این لینکو ببینین اگه بشه چی میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این لینکو ببینین اگه بشه چی میشه
این لینکم ببینین خیلی خوبه اگه راست باشه من قصد داشتم صبا نت بخرم رفتم تو سایتش اینارو دیدم امیدوار شدم
ای خدا ؛ باز آپدیت واسه کلاینت میاد ؛ رحم کنید به ما:n03:
ای بابا من ی بازی میرم پشتش ی آپدیت میاد :-(
فرستاده شده از HUAWEI G525-U00ِ من با Tapatalk
برای شما دی سی نمیشه؟
برای من یک موقع میشه:n19:
امروز یه دست رنک زدم عراقی ها زیر آتیش نیروهای داعش و فلسطینیها زیر بمبارون اسرائیل نزدن.
بازی شروع شد کاری نداریم که باز یه nidda به تور ما خورد پایین که علاقه ای به خریدن ward و هیل کردن و ساپورت کردن ما نداره.دقیقه شیش توی خیابون گرومپ صدای اتصال سیم برق اومد کامپیوتر خاموش نشد ولی مودم قط شد 7 8 10 دقیقه AFk اون بین دوباره گرومپ صدای دوم اتصالی اومد.
دوباره ریکانکت شدم تاورها جمع شده بود تاور اونها هم جم شده بود من با پینگ 380 چهار دقیقه بازی کردم تا پینگ رفت روی 250
دوباره اون وسط یک دیسکانت شدم و برگشتم
آخر بازی که من ِadc با یک تاور خسته آخر بودیم سه نفر اومدن و دیسکانت اجازه نداد دلیرانه دفاع کنم و آخرشم leave خوردم.
چه خوب هم لانچر و کلایت تغییر میکنه بعد نوشته بود دیگه براساس Adobe Air نیست با HTML5 طراحی میشه و کار میکنه امیدوارم سرعت دانلود حل بشهنقل قول:
این skin جدید کایت خیلی باحاله.:n02: تا حالا کسی دیدش ؟
اسمش headhunter caitlyn هستش.
حدود 10 روزه که اسکینش Cait اومده بعد الان میگی :n02:
آخه برای من نیومده بود تو لیستش:n02:. ولی خیلی باحال بود من باهاش یه دست زدم.:n20::n20:
دوستان سایتی هست که مثلا تو سرور EUNE بفهمیم که کی بیشترین بازی رو برا مثال با رنگار انجام داده ؟مشخصاتشو ببینم؟
آره برو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بعد برو تو قسمت champions
رو rengar کلیک کن بعد برو تو قسمت summoners اونی که بیشترین بازی رو با rengar بازی کرده و ELO اش از همه بیشتره کلیک کن میتونی مشخصاتشو ببینی
بعد یه کاره جالب هم میتونی بکنی
اسم summoner رو برو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنویس میتونی replay های بازی با rengar اشو ببینی :n06:
آقا این قضیه lose streak چیه بیچاره کرده مارو
من تجربه دارم وقتی که شکسته بشه بعدش پشت هم رنکت میبریم
این قضیه دست riot عه ؟ اون اینکارو میکنه که بعضیا به tear بالا تر نریم ؟ یا یه جا ثابت بمونیم ؟
خیلی عجیبه !
تاحالا 10 دفعه اتفاق افتاده واسه من ...:n28::n14:
تا حدودی دست riot اهه 10 تا برد پشت سر هم و به محض ورود به باخت 10 تا باخت پشت سر هم اما تو همون برد پشت سر هم riot سعی میکنه کسایی که چند بار باختن رو باهات بندازه علت اینکه میبری علت عمده ی این قضیس(صحبت های من از behind ام در نیومده من هر بازی همرو چک میکنم)نقل قول:
آقا این قضیه lose streak چیه بیچاره کرده مارو
من تجربه دارم وقتی که شکسته بشه بعدش پشت هم رنکت میبریم
این قضیه دست riot عه ؟ اون اینکارو میکنه که بعضیا به tear بالا تر نریم ؟ یا یه جا ثابت بمونیم ؟
خیلی عجیبه !
تاحالا 10 دفعه اتفاق افتاده واسه من ...:n28::n14:
علت عمدش جذبیه که خود شما انجام میدی...نا خود آگاه احمق هارو جذب میکنی و حتی اگه چیزی هم نگی موج باخت و flame رو توی بازی میندازی
قانون جاذبه ذهن به شدت تو این بازی تاثیر میزاره
بهترین توصیه هم اینه که اولی رو که باختی بری هواخوری یه بازی دیگه و ...
چند تا که وین میشه یهو یک باخت باعث میشه رید...ه بشه به همه چیز الان یه جوری شده که تو گولد همه مثه برونز 5 بازی میکنن اصن الان چند تا بازیه که همه ناامید و خیلی بد بازی میکنن همه تو لابی میگن ته این بازی باخت ولی بازی میکنیم همه یه جور حس رو داریم مثلا کسی که میری متچ هیستوریشو نگاه میکنی میبینی خیلی خوبه اسکورش یهو توی اون گیم گند میزنه! خیلی عجیب شده!نقل قول:
نا خود آگاه احمق هارو جذب میکنی و حتی اگه چیزی هم نگی موج باخت و flame رو توی بازی میندازی
حالا ولی وقتی که سیلور 5 بودم اونایی که برونز بودن مثه دیاموند 1 بازی میکردن بعضی وقتا ! بعضی وقتا هم هست که مثلا اسپکت میکنم بازی دیاموند ها ،رو اونا هم اینجوری میشن ...
واقعا عجیبه هر کاری هم میکنی بازم نمیشه ببری!!!!
با یه نفر که دیویژن اش پایین تر باشه مثلا سیلور باشه اگه رنکت بریم باعث میشه که اینجوری بشه ؟ قضییه پایین اومدن mmr حقیقت داره؟ راهی نداره بشه درست کنم اکانتمو از پرومو gold 3 پرت شدم تو gold 5 چیکار کنم؟
یه حس بد نا امید کننده وجوده منو گرفته که نمیتونم خلاص بشم شاید mmr ام پایین اومده باشه که اینجوری میشه:n14:
راهی داره درستش کنم لطفا کمک کنین خیلی حالم بده!!:n28:
لطفا کمک کنین ;(
دوستان این سایت na.leagueoflegends.com رو وقتی میزنم نمیتونه مرورگر بهش وصل بشه. خیلی دیگه از سایتهای خارجی دیگه هم بهمین صورت هستن. فیلتره یا مشکل از طرف سیستم منه؟
یه platinum 5 0 lp نیست اینجا با من یه دست بیاد رنکت mmr ام fix بشه دارم
به خدا دارم دیونه میشم ..........:n14::n28:
تو میتونی به خوبی بازی کنی ؟ :n13:نقل قول:
لگ اینا نیست ؟
آره ولی الان یکم با بیخیالی بازی میکنم اعصابمم زیر خط فقره..............
لگ دیگه نیست فعلا! ولی از وقتی که دی سی شدم و باختم این بلا سرم اومده... 3 ،4 روز میشه
همیشه وقتی اینجوری میشد هی پشت هم میباختم بعد از 2 روز درست میشد ولی ایندفعه خیلی طولانی شده :n14:
علت اولش همون که گفتم داری جذب میکنینقل قول:
چند تا که وین میشه یهو یک باخت باعث میشه رید...ه بشه به همه چیز الان یه جوری شده که تو گولد همه مثه برونز 5 بازی میکنن اصن الان چند تا بازیه که همه ناامید و خیلی بد بازی میکنن همه تو لابی میگن ته این بازی باخت ولی بازی میکنیم همه یه جور حس رو داریم مثلا کسی که میری متچ هیستوریشو نگاه میکنی میبینی خیلی خوبه اسکورش یهو توی اون گیم گند میزنه! خیلی عجیب شده!
حالا ولی وقتی که سیلور 5 بودم اونایی که برونز بودن مثه دیاموند 1 بازی میکردن بعضی وقتا ! بعضی وقتا هم هست که مثلا اسپکت میکنم بازی دیاموند ها ،رو اونا هم اینجوری میشن ...
واقعا عجیبه هر کاری هم میکنی بازم نمیشه ببری!!!!
با یه نفر که دیویژن اش پایین تر باشه مثلا سیلور باشه اگه رنکت بریم باعث میشه که اینجوری بشه ؟ قضییه پایین اومدن mmr حقیقت داره؟ راهی نداره بشه درست کنم اکانتمو از پرومو gold 3 پرت شدم تو gold 5 چیکار کنم؟
یه حس بد نا امید کننده وجوده منو گرفته که نمیتونم خلاص بشم شاید mmr ام پایین اومده باشه که اینجوری میشه:n14:
راهی داره درستش کنم لطفا کمک کنین خیلی حالم بده!!:n28:
لطفا کمک کنین ;(
mmr و این چرتا هم چرته
خیلی هارو دیدم چندتا بازی پشت سر هم carry شدن
علت دومش هم اینه که تو eune به سر میبری :دی:دی:دی
علت سوم هم اینه که این بازی رو بیش از اندازه ای که باید مهم در نظر گرفتی
علت چهارم هم اینه که نتت اوضاش خوبه اینایی که اوضاشون بده دارن دنفرینت میکنن
والا صب رفتیم 2 دس بازی کنیم انواع مشکلات جدید اومد جلومون.....دیلی میشد لا مصب چه دیلی 5 ثانیه بعد انجام میداد دستورو اکانت Euw از گلد 1 پرت شده سیلور 1 حالا برا من غم promo میگی ؟:خخخخخخ
من که دیگه وقتمو تو این moba ت---- حروم نمیکنم میرم مثل یه معتاد خوب میچسبم به mmo هام
نگین طرف flamer عه ها من اصن تو گیم چت نمیکنم با کسی اول یه چیز میگم و وسط گیم و آخر گیم هم یا gg یا bg هیچ چیز اضافه ای نمیگم
ولی وقتی 130 تا chat ban میشم نمیتونم تحمل کنم واقعا داره اتفاقا عجیبی تو lol میوفته ...
در بدترین شرایط هم هیچ وقت نه به کسی فحش میدم نه فلیم میکنم حالا چرا chat ban شدم خدا میدونه
Riot باید یه فکری به حال این report های علکی بکنه!
خوب شد گفتی mmo منم دیگه میخوام مثه خیلی ها این بازی رو کم کم ترکش کنمنقل قول:
نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این mmo ها رو کدومشو بازی کردی چجورین میخوام دانلود کنم کدومش قشنگ تره ;(
Tera
Diablo 3
Rift
final fantasy xiv
.....
این Chat بن خیلی جدیدا مسخره شده . من یه بازی Flame کردم و یک چند تا حرف اینا گفتم بعد 5 بازی بن کرد منو ؛ 4 تا بازی رفتم شد 12 تا بازی ، 12 تا تموم شد ؛ فرداش آنلاین شدم زده بود 20 گیم و دیروز 20 گیم رو تموم کردم و امروز که اومدم زده 30 گیم :| .
اعصابم به کلی بهم ریخته . اصلا تو بازی چیزی نگفتم که این اینجوری میکنه :n14:
فاینال فانتزی خوبه .. اگه کسی دنبال گرافیک میگرده .. این Tera چیه باو :| بدین پسرا بازیش کنن کلا ! :)):n02:نقل قول:
بعد اغا یکی به من بگه Fiora یا Aatrox و چرا .. موندم بینشون باز :| :n13::n27: در کل ..
fiora .. fiora ...هیچ برتری خاصی براش ندارم فقط خوشم میاد :دی به نظر شخصی من بازی fiora بیشتر حال میده
برادر منم چند وقت یه بار همینطوری بن میشه از چت..چیز خاصی نیست عادیه
tera رو کلا خط بزن :دی diablo3 یک بازی درپیت ! که به طور رسمی multi هم نیست که بخوای بش بگی mmo سینگلیه که دور هم جمع میشن :دی
final fantasy رو بازی نکردم نظری نمیدم rift هم قشنگه
اگه بخوای بین اون 4 تا انتخاب کنی به نظرم rift رو انتخاب کن
یه mmo جدید اومده که البته یکم با قدیمیا فرق داره یه جورایی شاید بشه گفت سخت تره فعلا دارم لول آپ میکنم به اسم wildstar
mmo های کلاسیک پیشنهادی wow / teso
اگه هدفت pvp باشه و دنبال بازی بگردی که بیسش رو pvp باشه فقط و فقط age of wushu/wulin/kungfo این 3 تاش یکیه ناشر ریجن هاش فرق داره
gw2 حروم کردن وقت و سرمایس
براي همه چت گروهي بسته شده ?
فاینال فانتزی رو چجوری باید گرفت از سایتش دانلود کنم؟نقل قول:
کرک نداره؟پیدا میشه جدا؟
الا نمیدونم .. پسر خالم بازی کردنی دیده بودم فقط .. :n13:نقل قول:
کثیف های عوضی دوباره یه چیزایی رو بستن برا من قطع میشه دیگه وصل هم نمیشه
5 تا بازی باختم پشت سره هم
تو تیم فایت همه لگ میشه فقط میتونم ببینم HP دشمنا یا خودم یا یارام کم میشه کم کم
نت چرا اینجوری شده کلا هیرو قفل میکنه
خیلی بدجور شده نمیشه بازی کرد
چه بلایی دارن سره این نت میارن اینا!؟
شانس گند من همیشه این اتفاق تو رنکت میوفته تو نورمال همه چیز اوکیه ها رنکت که میرم دیسکنکت و لگ گند میزنه به همه چیز
اصن دیگه مینیون ها تکون نمیخورن از گیم میام بیرون دوباره میرم تو میبینم همه چیز همون شکلیه هنوز مینیون ها سر جاشونن....
نکنه مشکل از کلاینته ریپیر کنم درست میشه یا از نته کوفتیه ؟ یا از رایوت ه ؟
کسی هست همین مشکل داشته باشه ؟
فک کنم ایندفعه دیگه بان بشم مطمئن ام خیلی لیو خوردم امروز
نقل قول:
مشکل از نته .. پینگ زیاد .. گیر کردن .. لگ .. دیسی ها .. هزار تا مشکلات دیگه هم همش از این نت ماست .. امروز بعضی وقتا و ساعتا درست بود میشد بازی کرد ..
من خودم که نورمال رو مجبور نباشم بازی نمیکنم .. حالشو ندارم .. هر بلایی هم سرم بیاد تو رنک مشکلی نیست .. فقط این نت ما درست شه همه چیز رو میشه جبران کرد ..
نت درست شه با یکی دو تا از دوستای ترکیه ای که diamond o chalenger- DOU میریم سریع تا پلات میتونم بربم .. ولی لامصب درسته درست نمیشه که ادم با اطمینان کامل بره بازی شو بکنه ..
شاید به نظر مسخره بیاد ولی هروقت من با میتونم بدون هیتلر شکم با پروتکل https یوتیوب رو باز کنم یه بلایی سر Lol میاد
باور کن به پینگ نیست من پینگم همیشه بین 150 و 200 میچرخه نصف شبا که دانلود مجانی میشه پینگ پایین تر میاد ولی پر تایم اوته اصن نمیشه بازی کرد
ولی اون موقه ها که فقط کم شدن hp رو میتونم ببینم و هیرو و مینیون ها تکون نمیخورن نه تایم اوته نه پینگ بالاست مشکل چیه پس!
تو نرمال اصن نمیشه پیشرفت کرد اصلا نمیشه چون اونایی که باحات میوفتن همدیویژن و همسطح نیستن اصن منم هنوز خیلی باید یاد بگیرم هیچی بلد نیستم هنوزنقل قول:
من خودم که نورمال رو مجبور نباشم بازی نمیکنم
---------
من که دیگه زدم تو کاره بیخیالی دیگه جانگل رو ترک کردم چسبیدم به mid اونجوری mid رو اگه بتونم ببرم دیگه تمومه
یه Nasihat (فارسیش سخته :|) اگه میخوای زود به دیویژن بالا برسی هیرو های aoe دمیج یا aoe سایلنس یا aoe استان بگیرین ( fiddle و kata خیلی خوبن مخصوصا اگه تو تیم morgana هم باشه اونجوری التیمیت ها cancel نمیشن) velkoz هم بد نیست
---------------------------
امروز یه چیزی فهمیدم الان clinet unavailable بود تو گوگل سرچ کردم فهمیدم اگه بنویسیthereisnourflevel درست میشه ! چرا!
عجب سرور مزخرفیه east تو هرچی تیم رفتم هیچکی ساپورت نمیشه. ده دقیقه وایستادم تو دوتا تیم هیچکی نیومد. همه شون میخوان کیل بگیرن بدبختای عقده ای. یه دست ساپورت رفتم یارو irelia تو لاین بالا بود 17 تا کیل گرفت از vayne که اونم رفته بود top. دو بار پنتا کیل گرفت ولی بازیو تموم نمی کرد. عقده ای میرفت قایم میشد فقط کیل بگیره حدود 32 تایی کیل گرفت. کیفیت بازی تو سرور وست خیلی بالاتره.
دوستان یه مشاوره در مورد چمپ های جانگل میخوام
من حدود 50 تا بازی با rengar رفتم همه جانگل اکثر بازی هارو بردم و میخوام یه جانگل بهتر بگیرم به نظرتون بهترینش کدومه
اکثرا میگن Lee ولی واقعا udyr به نظرم بهتره نه//؟
بعد این مشکل که فقط میشه جونه چمپ ها و مینیون ها که کم میشه رو دید من هم دارم نمیدونم مشکل سراسریه یا نه؟
نورمال عصاب میخواد ! کلا چرته !نقل قول:
راستشو بخوای .. اگه میخوای سریعتر بری بالاتر .. باید با یه dou ه حرفه ای وارد شی .. بعدش هم دوتاتونم تو پست هایی که لازمه بازی کنین هیروهایی بردارین که تو تیم فایت خیلی خیلی موثر باشن -(یکی مید یا تاپ و یکی جانگل ترجیها) دو تا هیرو که باشید خون رو نصف میکنید و استان و اینا هم میزنید و بقیه چقدر هم نوووب باشن ادما رو میکشن .. این روشه که تو eloboost و بقیه جاها به کار میبریم .. برای رسیدن به دایمند و اینا ..
بعدشم east سروری هست که از نظر عقلی صفر ان بازی کن هاش .. اونجا بتونی دایمند باشی یعنی خدایی ..
در مورد جانگل هر دوتای این هیرو ها خدان .. هم Lee هم Udyr .. جانگل های دیگه ای هم داریم که خیلی خوبن مثل :
Jax
بازی باهاش بلد باشی خیلی خوبه .. هم tf هم تکی و gank
Hecarim
هیرو باحالیه .. استان داره ..
Kha'Zix
فقط خون و کم میکنه و سرعت و میاره پایین ..
Pantheon
هیرو خوبیه .. استان داره ..
Xin Zhao
اینم خوبه .. تو خراب کردن تاور هم خوبه ..
Vi
کلا برا جانگ ساخته شده با توجه به ability هاش ..
Skarner
لامصب با ulti که داره تو جانگ خیلی شاخه .. بازی بلد باشی //
Nocturne
اینم خیلی خوبه ..
Maokai
جانگ خیلی باحالیه ..
Elise
اینم عالیه ..
WW
برا خوردن adc با هر دو بیلد ad و ap به درد بخوره و تنها جانگیه که بدون هیچ کمکی و استفاده از heal میتونه از اول blue رو بگیره .. خیلی op هست این ww :))
Twich
اینم جانگ باحالیه .. این روزا مد شده .. :))
اونم سراسریه ..
هیرو برای رنک با این وضع نت ؛ Lux خوبه؛ براش 40% کولکدان ببندید و فقط زرت و زرت ult بزنید:n09: هر جا دیدین دشمن هست ult بزنید و عقدتون رو خالی کنید:n08:
اول باید بگم که خدا رنگار رو رحمت کنه چمپ خوبی بود ولی بعد از نرف حرفی برای گفتن نداره مخصوصآ اگر تیم حریف حرفه ای باشه هیچکاری باهاش نمیشه انجام داد. قبل از نرف وقتی ult رنکار رو استفاده میکردی کل تیم حریف دو پا داشتن دوتا قرض می گرفتن فرار ولی الان میگن اگه جرات داری میگن رنگار خودت رو نشون بده (الان بیشتر رنگار بازها از ult برای فرار استفاده می کنند تا برای حمله). و یکی از عوامل نرف رنگار خودم هستم چون اینقدر بازیها رو تنهایی با رنگار نتیجه اش رو مشخص کردم که ریوت نرفش کرد.نقل قول:
اولآ باید عرض کنم Lee در اینکه چمپ خوبیه شکی درش نیست ولی بازی باهاش یک کم سخته و Gank زیاد خراب میکنه و تیم فایت متوسطی داره و به خاطر LS ابیایتیش خوب میشه تو جانگل فارم کرد. البته من Lee رو TOP ترجیه میدم چون هرچی زودتر و بیشتر فارم کنه شاختره.
البته از نظر من انتخاب چمپ برای جانگل بیشتر به مهارت مرتبط هست و کارایی چمپ در مبارزات 1VS1 و تیم فابت بستگی داره.
به ترتیب انتخاب های من بر اساس تجربه شخصی به این صورت هستش.( البته چمپ ها از Lvl 6 به بعد در نظر گرفته شدند.)
1. Xin : فارمینگ خیلی خوب، یک به یک خوب، تیم فایت متوسط (بستگی به Build داره اگه tank بسازی خوب) و گنک با موفقیت بالا.
2.Warwick : فارمینگ خوب، یک به یک عالی، تیم فایت متوسط (بستگی به Build داره اگه tank بسازی خوب) و توانایی گنک بالا با توجه به Ulti.
3.Nocturne: فارمینگ خوب، یک به یک خیلی خوب، تیم فایت متوسط (بستگی به Build داره اگه tank بسازی خوب) و توانایی گنک بالا با توجه به Ulti و cc عالی.
4. Amumu : فارمینگ متوسط، یک به یک متوسط، تیم فایت عالی، توانایی گنک خوب.
5. fiddle : فارمینگ متوسط، یک به یک خوب، تیم فایت عالی، توانایی گنک عالی.
6. Vi : فارمینگ خوب، یک به یک عالی، تیم فایت خوب، توانایی گنک خوب.
7. Aatrox : فارمینگ خوب، یکی به یک خیلی خوب، تیم فایت متوسط ، توانایی گنک خوب. (البته بهتر به عنوان Top).
8. Yi: فارمینگ عالی، یک به یک عالی، تیم فایت خوب، توانایی گنک متوسط.
البته باید عرض کنم یک سری چمپ دیگه هم هستن که میشه باهاشون جانگل رفت ولی تو top بهتر جواب میدن مثل Shyvana , voli , nasus, jax, tryn, trundle, ... .
البته مهمترین نکته تو موفقیت جانگلر هماهنگی lane ها با جانگلر موقع گنک هستش و بعدش اینکه سه تا lane همزمان نوب نباشن که هیچ کاری نمیشه کرد، اگر دیدی هر Lane قبل از اینکه 6 بشی بگه گنک کن بدون کارت خیلی سخته چون اگر بازیکن خوب باشن حداقل تا 10 دقیقه اول نیاز به گنک ندارن.
fiddle و evelynn و amumu رو یادت رفت چند تا دیگه هم ننوشتی با هر چمپی میتونی جانگل بری مهم اینه که استایلت چی میگه با چی حال میکنی من که با فیدل حال میکنم بچه ها بهم میگن فیدل عاشقشم ;Sنقل قول:
من یه زمان بود که فقط با udyr و rengar بازی میکردم جانگل
rengar بخواطر التیمیتش خیلی دوس دارم خلی بدرد میخوره قبل ریورکش زیاد بازی میکردم الان بعد ریورک نمیدونم چجوری شده یه بارم باحاش بازی نکردم ولی انگار قوی تر شده قبلا میپرید همون اول یه دمیج بالا میزد تموم میشد الان انگار تا چند ثانیه دمیج بالا میتونه بزنه زیاد نمیدونم ولی قبلا نمیذاشتم adc از بیسشون تکون بخوره adc که ساپورتش باحاش نبود خوراکم بود سریع میکشتمش