نقل قول:
جواب نميدين...
خوب لابد کسی همچین چیزی تو این مرکز نداره
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
نویز خطت خیلی خیلی زیاده
شما بیا یه خط دیگه برای اینترنت بگیر
نقل قول:
سلام خسته نباشید
بنده و سایر مشترکین ماکس نت از یک هفته مانده به انتخابات ریاست جمهوری دچار یک مشکلی هستیم
سرعت دانلود از سرورهای داخلی نرمال هست،ولی سرعت دانلود از سرورهای خارجی بسیار پایین و غیر قابل تحمل هست
این مشکل تقریبا از 40 روز گذشته وجود داره و هنوز حل نشده،چند روز یک بار هم تماس میگیریم میگن فردا پس فردا درست میشه،حالا این فردا کی خواهد رسید خدا داند
خواهشمندیم این قضیه رو به صورت جدی و سریع پیگیری فرمایید،ممنون
این رو هم یاد آور بشم که قبلا بنده 4 گیگ دانلود شبانه داشتم با دیسکاوری ولی الان در بهترین حالت 400~500 مگ دانلود دارم،و این مصداق بارز کم فروشی هست که به جای اینترنت بین المللی به ما اینترنت داخلی میفروشید و سرعت اینترنت بین المللی رو محدود کردید
جواب ماکس نت:
با سلام و احترام ، متاسفانه به علت اختلالات اخیر پیش آمده در ارتباطات اینترنت و کندی سرعت ، مطابق اعلام رسمی شرکت ارتباطات زیرساخت، اختلال و کندی سرعت، مربوط به گیت وی های بین المللی می باشد و ضمنا این مشکل به صورت کشوری بوده و مختص شمال غرب کشور نمی باشد. با عرض پوزش از صبر و شکیبایی شما کمال تشکر را داریم
خوب راس میگن دیگه ایراد که از مکس نت یا مخابرات نیست!!! این گور به گور شده زیر ساخت اینترنت درست و حسابی تحویل نمیده که اینجوری شده
نقل قول:
با سلام. این هم تست وی آی پی ماکس نت:
دااش حسین سرویس شما چیه؟ مخابرات دو مگ؟ اسم دقیق سرویس و هزینش رو میخوام. مرسی
سرویس تابستانی 9500 تومن سه ماهه 2 گیگ
البته اینم بگم که برای دانلود شبانه من چندین لینک همزمان گذاشته بودم تا تونست 9 گیگ دان کنه وگرنه سرعت معمولی بین 150 تا 250 بود:n27: