ولی یه شکایت هم شما بنویس در اینمورد بع سایت های زیر
195.ir
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک نفر هم غنیمته بازم ! شاید فرجی شه و تغییرنظر بدن و مجدد تمدیدش رو بذارن
نقل قول:
Printable View
ولی یه شکایت هم شما بنویس در اینمورد بع سایت های زیر
195.ir
یک نفر هم غنیمته بازم ! شاید فرجی شه و تغییرنظر بدن و مجدد تمدیدش رو بذارن
نقل قول:
واقعا یک سری رکوردهای مخصوص همین مخابراته (هم توی خوب بودن و هم بد بودن!)
نتیجه پینگ همین الان از سرور خارجی:
کد:Pinging 4.2.2.5 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.5: bytes=32 time=90ms TTL=43
Reply from 4.2.2.5: bytes=32 time=91ms TTL=43
Reply from 4.2.2.5: bytes=32 time=96ms TTL=43
Reply from 4.2.2.5: bytes=32 time=93ms TTL=43
Ping statistics for 4.2.2.5:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0%
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 90ms, Maximum = 96ms, Average = 92ms
دوستان tls و باگ یوتیوب بسته شده ؟
بچه ها من از سرور خارجی با سرعت 18 تا 35 دانلود می کنم!!!!
سایتای ایرانی که چیزی نداره برای دانلود.
سرویسای شما چطوره؟
سرور داخلی عالی,خارجی مثل شما افتضاح.نقل قول:
دانلود از سرویسهای خارجی شبانه الان خیلی افتضاح شده ولی قبلا روی 10 کیلو بود الان به زور به 30 میرسه ولی برای سایتای ایرانی تا 270 دانلود داره
طرح من طلایی
دانلود از سرویسهای خارجی شبانه الان خیلی افتضاح شده ولی قبلا روی 10 کیلو بود الان به زور به 30 میرسه ولی برای سایتای ایرانی تا 270 دانلود داره
طرح من طلایی
نوشتم ..نقل قول:
اما بعید میدونم به این شکایت ها ترتیب اثری داده بشه
چند روز پیش خبرگزاری مهر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داده بود که کاربران مشهدی از این که حجم اینترنتشون به صورت نامتعارف کم میشه ناراضی هستند. میخواستم بدونم این رو دوستان مشهدی تایید میکنند؟ من خودم مشهدی نیستم اما از اینترنت مخابرات استفاده میکنم و حجم اینترنتم به شکل خیلی مشکوکی کم میشه که در طول 15 سال استفاده از اینترنت شرکت های مختلف سابقه نداشته. زیاد اهل دانلود بازی و فیلم و حتی موسیقی نیستم. و برای وبگردی های معمول خودم همیشه 2 گیگ برام کافی بود. اما الان که از اینترنت مخابرات استفاده میکنم و ناچارا عکس ها و فلش ها رو هم غیر فعال کردم 5 گیگ کفاف 15 روز رو نمیده و زود تموم میشه! برای اطمینان پسوردم رو هم تغییر دادم و حسابم رو به MAC Address سیستمی که استفاده میکنم تغییر دادم. و تمام نرم افزار ها و خود ویندوز رو چک کردم و مطمعا شدم که اپدیت خودکار هیچ کدوم فعال نیست. و چراغ ACT مودم رو هم که رد و بدل شدن دیتا رو نمایش میده دائم زیر نظر دارم و فعالیت غیرعادی نداره اما همچنان حجم اینترتم مثل برق و باد کم میشه! دیگه شک ندارم که کاسه ای زیر نیم کاسه این مخابرات هست.
آقا این باگ یوتیوب اگه هنوز بسته نشده به ما هم بگو چطوریاس، فراموش کردم. فک کنم باید با فایرفاکس میرفتیم و یه حرکتی میزدیم:n13: ویدیو هاشم میشد با IDM و بدون قندشکن دانلود کرد یا نه؟؟؟نقل قول:
کل مخابرات استان خراسان رضوی حجم کم می کنه ...... منم مشهد نیستم ولی به همین صورت کم می کردنقل قول:
118 نیست و 181 هست. (شبانه از 1 تا 7 )نقل قول:
خیر، الان تست کردم باز میشه.نقل قول:
سلام اقا مخابرات الان طرح شبانه داره ؟ تو سایتش دیدم بود الان طرح من 512 کمپین 8 گیگ هست و تا 94/2 اعتبار داره ام 3 روز پیش باید شارژ میشد که نشد تو گلد نتم که رفتم نمیوتونستم گیگ شارژ کنم فقط میتونستم طرح عوض کنم راستش 6 ماه که پول نتو ندادم :n04::n28: ایا از اونه یا باید طرحمو عوض کنم ؟ مخابرات الان طرح شبانه داره ؟
سلام مارو به عمه ملک جعفریان برسو نین همه طرح های شبانه دار رو ورداشته طرح فعلی هم قابل تمدید نیست:n15:
طرح های شبانه دار در حال حاضر میشه تمید کرد.نقل قول:
و مخابرات هیچ وقت طرحی رو بدونه شبانه نمیزاره چون نصف متقاضی هاشو از دست میده:12:
کجای این طرح یک ساله تابسانه نوشته شبانه رایگانه ؟
نقل قول:
منن طرح بعثت دارم و امکان تمدیدش هم نیست!!
کسی روی فیبر سرعت بالای 150 مگ دانلود داره؟
ظاهرا الان فقط طرح های کمپین تابستانه 2 مگ دانلود شبانه رایگان داره.
آقايان اين طرح تجارى ها شبانه داره؟اگر داره سرعتش در شب چنده؟ضمنا در روز سرعتش چنده؟من الان طلايي دارم يا ١MBدانلود ميكنم/
ممنون.
اخر یه جواب درست ندادین ایا شبانه موجود هست ؟ بعد نمیشه با موبایل به 2020 زنگ زد درسته ؟
با خط منزل به 2020 زنگ بزن بپرس بهتر به نتیجه میرسینقل قول:
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
اقا میشه یکی زنگ بزنه 2020 بپرسه شبانه داره یا نه ؟ چون تلفن خونه قطعه :n03: :n30: خواهشا زنگ بزنینخبرشو همین جا بگین
سلام
دیشب و پریشب هر چی زور زدم نتونستم از سرورهای خارجی کلا دانلود کنم.یعنی اصلا نمی شد هاااا.
نه اینکه سرعت پایین باشه.لینک منتظر کانکشن بود و همین جوری بودددددددددددددددددد.
اما از سرور های ایرانی.نمی دونید تا چقدر بالا میرفت.
آخر داستان چی؟مخابرات هم یادگرفته محدودیت بزاره؟؟؟؟؟؟؟
طرح بعثت فکر کنم چون قدیمه و ارزونه دیگه تمید نمیشه ولی طرح های شبانه دار پاییزه طلایی و نقره ای نسبت به 2مگ تابستانه خیلی گرونه و قابل تمدیدهنقل قول:
یکی از بچه ها رفته بود از این طرح های جدید ثبت نام کنه بهش گفته بودند طرح های کمپین 14000 به بالا فقط اگه یک ساله بگیری شبانه رایگان داره .
بچه ها پینگ من خیلی بالاست ،رو 450 هستش.
شما پینگتون چطوریه؟
برای من شارژ زمانی فعالیه.سرویس پاییزه طلایی...
پس طرح شبانه موجوده دیگه ؟
سلام دوستان
پسورد عوض کردم اما سیو نکردم در مرورگر الان همونی که قبلا نوشتم را میزنم دیگه نمیاد مثل اینکه پسورد یک عدد اضافه شده هرچی زدم پیدا نشد حالا به غیر از که به 2020 زنگ بزنم یا مخابرات برم راه دیگری برای ریست پسورد هست؟
نخیر دوست عزیز طرح های شبانه دار فقط طلایی هست تمدید زمانی میشود. طرح نقره ای دارای شبانه مانند بعثت تمام شدند.نقل قول:
نقل قول:
اینطور که به نظر میرسه احتمالا به محل سکونت هم مربوط میشه
افت سرعت و شلوغی رو دانلود از سرور خارجی مشخص میشه شما کلا هر طرحی بگیری شبانه سرعتش داغونه
در طول روز یه تست سرعت بگیر احتمال زیاد پینگ شما خیلی خیلی بالاست.
سه روز پیش تخلیه کردم نمیدونم چرا هنوز چراغ ADSL روشنه؟
هنوز نشدهنقل قول:
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
پس چرا وقتی تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میرم خط منو تخلیه شده نشون میده؟نقل قول:
به من یک گیگ و یک ماه داده مخابرات. به شما چی؟
بله به منم داده.نقل قول:
به من ندادن.شما چی کار کردید ناگلاها:)
جناب آقای ملکـــ جعفــریان یا هر مزدور دیگه ایی که داری این تاپیک رو میـــبینی .
درسته سرعت با سرورهای داخلی طبق قرارداد هستش .
ولی این دیگه چیه ؟
فکر کردید خیلی کار کردید روی سرورهای داخلی ( اینترانت یا همون شبکه ملی ) دارید سرعت واقعی رو میــدید .
واسه همین سرورهای خارجــی دیگه کشک ان !؟