صد مگ اوضاع بقیه بد نشه.
علتش هم اینه که قبل از عید پینگ دی ان اس شاتل برای من بود 4-5, بعد که ویروس آمد شد 100(اون مدتی که پینگ همه خراب شده بود)
یک هفته بعدش پینگ ثابت شد روی 15-16 اما پهنای باند به شدت کاهش پیدا کرد و آمد روی 4-5 مگ.
بعد از اون دوباره پینگ شاتل خراب شد رفت روی 50-60 و گوگل و امثال شد 150-200 اما سرعت ثابت شد روی 16 مگ.
اما بعد از عید دیگه پینگ شاتل روی 5-6 بر نگشت و 15-16 موند و سرعت تک کانکشن هم به 5 مگ کاهش پیدا کرده.
بر اساس این اتفاقات من حدس می زنم میشه وضعیت شبکه رو از دی ان اس شاتل فهمید.
حالا باید صبر کرد و دید که چی میشه دیگه.
خیلی مسخرس ، خونه همسایمون اسیاتک ۴ مگ داره خطش روی ۱۲ مگه و سرعتش کاملا بازه بعد این شاتل همه سرویسا رو محدود کرده حتی اگه کشش خطت زیاد باشه بازم نمیتونی بیشتر بکشی ، تازه اون کیفیتش هم بهتره ، همیشه باید از جایی سرویس گرفت که خسیس نباشن و همیشه به مشتریاشون حال بدن
سلام در اسیاتک تا پایان اردیبهشت تا حداکثر کشش خط بهت اینترنت میدن.نقل قول:
ربطی به این قضیه نداره کلا اسیاتک بازه من قبل از کرونا هم تست کردم همیشه سرعتش بالای ده مگ بوده ولی سرویسش ۴ مگهنقل قول:
سلام
کسی مودم 9970 رو داره ؟ روی خود مودم vpn نصب میشه ؟ لطفا اگه تست کردین حتما جواب بدین نه اینکه از روی مشخصات دیدین
با تشکر
شل ناموص یه سرویس یه ساله نمیذاره:angry: شاید دقیقا 7 8 ماهه زیر نظر دارمش سرویسی من ندیدم یه ساله برا کاربراش بذاره
هرچی هست برای کاربرای جدیدشه
گل کاشته شاتل عجب تعرفه هایی داره :دی vdsl رو 20 گیگ ماهیانه و 240 گیگ سالیانه ارایه می ده .حداکثرش نصف حداقل مخابرات هست تازه خود مخابرات هم خیلی کمه!
نقل قول:
دقیقا و تازه اگه این سرویسای 3 یا 6 ماه رو هم بگیری فقط حجم هر ماه تو همون ماه رو میتونی استفاده کنید
سلام
من مي خواستم از داتك بيام شاتل چون اصلا راضي نيستم و قيمت هاش بالا رفته مي خواستم بپرسم از شاتل راضي هستيد ؟
[emoji351] امضای قرارداد همکاری میان شاتل و شرکت مخابرات ایران
[emoji419]همان طور که وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات وعده دادند، عملیات نصب و راه اندازی و برگردان سرویسهای اینترنت پرسرعت کاربران در شهر قم آغاز شده است. با اجرای این پروژه که با همکاری شرکت شاتل و شرکت مخابرات ایران و نیز شهرداری قم صورت میگیرد، به طور متوسط سرعت سرویس اینترنت ADSL در شهر قم بدون هیچ تغییری از سمت کاربران، چهار برابر خواهد شد.
[emoji842]افزون بر این، کاربرانی که سرویس خود را به سرویسهای جدید VDSL2 شاتل تغییر دهند، میتوانند از سرعت دسترسی ۸۰ تا ۱۰۰ مگابیت برثانیه بهرهمند شوند که این سرعت در ایران بینظیر است.
[emoji843]گفتنیست به دلیل شرایط خاص کشور در بحران کورونا و همدلی موجود میان شاتل و شرکت مخابرات ایران، فعالیتهای مورد نیاز از هفتههای گذشته آغاز شده بود اما اینک قرارداد همکاری رسمی میان دو طرف به امضای هیات مدیرهی شرکت مخابرات ایران و شرکت شاتل رسید.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ینی مخابرات vdsl2 نداره؟ همه تجهیزات برای vdsl2 هست پس چرا سرعت شاتل بازه مخابرات فقط 40 مگ؟! تازه اینجوری که پشتیبانی شاتل به من گفت 20 گیگ ماهیانه داره شاتل اخه به چه درد می خوره!نقل قول:
هیچ تغییر ی از طرف کاربران ؟
تا ۴ برابر !
چطوری
Sent from my iPhone using Tapatalk
منظورش اوناین که 4 مگ دارن میشن 16 مگنقل قول:
2 مگ دارن 8 مگ ...
vdsl باید تجهیزات تعویض شه
البته تو عکسی که شاتل گذاشته جواد جان :laughing:تفاوت کیفیت بین مخابرات با شاتل مشخصه
قیافه مدیر عامل مخابرات شبیه سیب زمینی توی Toy story هست
شاتل از مد Annex M استفاده میکنه؟ اگه لطف کنه بگه چون آپلود مهمه برام
........................
سلامنقل قول:
اره
اگرم هم بعد راه اندازی نداشته باشیش زنگ بزنی برات فعالش میکنن
وضعیت اتصال تک بین الملل در این شرکت چطور است؟ آیا اساساً پهنای باند در شاتل ثبات داره؟
امیدوارم شاتل محلمون سرویس فیبرنوری بده, از انحصار مخابرات رها شیم
چرا هیچ تصویری برا من نشون نمیده؟نقل قول:
ببخشید جناب شما خبر داری برا شهرهای دیگه هم میاد و کی میاد؟
اصلا منتظر باشیم من شیرازم
سلام دوستان
ما هرچی زور داشتیم و عقل مون میرسید بکار گرفتیم که ماکزیمم ریت خط را از 6 مگ به 8 مگ رسوندیم ولی خب باز نمیشه سرویس 8 مگ گرفت
بنظرتون چه کاری دیگه باید انجام بدم که ماکزیمم ریت خط را به 10 مگ برسونم تا بشه سرویس 8 مگ خرید؟
ممنون
دوست عزیز من هم مشکل شما رو داشتم از دم در کابل رو عوض کردم یه خط تلفن جدا که هیچ چیزی روش نبود رو یه تیکه آوردم دم مودم و چند مدل مودم تست کردم و ... نشد که نشد. یه فاکتور خیلی مهم فاصله تا مرکزه که مخابرات من درخواست زدم برای چک خط یه مسئولش گفت شما آخرین نقطه اشتراک مرکز ما هستید نهایت 2 مگابیت بشه داد فکر کنم 3 کیلومتر بودم و 4 مگابیت به سختی میگرفتم. خلاصه که با ناامیدی دنبال تست بقیه ISP ها رفتم و پیشگامان چک کردم رو یه خط دیگه همون بود ( پارس داشتم) گفتم برم مخابرات بگیرم داخل مرکز دیدم کلی بنر تبلیغ VDSL زدم گفتم دارید ؟ یه خانمه بود گفت نه سمت شما فقط تانوما هست فرم باید پر کنید و هیچ اطلاعاتی هم نداشت منم قبلا آنلاین پر کرده بودم پیش خودم گفتم سر کاریه اما خوب شد پر کردم تازه کلی هم متلک بار اونجا کردم که خودتونم نمیدونید چیکار دارید میکنید و اومدم و فرداش زنگ زدن که کی بیام محل رو ببینم برای برآورد کابل کشی !!!! خلاصه که کاکلا شانسی تانوما گرفتم و باورم نمیشد که سرعت بالای 8 رو یه روز ببینم. خلاصه کلام که هزینه الکی نکن اگه مشکل فاصله داری هیچ چیزی معجزه نمیکنه فقط پی گیر باش حضوری و صبر کن ایرانه دیگه ...نقل قول:
راستی کابینت های ftth ها تفاوت داره با اینها؟نقل قول:
سر خط داداش تست کردی؟ از مشخصات خطت میشه شات بذاری؟نقل قول:
البته شمام الان میتونی 8 مگ بخری 7 مگ ببری شاتل یه مگ ریت رو بیشتر نمیدونم چ مرگشه میبنده
مثلا 17404 که رو 16 مگ میبنده در صورتی ک بقیه فک کنم 16348 میبندن همون 16 نهایت دانلودش رو میده اما شاتل یه مگ بیشتر میبنده تا اخرشم برا من شخصا 15.6 بود رو 17404
دانلود منیجر هم 1.9 مگابایت سرعت میداد هرچند نرم افزاریه فک کنم محدود میکنه چون الان 8 مگش رو هم من دارم 9311 که بسته 8.2 مگابیت سرعت میده
اون فقط ریت dslam رو الکی تنظیم میکنه
شما 8 مگ رو حجمشو تموم کنی به فرض 184 گیگ درخواست 128 کنی ریتتو تغیر نمیده
سلام ایا شهرستان های تهران هم شامل این طرح میشه ممکنه شاتل و مخابرات هر کی یه محدوده رو پوشش بده یا نه به نظرتون
بنده سر رشته ای ندارم اما اگه بتونی یه کاری کنی که مودم رو همونجا سر خط بذاری شاهکار کردی ...:biggrin:نقل قول:
سلام محمد جاننقل قول:
والا قبلا من سرویس 8 مگ گرفتم ولی از بس نویز میفتاد ،برگشتم به سرویس 4 مگ خودم . قبلا که 8 مگ 184 گیگ خریدم ،پشتیبانی زنگ زدم گفتم رو 7 مگ برای من ببندید ولی گفتن خارج از قانون هست و تا جایی که خط شما میکشه ما پهنا را باز میگذاریم و پهنا باند تا 7700 میرفت ولی نویز میفتاد و زنگ زدم و رو 6 مگ بستن ، ولی 6 مگ که سرعت انچنان تفاوت نکرده بود و برگشتم به 4 مگ .قانون تو قانون کلا:D
مودمت چیه؟ یه مودم برادکام خوب بگیر از دوست و آشنا یه تست بکن.نقل قول:
کابل تلفنتم از دم در تا مودم یه تیکه کن البته قبلش برو دم در تست کن که هزینه الکی نکرده باشی.
کابل مخابراتی هوایی با زمینی 0.6 میل فویل دار کرمان بگیر.
من قبلا هایوب داشتم خطم 4 مگ میکشید. رفتم دیدم وضع سیم خرابه کابلو عوض کردم تا 8 مگ جواب داد. مودمم 8968 بود با چیپست ترندچیپ
یه مودم 8970 خریدم با چیپست برادکام خطم تا 16 کشید با snr حدود 5 ولی هیچ مشکلی نداشت.
بعد هایوب داغون شد اومدم شاتل . با شاتل خطم 16 نمیکشه.
منظورم اینه که به شرکت هم مثل این که بستگی داره.
در ابتدا این رو بگم در FTTH فیبرنوری رو مستقیم تا منزل کابربر میبرننقل قول:
در FTTC شاتل فیبر تا کابینت میاد و از کابینت به بعد با خطوط مسی به کاربر دیتا انتقال داده میشه.که در این حالت هزینه خیلی کمتره و در سرویس VDSL کاربرانی که فاصلشون از مخابرات خیلی دوره با افت سرعت مواجه نمیشن.
--------
کابینت فیبرنوری مخابرات-واقع در ۷تیر(مجتمع میلاد)