جه جوری این قدر دانلود می کنی؟نقل قول:
Printable View
جه جوری این قدر دانلود می کنی؟نقل قول:
ولی خدایی منگلن ها،هی کم میکنن خودشون،بعد دوباره اضافه میکنن.خدا شفا بده واقعا :27:نقل قول:
دوستان برید حساب هاتون رو چک کنید که بهتون عیدی دادن :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این حجم به عنوان هدیه اضافه شده ، فک کنم به مناسبت عید غدیر خم اینا باشه . چون تا حالا از من حجمی کم نشده بود که بخواد اضافه بشه ولی امروز دیدم 1GB به حسابم اضافه شده :31: امروز فردا میخواستم 1 گیگ اضاف بخرم که شانس آوردم .
نتیجه اخلاقی : کسانی که حجمشون به اصطلاح دزدی شده بود باز همچنان دزدی به حساب میاد و پارس آنلاین با این تیرش دو نشون زده :31:
اره اون بنده خدا ها که سرشون کلاه رفت.ولی ما اون شب دانلود نداشتیم خوشبختانه،این 1 گیگ هم هدیه دادن :31:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:من خودم هم اول همچین فکری کردم . ولی فکر نمی کنم این طور باشه . این 1گیگ که به من دادن هدیه نیست چون توی پرانتز ننوشته برای عید :نقل قول:
بچه محل ها (امین) 1گیگ عیدی به شما اضافه شده ؟
حالا یکی دو روز دیگه این 1گیگ عیدی رو ندن زنگ می زنم از حلقونمشون می کشم بیرون :21::2: فکر کردن زرنگن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا من هروقت ميام اين تاپيك افسردگي مزمن ميگيرم! دانلود شبانم با 512 به يك گيگ ميرسه از خوشحالي شبش نميتونم بخوابم اونوقت اينجا دوستان نزديك 5 گيگ دانلود ميكنن؟ :18:
به ما که هدیه مدیه نمیدن کلاً :|
چرا امروز ، فردا حتما خواهند داد. مرحله به مرحله این کار انجام میشه و شهر به شهرنقل قول:
هنوز مونده به من برسی:31:نقل قول:
دوستانی که سرعتشون به طور غیرعادی پایینه این لینک رو ببینن بد نیست :
کد:http://webshahr.org/?p=8955
سلام
خبر فوری
الان آقای اصغریان از سازمان تنظیم مقررات در شبکه آموزش داره صحبت میکنه 6:30PM
انقضاء خبر 7:00PM
چرا به من یک گیگ هدیه رو ندادن ؟:3::37:
سلام
دوستان ببخشید یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
من Adsl سه ماه با حجم 15G صبانت دارم و حدود 55000 تومن بابتش هزینه می کنم ؛
تقریبا 1ماهش با ترافیک 5G میشه 18500
تو سایت پارس آنلاین نگاه کردم یه سرویس نامحدود 512 داره که ماهیانه 24000 تومن نوشته
الان صبانت سرعت دانلودش 100-120 هست و ساعت 3 شب تا 7 صبح رایگان هست ولی خب سرعت همیشه ثابت نیست و نوسان و قطعی هم داره
سوال:
1- آیا پارس آنلاین سرویس 512 نامحدود به کاربر خانگی میده؟
2-سرعت دانلود این سرویس چطور هست؟
این 1 گیگی که هدیه دادن به دور بعد منتقل میشه؟
ببخشیدا ولی خب شما از شرمندگی مادر پارس درومدی میخوای هدیه هم بدن؟ :دینقل قول:
دفعه قبل هم مال یه سری رو دیرتر دادن...
1- میدهنقل قول:
2- سقف سرعت 240 کیلوبایت هست که دیگه نوسانش و کیفیتش به منطقه بستگی داره
بله منتقل میشهنقل قول:
سرویس CRA رو میگی ؟نقل قول:
2- سقف سرعت 240 کیلوبایت هست که دیگه نوسانش و کیفیتش به منطقه بستگی داره
نه بابا سی ار آ که داغونه سرویس pol رو میگم...نقل قول:
عیدی ما رو هم دادن . امروز 2گیگ به من دادن :31: 1گیگ که دزدیده بودن 1گیگ هم عیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:26::26::26::26::26::26::26:
نقل قول:
این یک گیگ هدیه به مناسبت چی بوده ؟ کی دادن ؟
---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
ویرایش : یک گبگابایت نرافیک به مناسبت هدیه عید سعید قربان و غدیر خم :31:
ایول دمشون گرم :31:
گفتم اگه 1 گیگ هدیه بدن ملت اینجا سور میدن :دی
بد محروممون کردن نامردا...
اگه ایمیل بزنیم تشکر کنیم بهتر نیست؟شاید بیشتر بدن:31:
هدیه ما هم رسید . :8:
شبا که ساعت رایگان شروع میشه کل نت ما میشه time out:31:
دوستان پارس آنلاینی ببخشید
سرعت دانلود واسه سرویس 128 چنده؟؟ روزانه وشبانه هر دو رو لطفا ذکر کنید
آیا سرعت نوسان هم داره؟؟
با سرویس 128 شبی چقدر میشه دانلود کرد؟؟
اگر دوستی از شیراز باشه آمار بده بهتره
سلامنقل قول:
کدوم مرکزی؟سرویس 128(مرکز سلمان) سرعت دانلود روزانه 110 تا 140 و سرعت دانلود شبانه از 1 تا 5 صبح 15- 45 و از 6 تا 7 سرعت دانلود روزانه
زياد خوشحال نباش.نقل قول:
از شبانه ات همچين مي كشن بيرون كه ...
به عنوان شخصی که مشترک پارس آنلاین نیست باید بگم کمی بی انصافی می کنید وقتی برگردوندن دیگه دزدی نکردن ممکن یه اشکال نرم افزاری براشون پیش اومده باش. شاید اینطوری فکر کنیم زندگی شیرین تر بشهنقل قول:
نقل قول:
سلام
ممنون
مرکز آزادگان
روزانه که خوبه ولی شبانه چرا اینقدر کمه؟؟؟
یعنی از ساعت 1 تا 5 بین 15 تا 45 نوسان داره؟؟؟
خب از 5 تا 7 صبح چقدره سرعت؟؟
دانلود شبانه اگر دارید از 1 تا 7 صبح که رایگان هست چقدر دانلود میشه کرد؟؟
با تشکر
اگه دوباره از شبانه روی روزانه کم کنند دوباره زنگ می زنم می گیرم :21::31:نقل قول:
کلاس ادبیات :نقل قول:
من از فعل گذشته "بودن" استفاده کردم :31: یعنی دزدیده بودند و الان بر گردوندند . الان که برگردوندند دیگه دزدی حساب نمیشه :31:
در ضمن انقدر 10-20-30 مگابایت از حساب روزانه م 2برابر حساب کردند که چون هر کدوم کم بود بیخیال می شدن اما این بکی 1 گیگ بود نمیشد بیخیال شد برای همین هم فکر کنم 4 باری زنگ زدم تا برگردوندند :21::31: نگی بر نمی گردونند و همین که تا نگی بر نمی گردونند یعنی دزدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم اين بود كه سرعت شبانه ات رو كم مي كنن.نقل قول:
و يا حتي در روز ، حجم بيشتري حساب كنن.
واقعا خوش بحالتون من 512 شاتل دارم سرعت میانگین رو 40 هست.نقل قول:
خیلی سرعت اومده پایین.
256
:41: یک درصد این سرعت تو شب هم نداریم !
دوستان از اینا خنگتر بازم خودشونن!!!! من little more رو فعال کن به من 1 گیگ داد ولی ذکر نشده little more بعد تاریخ مانده همان روز هایی که مونده بود یعنی من حجمم زودتر تموم شده بود وبعدش اون یک گیگ مفت که هیچ این 1 گیگ هدیه هم به حسابم دادن هر چه قدر هم از اینا بخوریم بازم حقشونه!!!:31:
ای تو روحشون.موقع دانلود 5 ثانیه سرعت روی 120 هست.10 ثانیه صفر.و این داستان تا آخر دانلود ادامه داره.
من پریروز یه گیگ خریدم.امروز ظهر تمومش کردم.(امشب قراردادم تموم میشه)عیدی رو هم که هنوز ندادن.
دوستان این گزینه little more چیه؟کجاش هست؟من هر چی میگردم نیست.
عزیز دلم تا زمانیکه سرویست تموم نشده گزینه little more فعال نیستنقل قول:
این پیام افزایش ترافیکش اومده ولی خودش نه.
عجبا.....
قرارداد تو تمدید کن ببین چند گیگ ازش کم میشه !!! اینا تو دزدی انقدر حرفه ای هستن که حساب یک کیلو بیت هم دارن.نقل قول:
حجم دوره هم تموم شه باز میشه لیتل مور فعال کرد نه الزاما زمان باقی مانده از سرویسنقل قول: