سلام
سرعت محدود ۱ مگ مخابرات شبانه داره؟ از ساعت چندتا چند؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
سلام
سرعت محدود ۱ مگ مخابرات شبانه داره؟ از ساعت چندتا چند؟
همون سرعت اسمی هست ، 1 تا 7 اگه وجود داشتـــه باشه:n24:نقل قول:
معمولا سرعتم روی ۲۲۰ هستنقل قول:
چطور میشه از وجود شبانه مطمئن شد تو اکانت مشخص نیست؟
دوباره ترکید:n21:
پینگ از بس بالا رفته دیگه کهکشانی شده
1 مگ محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با 2020 تماس بگیریدنقل قول:
شما یک ساعت قبلش وضعبت می پرسید بعدش خودتون تست می زارید ؟نقل قول:
1 مگ فکر نکنم به این سرعت بسته بشه اینطوری 2 مگ هم باید 4 مگ باشه
مخابرات تهران؟نقل قول:
کدوم منطقه مخابراتی؟
سعادت اباد. اینم تست الاننقل قول:
اینو تازه برای خونه گرفتم اگه دانلود شبانه داره تا اینجا هستم استفاده کنم
وضعیت خرابه.
در حال حاضر تو کمپین تابستانه همه این موارد داده میشه؟
نقل قول:
مشخصات محصولات کمپین:
- ارائه سرعت دو برابر به مشترکین
- ارائه مودم رایگان مختص محصولات ستاره دار(با قیمت 140.000 ریال و بالاتر)
- ارائه ۲ گیگابایت حجم اضافه رایگان ماهیانه در صورت عدم درخواست مودم رایگان از سوی مشترک
- ترافیک شبانه رایگان بین ساعات 1 تا 7 بامدادمختص محصولات ستاره دار(با قیمت 140.000 ریال و بالاتر)
- قرعه کشی هفتگی برای یک دستگاه laptop و قرعه کشی روزانه ۱۰ عدد hard externalمختص محصولات ستاره دار (با قیمت 140.000 ریال و بالاتر)
1 مگابایت نامحدود.
کل روز همین پینگو دارم.
سرور امریکا هم تست کننقل قول:
دوستان کسی یه راه حلی نداره که سرعت دانلود تک لینک در ساعات محدود شدن افزایش پیدا کنه؟
یه dns که مخصوص مخابرات باشه که بزنیم تو کارت شبکه و این محدودیت که برا یمن از ساعت 11-12 صبح اعمال میشه رو دور بزنه؟
محدودیت شامل همون کم شدن سرعت دانلود از سرورهای خارج ایران. اما سایتهایی که هاستشون داخل ایران هستن رو با 240 میگیره اما سایتهای با میزبان خارجی رو نهایت 80
و همچنین مشکل های زیاد دیگه ای که به وجود میاد.
ممنون میشم اگر راه حلی دارید ارائه بدید :11:
دوستانه عزیزم سلام،کسی هست اطلاعاتی راجب نا محدود 512 مخابرات شرق تهران بهم بده که مثلا فیکس رو 64 هست سرور داخلی و خارجی؟
و اینکه محدودیت خاصی نداره؟
و اینکه برای ثبت نام کدوم سایت باید برم و هزینه هاش چه جوری محاسبه میشه؟
پیشاپیش ممنون بابت راهنماییتون:n16:
نقل قول:
1-بله64ثابت
2-خیر
3- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا مراجعه حضوری به مرکز مخابراتی
دوستمون پاسختون رو نوشتند. اما میخواستم عرض کنم. 512 خودش 64 تا بیشتر نمیده و محدودیت مخابرات روی سرویس 1 مگ و 2مگ مشخص میشه.نقل قول:
من 1 سالی که 512 داشتم اصلا متوجه نشدم وقتی 2 مگ گرفتم برام نمایان شد.
ببین سروسهای 128 و 256 و 512 به هیچ عنوان کاربرانش متوجه نمیشوند چون 128 که 16 تا بیشتر نمیگیره 256 هم 30 512 هم که 64 پس تا اینجا متوجه نمیشن چون سرعت تک لینک در محدودیت 60 کمتر نمیشه.
میدونی چی میگم؟ :n11:
من ١٠مگابيت محدود دارم. سرعتش كاملا بگير نگير داره.ولي كلا سرعتش مزخرفه. اصولا حداقل سرعت با فرض اشتراك بين ٨ نفر بايد ١٤٠ كيلىبايت در ثانيه باشه. ولي خيلي وقتا سرعت به زور به ٦٠ ميرسه. البته از سرورهاي داخلي هيچ مشكلي نداره و اينكه بعضي وقتا كه خيلي كمه سرعت تا ١٢٠٠ كيلو بايت در ثانيه هم ميرسه.نقل قول:
سلامنقل قول:
دقیق میشه ساعتی 200-204 مگ.
جدیدا کمی سرعت سرورهای خارجی بعضی ساعتهای روز پایین اومده اما روی دانلود فکر نمیکنم تاثیر زیادی بذاره بیشتر تو مرور صفحات حس میشه.
10 مگ باید 1.4 باشه نه 140 کیلو.
نامحدود من چند ساله دارم اکثرا سرعت فیکسه مگه موارد خاص...
امروز کسی افت سرعت داشته؟
برا من تقریبا از ساعت 11 به بع دسرعتم افت کرده.قبلا سرعتم دانلودم 125--130 بود امروز دوروبر 100-110 میچرخه.............
من که هر رور افت سرعت دارم.نقل قول:
اصلا صبح ساعت 6 الی 11 صبح اینترنت دارم از 11 صبح تا 6صبح فردا میشه اینترانت.
صبح 240 تا تک لینک از هر سروری تو کره زمین میگیرم. ساعت 11 ظهر به بعد تک لینک 60 تا.
1 مگ دارین شما؟نقل قول:
آقا من 512 نامحدود دارم،مدتیه سرعتم افت کرده،مخصوصا تو لود سایتا خیلی اعصاب خوردکن شده،واسه بقیه ام همینه یا من فقط مشگل دارم؟
فرد اسدی
بله 1 مگ نامحدود،فقط امروز اینطوری شده سرعتم اومده پایین........نقل قول:
1 مگ دارین شما؟
امروز زنگ زدم 2020 گفتم پینگم با 8.8.8.8 رفته بالای 350
صد تا کار گفت انجام بدم اخرش میگه حالا با 4.2.2.4 تست بگیر گفتم سرور اروپا خوبه امریکا بالاست
گفتم خب این الان سرور کجاست میگه شاخه ایی از گوگل میگم من که گفتم سرور امریکا میخوام
میگه داداش گلم معیار همینه کاریش نمیشه کرد
پیشنهادتون چیه؟
درسته. سرعت دانلود ١٠مگ حداكثر ١.٤مگ هست به شرطي كه شير يك به يك باشه. ولي طبق قرداد شير يك به ٨ ميشه و اين بعني حداق سرعت حدود ١٤٠ و حداكثر حدود ١.٤.نقل قول:
دیروز یه کی از دوستام زنگزد بهم گفت اینترنت عموش 512 نامحدود هستش....مثل برای من و دوستم....گفتش چند روزی افت سرعت دانلود داشته زنگ زده 2020 گفته سرعت دانلودش کمه اونام یه چنتا کار بهش گفتن انجام بده تو کامپیوترش سرعت دانلودش الان شده حدود 200....:n29:
میخواستم بدونم همچین چیزی امکان پذیره؟؟؟ واقعیت داره؟؟؟ میشه کاری کرد سرعت دانلود بره بالا؟؟؟ :n13:
بله میشهنقل قول:
اپراتور باید این کارو بکنه
اکانتیگ این جور چیزا که اصلا همچین کاری نمی کنن
اون هم شما رو از سرکار گذاشته :n08:
بچه ها من می خوام از این طرحای جشنواره تابستانی مخابرات بگیرم
سرعت 2 مگش چه جوریاست؟ سرعت دانلودش تو حالت عادی در چه حدیه؟
فکر می کردم مودم وایرلس رایگان هم بدن رو طرحای ستاره دار، ولی میگه به مستأجرا نمیدن
راهی جز بردن صاحبخونه نیست که مودم هم بدن؟
سلام
یه چندتا سوال:
- من به تازگی اینترنت مخابرات گرفتم نمی تونم میزان حجم مصرف شده رو تو سایت tct.ir ببینم یعنی جای اون نمودار یک عکس قرار بوده بیاد که لود نشده می زنه! کسی همچین مشکلی داره؟ با چندتا مرورگر هم امتحان کردم
- من تو تابستان مشترک شدم و طرح یک مگ دارم پس طبیعتا خودکار باید جزء کمپین باشم. یعنی اینترنت شبانه هم دارم؟ چون نمی تونم تافیک مصرفی رو ببینم می ترسم سر برج به جای 15.500، چندمیلیونی قبض بیاد !!
- تو این چند روزه چند بار افت سرعت و قطعی داشتم. همیشه اینجوریه یا الان اینجوری شده؟
سرعت همون سرعت اسمی نه بیشتر نه کمترنقل قول:
مودم رو هم بدون صاحب خونه اصلا نمیدن
آقا این سایت بی صحاب مخابرات چشه ریز مصرف رو نمیاره هر کاری میکنم تاریخ رو تنظیم میکنم مثلا از 1 شهریور تا 12 شهریور هیچی نمیاره :n24:
خب این سرعت دانلود اسمی اینترنت 2 مگ مخابرات چنده تو تهران؟نقل قول:
فکر کنم قاعدهاش یک هشتم باشه ... یعنی 256 کیلوبایت در ثانیه
درسته؟
منم 1مگ نامحدود دارم
چند هفتست که لود شدن صفحات منم اعصاب خورد کنه! حوصله ندارم 20 دقیقه تو صف اپراتوراشون بمونم! چه وضعشه آخه!
پینگ 4.2.2.4 برا من 336 و 50% پکت لاست!
بله درسته سرعتهای مخابرات سرعت اسمی سرویس هست و سرویسهای نامحدود هم به هیچ عنوان محدودیت دانلود ندارندنقل قول:
براي سرورهاي داخلي درسته ولي براي سرورهاي خارجي اصلا اينطور نيست.سرعت به شدت افت ميكنهنقل قول:
من که طبق تجربه ای که خودم در استفاده از سرویس مخابرات دارم گفتم رو هوا حرف نزدم چون خودم دارم استفاده می کنم.نقل قول:
بله گاهی اختلالات چند ساعته افت سرعت برای من هم پیش اومده ولی اینطور نیست که یه تیکه اینطوری باشه
ولی در کل سرعت ثابت هست.
من نميدونم شما چه تعرفه اي استفده مي كنيد و از كدوم مركز. ولي من الان يك هفتست كه از مركز لطيفي تهران اينترنت محدود ١٠ مگابيت گرفتم. در كل روز سرعت از سرورهاي داخلي كمتر از ٧مگ نميشه اما سرورهاي خارجي افتضاحه. حوالي ٧ تا ٩ صبح سرعت خوبه ولي بعد از اون سرعت دانلود به زور و بدبختي به نيم مگ هم نميرسه. اينم تجربه منه از مخابراتنقل قول:
خوب شما حتماً از مخابرات در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کن تا به شکایتت رسیدگی بشهنقل قول:
پول دادی بالاخره باید تکلیف سرویست مشخص بشه
منم هر کاری کردم ریز مصرف رو نیاوردنقل قول:
یه بار یه ماه پیش تا بازه ی زمانی رو انتخاب کردم دقیق اورد ولی انگار اینم به خاطرات پیوست !
واقعا مسخره اس ! (بعد این همه سال تازه همچین چیزی راه افتاد که اونم انگار مقطعی بود)