3جی میشه شبکهنقل قول:
Printable View
3جی میشه شبکهنقل قول:
100 گیگ هم فول سرعت نیست فکر کنم بعد از حدودای 50 گیگ سرعت بسته 2 مگابایت میشهنقل قول:
پس ارزش نداره ،
یادش بخیر دو سه ماه پیش تا 1 ترا هم میشد دانلود کرد
لعنت باز برگشتیم به 20 سال پیش واسه 1 گیگ باید جون بکنیم
رفقا مثل اینکه Open V P N رو محدود کرده همراه اول از دیروز وصل نمیشه برای من... البته چندتا دیگه هم امتحان کردم کانکت میشه اما دیتایی نمیاد!!!
باو من دارم الان شبی 20 30 گیگ دانلود میکنم مشکلی ندارهنقل قول:
از دیروز 2G در منطقه ما قطعه یا بزور دو خط آنتن میده. ولی 3 و 4 جی +اینترنت وصله. کسانی که گوشی ساده دارند کلا آنتن قطعه. به اپراتور زنگ زدم که چنین مشکلی از دیروز وجود اومده. کلا توی باغ نیستند و من موندم چطور استخدام میشن. به من میگه حالت خودکار بزار! بهش گفتم خب من گوشیم جدیده اون بنده خدا سن بالا یا بی سواد که گوشی ساده داره و فقط 2G ساپورت میکنه چیکار کنه؟! باز چرت و پرت گفت منم گفتم مشکل همینه میخواید بیاید درست کنید میخواید نکنید قطع کردم.
یک مشت احمق استخدام کردند که فرق باند فرکانس و شبکه رو هم نمیدونند
اون سرویس رو نمیشه محدود کرد. یعنی بیخودی اسمش رو open vpn نزاشتن چون با هر پورتی میشه تنظیم کرد و بستگی به سرور دارهنقل قول:
مثال زدی ؟ چون بیشتر هم میشه دانلود کرد تست کردم روزی تا 200 گیگ و....نقل قول:
اره تو تست ها سرعت رو گذاشتمنقل قول:
بعد از 150 گیگ این حدودا ک سرعت شد 5 مگابایت
:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
من فکر کنم سرعت دانلود از تورنت محدود شده، چه با نامحدود شبانه و چه با طرح های دیگه سرعت دانلود بالای 250 کیلوبایت نمی ره. ممکنه دوستان یه چک کنن ببین برای اون ها همین طوریه؟
محدودیتها متفاوت هست. یک منطقه اصلا نداره (مثل پستی که دوستان بالا اشاره کردند) ، یک منطقه دیگه بعضی سیمکارتها بعد 100 گیگ کلا روی 240 محدود میشن. بعضی دیگه سیمکارتها چند روز در میان محدودیتش برداشته میشه دوباره محدودیت برقرار میشه. برای شما محدودیت روی تورنت هست ولی نه دانلود عادی.نقل قول:
حالا شما دو کار کن. یکی پورت رو عوض کن، دوم محدودیت اپلود رو بردار ببین سرعت دانلودت تغییری میکنه.
حدود 2 ماه هست که با اینترنت نامحدود همراه اول (1 تا 11 صبح) روزانه حدود 200 گیگ دانلود میکردم. ولی الان 3 روزه که دقیقا از ساعت 1 سرعت اینترنت بینالملل رو 250کیلوبایت فیکس میشه. قبلا اگه VPN وصل نبود سرعتم کم میشد اما وقتی vpn رو متصل میکردم یهو سرعت میرفت رو 12 مگابایت
اگر کسی روش بالا بردن سرعت همراه اول رو میدونه لطفا راهنمایی کنه. واسه من با vpn خیلی بالا میرفت. ماه پیش نزدیک 2 ترابایت دانلود کردم
بعد مدت ها امدم اینترنت همراه اول رو تست کنم، یک سیم کارت قدیمی داشتم، بردم عوضش کردم، بعد با اون ۱۵ گیگ رایگانی که میده، امدم چندتا لینک رو تست کردم،
روی شبکه 4G متوسط سرعتی که گرفتم ۲۰۰ تا ۳۵۰ بود! (ساعت اش فرقی نداره، هم صبح اینطوری هست و هم بعد از ظهر و شب) دلیل خاصی داره اینقدر کنده؟ یا اینکه همراه اول سرعت رو محدود میکنه؟
حدس من اینه که مربوط به محل تست هستش، حتی یک خیابون بالاتر و پایین تر خیلی متفاوت میتونه باشه. من تو خونه سرعتم حتی از سرعت شما هم معمولا کمتره ولی رفته بودم حدود 700 متر دورتر و تست کردم و سرعت 30 مگابیت بود، تازه محیط بسته. خیلی از جاهای خونمون رو هم تست کردم، سرعت هیچ فرقی نمیکنه حتی برم تو حیاط. قدیم که شبانه رایگان بود از حدود 3.5 صبح سرعت میرفت روی 8 مگ و حدود شش دوباره همون آش و کاسه. شاید اطراف من خیلی دانلود میکنن که بعید میدونم به دلایل مختلف.نقل قول:
خونه ما سرعت دانلود تا 20 مگابایت هم گرفتم با همراه اول
ولی خیلی وقته که حتی به 5 مگ هم نمیرسه دقت کردم الان دیگه گوشی روی حالت 4g+ هم نمیره و فقط روی 4g میمونه
در به در دنبال اینم روشی پیدا کنم بتونم باند گوشی رو عوض کنم بلکه شاید سرعت بیشتر شد کسی راهی بلده؟
کسی ------ یا شدوساکسی برای دورزدن محدودیت شبانه داره؟ :eh:
بخدا با این سرعت اشکت درمیاد دانلود کنی
سلام،
نزدیک 2 هفته میشه که دائم قطع و وصلی دارم، اول اینطور بود که فقط سایت باز نمیکرد که DNS رو از روی مودم برداشتم و درست شد ولی الان اینطور شده که قطع میشه و پینگ هم نداره موقع قطعی. گاهی خیلی زیاد میشه مثل 2 به بعد که هر چند ثانیه قطع و وصل میشه و در طول روز گاهی ثباتش بیشتر میشه. پشتیبانی هم که کاری از دستش برنمیاد و حرفهای عجیب میزنه که "refresh" کردم و این خرعبلات.
میخواستم ببینم کسی این مشکل رو داره (تو تهران)؟
ممنونم.
--- حذف شود ---
دوشنه سوریه، 500 مگ هاتون رو از دست ندین یه وقت :)))
سلام. دوستان همراه اول بسته شبانه یکروزه یا حتی یک هفته نداره؟ یک ماهه داره و خب نیازی ندارم اونقدرا. چندتا فایل حجیم دارم برای دانلود و همون یکروزه کافی هست برام.
ممنونم از شما
سلام
امروز خواستم بسته 1 تا11 صبح فعال کنم از طریق کد دستوری زیر
*100*33232#
وقتی کد زدم و منتظر نتیجه موندم پیغام زیر اومد:
مشترک گرامی در حال حاظر امکان انجام این درخواست وجود ندارد
دوستان تو این روز ها کسی بسته خریده؟ مشکل برای من تکی هست یا برای همه؟
ایرترنت همراه تو شهرهای شلوغ ساعاتی قطع میشه
مشکل از اونجاست
جاالب تر این بود که وقتی خواستم به خطر همراه اول دیگرم بسته شبانه فعال کنم این خطا رو داد:نقل قول:
مشترک گرامی با توجح به وضعیت خط شما مکان فعالسازی بسته وجود ندارد
از ساعت 1 ظهر تا ساعت 10 و 30 دقیقه شب چندین بار تست کردم خطای اولیه میداد
مشترک گرامی در حال حاظر امکان انجام این درخواست وجود ندارد
مسخرست. خنده دار تر این هم هست که apn درست تو گوشی اندرویدم فعال کردم نمیشه زنگ بزنم به هیچ شماره و call ended میده
عجب روزگار سختی هست ..
این رو فراموش کردم بگم که : اسم اس هم به هیچ شماره نمیتونم بزنم .
خط های دیگو تست نکردم چون شارژ نیست
سلام.. داداش این که گفتی پورت رو عوض کنیم و یا محدودیت آپلود..اینا چجوری باید انجام بدیم تا این محدودیت 250 کیلو برداشته بشهنقل قول:
الان که کلا نت داغونه. ولی اگر اوکی شد برو تو تنظیمات کلاینت تورنت در بخش کانکشن پورت رو تغییر بده.نقل قول:
مرصی.. من تورنت لیچر دارم...نقل قول:
ولی دوستان اگه میخوان فیلم و سریال دانلود کنن سایتهای الماس مووی و یوز دی ال محدودیت ندارن.. من با 5 مگ دانلود میکم ازشون..
کسب درآمد هم داره دوست من ؟نقل قول:
اگر داره یه راهنمایی بی زحمت بکن
اگر دوست نداری پابلیک بزنی یه پ خ بزن
نه نداره داداشنقل قول:
سلام به همه
من دنبال یک پیام رسان هستم که بشه باهاش کاربر داخل ایران و خارج تماس تصویری بگیرن و توی همراه اول فیلتر نباشه.
پدر و مادر من بالای هشتاد سال دارن و نمی تونن از گوگل میت استفاده کنن. از وقتی واتس اپ قطع شده اینا نمی تونن با خواهرم که توی آمریکاست صحبت کنن. من هرچی مسنجر براشون زدم فیلتر بود و گوگل میت هم برای سن اون ها قابل فهم نیست.
اگر لطف کنین یک مسنجری که بشه جانشین واتس اپ کرد و در همراه اول فیلتر نباشه، معرفی کنین ممنون میشم.
تنها راه شما استفاده از پیام رسان های داخلی ه که بعضا ممکنه ... تماس صوتی تصویری هم داشته باشن
ممنون شما می دونین که کدوم یکی از پیام رسانهای داخلی در آمریکا کار می کنه؟نقل قول:
پیام رسان سروش که ظاهرا مال صدا و سیماست ...نقل قول:
ظاهرا به شما امکان انتخاب کشورهای غیر از ایران را میده ..
میتونید این پیام رسان را به طرف تون تو امریکا معرفی کنید بپرسید ازش براش کد تایید SMS میاد یا نه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینجا باست اسکرین شات گرفتم
احتمالا پیام رسان های دیگر هم هستن
ولی همین سروش ظاهرا از همشون گردن کلفت تره
سلام دوستان . تو اپ همراه من تو قسمت بسته همراهی برا من مثلا یکی از بسته ها رو زده ۳۰ روزه ۳ گیگابایت ۱۶ هزار تومن همراه با رزرو بسته ۳ گیگ . یا مثلا ۳۰ روزه ۲۰ گیگ و رزرو بسته ۷ گیگ منظورش ازین رزرو بسته چیه؟
سلام عزیز،نقل قول:
یعنی وقتی بسته ای که خریدی تموم بشه، بسته رزرو اتوماتیک برات خریده و فعال میشه. به شخصه بسته رزرو رو کنسل میکنم همیشه چون معمولا deal خوبی نیستن از نظر من. ممنون میشم دوستان اصلاح کنن.
من برای دانلود چند تا گیم بسته رو فعال کردمنقل قول:
بعد از اتمام آستانه مصرف روی ترافیک بینالملل سرعت دانلود میاد روی 200K در ثانیه
اینو هم بگم که روی چند تا از سایت های داخل کشور محدودیت سرعت اعمال نمیشه و هیچگونه محدودیت دانلود نداره مثل:
magbazi
----------
(سرعت دانلود حدود 10~15M در ثانیه هست)
یوزر با دوتا پست میاد تبلیغ سایت انجام میده:worried:
سلام دوستان
این بسته نامحدود شبانه همراه اول رو هرکاری می کنم نمب تونم بر روی سیم کارت اعتباری فعال کنم و همش پیام میده که اعتبار شما کافی نیست با این که کیف پول شارژ شده و این پیام هم از طریق اپ همراه من و هم با کد های دستوری مختلف میاد. ولی بر روی سیم کارت دائمی فعال کردم. مشکل از کجاست ؟
چه تلویزیونی برای همراه اول موجوده ک ترافیکش رایگان باشه؟