الان 500 هست ولی اگر خلوت باشه تا 700 هم میره:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
الان 500 هست ولی اگر خلوت باشه تا 700 هم میره:نقل قول:
تعرفه نداره! کاربری بنام احمد 1379 در تاپیک پارس انلاین 512 گرفته سرعتش تا 9مگ اپ شده!نقل قول:
این صحبت ها رو هم الان پشتیبانی بهم گفت....
سرویست چیه جیگر ؟ :n04:نقل قول:
خوب شما راحت از میهن وب یه هاست دانلود بگیر ( تنها جایی که سراغ دارم ) بعد راحت فایل هات رو بریز روی هاست بزن کیف کن ...
کاری هم نداره .. کلا یه روز یا کمتر طول میکشه ...
2 مگ سرویسم! ولی سرعتم با سرور خارجی 120 هست!!!نقل قول:
من به شما پیشنهاد میکنم چون شیرازی حتما برو از پارس بگیر!!
همشهریت داره با سرعت 1مگابایت(1024 کیلوبایت) دانلود میکنه:n04:
یعنی شبش هم همین طوری ه؟ یا مثلا میشه 300-400 یا سرعت واقعی همون 512 میشه ؟نقل قول:
نمیتونم... این جا متاسفنه شلوغ ترنی مرکز مخابراتی افتاده اوار ما .. برم عوض کنم یه مــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــاه طول میکشه ..:n27:
برو خودت تو تاپیک پارس ببین چی گفته.نقل قول:
شبانش رو گفته:
نقل قول:
این چند روزی که اینجوری شده شبانه را امتحان نکردم چون کلا زیاد اهل دانلود شبانه نیستم فقط یه بار پیش از اینکه سرعت بره بالا یه شب امتحان کردم تو این 5 ساعت 2 گیگ بیشتر نگرفت .اگه شد امشب تست میکنم ببینم الان چه جوری شده .
سرعت دانلود من از هاست های خارجی شده 30 از داخلی 450 :n28:
آرامش نداریم از دست این آی-اس-پی.
سرور داخلی ::n15:
بابا از این اسیا تک درا بیرون چی داره که اینطوری چسبیدی ولش نمیکنی برو پارس انلاین 1 مگ بگیر کم کم شبی 4 گیگ بگیر تو شهر ما که اینطوریه :n16:نقل قول:
خودت داری میگی شهر ما اینطوریه! قزوین اوضاش ردیفه.....:n02:نقل قول:
شهر ما که 1مگ تا چند ماهه پیش سرعتش 60 70 بود....
اینم یه تست از سرعتم که داغت تازه شه :n09: تازه این ساعات رایگانه :n10:از سرور خارجینقل قول:
امشب نشستم.به هر قانونی که حساب کردم دیدم.آسیا به.قول یکی از دوستان تر، داره دزدی میکنه.....به هر دستور هر.دینی.هم.که حساب کنی دارن دزدی میکنن....چند تا تست تو سایت های مختلف گرفتم، فردا تو قسمت شکایات ثبت میکنم، پولمو از این.دزدا میگیرم میرمگناه که نکردم به سرویس تستشون اعتماد کردم! یک ساله گرفتم. دزدی این نیست که از دیوار.مردم.بالا بکشی! همین که از سود.خودش نمیگذره داره بازم.میفروشه.، هم داره از من دزدی.میکنه هم اون بیچاره ای ک جدید عضو این دزدخانه شده
نقره ای و برنزی فقط در هدیه پر سرعت با هم تفاوت دارن، بعد از هدیه پر سرعت سرعت جفتشون یکی میشه. فعلا اینطوری هست.نقل قول:
تست 1 مگ نامحدود رو هم چند تا پست قبل یکی از دوستان گذاشته.
الهی آه بچه های اسیاتک بگیرتت و اوضات مثل دوروز پیش بشه برای ما کلاس نزاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اسیاتک هم بجای اینکه پهنای باند بین الملل بخره داره پهنای باند داخلی میخره و تحویل مشتریاش میده! شیوه جدید خر کردن مشتری
چه حالی میده اوضاع ما هم خوب بشه بعد اونوقت مال تو خراب بشه:n02:نقل قول:
الهی نمیری که ما رو جیز میدی:n27:
اقا امروز پینگ من خیلی افتضاح شده عملا 200+ شده برای هر سرور دوستان هم این مشکل را امروز دارند ؟
ما که وضعیت خوبش پینگمون حدود 200 به بالاست!نقل قول:
سلام . اوضاع نهایتاً تا چند روز دیگه درست میشه و پینگ و سرعت میشه مثل سابق..
شرکت زیرساخت پهنای باند خریداری شده توسط شرکت ها رو داره تحویل میده..
منظورم این بود که به هر سرور 200 تا اضافه شده مثلا تو کانتر با سرور هایی که با پینگ 400 همیشه باشون بازی میکردم امروز شده 600 !!!!نقل قول:
الان بعد از حدود 6 ساعت قطعی اینترنتم وصل شد!
حتی وایمکسم قطع بود!
حالا علت این قطعیا چی بود؟
کسی میدونه؟
فکر میکردم بعد از این قطعی 6ساعته اوضاع بهتر بشه...(مثل اواخر اردیبهشت که پینگ زیر 200 اومد!)
ولی نگو هیچ غلطی نکردن....:n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت سرور خارجی هنوز خرابه!! فعلا دارن اینترنت ملی بهمون میندازن....:n23:
والا وضع ما هم از مشا بهتر نیست ... ولی پینگ بهتره ...نقل قول:
میگم یه سوال : سرعت نامحدود ها دیگه ربطی به سرور کدوم کشور باشه نداره ؟ داره ؟ داخلی یا خارجی یکی هست ؟
پینگت چنده؟نقل قول:
از اونجا که اسیاتک سرعت سرور خارجی رو زیر 130 بسته و 2مگ نامحدود بیشتر از 1 مگ نمیتونه دانلود کنه فرقی نمیکنه از کدوم سرور دانلود کنی....البته لینکت باید قوی باشه!
نقل قول:
من الان نامحدودم! سرعتم 11 کیلوبایته! با IDM
256 برنزی
مهدی قطع کردن که سرورا خنک بشه :n02: خبری نیست فعلا... مطمئن باش اگر بهبودی حاصل بشه، آسیاتک از آخرین شرکت هایی هست که بهره میبره...:n25:نقل قول:
الان زنگ زدم که جمع آوری کنم
بعد 6 دقیقه خود به خود قطع شد....
آسیاتک دوباره داره از من دزدی می کنه...یه یک ماهی بود که بعد از اعتراض شدید به مسئولین آسیاتک تهران سرعت من را به مقدار اسمی آن یعنی 32 کیلو ثابت برگرداندند ( 256 نامحدود برنزی ) ، اما اکنون دوباره یه دو سه روزیه که سرعتم پایین تر اومده... خدا لعنتشون کنه که کم فروشی می کنند ! از فردا دوباره زنگ میزنم تهران و سروصدا می کنم...
نقل قول:
سرعت منم افتضاحه (256 برنزی)
همیشه از این حرفها می زنند!نقل قول:
درود
دوستان از صبح هی این دکمه wlan مودمم خاموش میشه دیگه هیچ سایتی باز نمیشه در صورتیکه دکمه های adsl و اینترنت روشنه!!! حتی با سیم هم کار نمیکنه!!!بعداز 20دقیقه و روشن خاموش کردن مودم دوباره کار میکنه!!! نمیدونم چش شده!!؟
من امروز بار 3ومه که دارم قطع میشم!نقل قول:
چند دقیقه پیش قطع شدم که با ریبوت مودم درست شد....
معلوم نیست این وضع تا کی میخواد ادامه پیداکنه!!! من از صبح مونده بودم مشکل از مودم یا چیز دیگه!!!نقل قول:
من همیشه سه ماه تمدید میکردم بعداز قطعی های ماه پیش این دفعه یه ماه تمدید کردم تا ببینم چی میشه مثل اینکه اینا نمیخوان درست کار کنن باید یه فکر دیگه کرد!!!:n05:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n23:
باور کنید دوستان با اینکه از آسیاتک عزیز رفتم ولی الان حاضرم این وضع رو تحمل کنم و با آسیاتک همراه باشم ولی یه محدودیتی هم دارم که نمیتونم
نمیدونم چرا تو این شرکتا باز آسیاتک از نظر من بهتره
امیدوارم که درست بشه این شرکتی خوبی بود داشت پیشرفت میکرد که زدن ناکارش کردن همین مخابرات رو زیرابشو زدن خراب شد دوباره خودشو بالا کشوند
به امید بازگشت سرعتای قبلی آسیاتک عزیز:n12:
بلاخره جواب دادن! میگه که اولا شما سرعتت هنوز زیر 4 نیست که حق شکایت داشته باشی ( 256 برنزی)
دوما پینگ زیر 400 از نظر ما اشکالی نداره
سوما گفت چیزی در مورد درست شدن سرعتا و تاریخش اعلام نشده....
با توجه به این مورد سوم نتیجه میگیرم که اپراتور های قبلی که اعضای فروم تماس گرفتن، الکی یه چیزی جواب دادن....
منم معتقدم شرکت خوبیه اما سرعت پیج باز کردنش و وضعیت پینگش خیلی اذیت میکنه!:n28:نقل قول:
سرعت باز کردن و سرعت دانلود و پینگ و چند مورد جزئی دیگه!:n08: بقیه مواردش خوبه:n10:
دوست عزیز منم دقیقا سرویس شما را دارم و همین آمار 4 کیلوبایت را به من هم در ابتدا می گفتند اما من یادمه که باشون تند صحبت کردم و گفتم که مسئول فروش شما سرعت 32 را به من تضمین داده است ، بعد از چند روز از آسیاتک تماس گرفتند و گفتند که روی خط شما نویز وجود داشت که باعث پایین اومدن سرعت شده بود و ما آن را اصلاح کردیم...این جریان ماله یک ماه پیشه که سرعتم تا دو روز پیش عالی بود و همون 32 ثابت می داد اما دوباره برگشته به همان سرعت قبلی....>>> راه حل >>> دوباره اعتراض و شکایت این بار تندتر از دفعه قبلنقل قول:
مگه از نت چه استفاده هایی میکنن
باز کردن صفحات دانلود و پینگ
نکنه منظورت اونا هستن؟:n10:
نقل قول:
SNR Up : 25.5
SNR Down : 33.0
مشکل اینجاست که میدونم قصد سر کار گذاشتن دارن! خودم بهشون میگم که نویزم ندارم....
ایده خوبی بود! منم زنگ مییزنم میگم خودتون گفتین سرعت ثابت 32ه! و اینکه نت 32 کیلوبیت نخواستم! 256 کیلوبیت خواستم! اگه قرار باشه همچین ضریب های اشتراکی مزخرفی رعایت بشه من اصلا قید نت رو میزنم! حداقل ایرانسل صبحا همون 30-40 تارو میده
نقل قول:
استفاده من بازی آنلاینه که آرزویی بیش نیست! بعضی وقتا هم دانلودی چیزی!
دوستان این طرح های برنزی نا محدود که حجم با سرعت بالا دارن رو میشه هر وقت خواستیم از اون حجم سرعت بالاعه استفاده کرد ؟
یا فقط همون مثلا 6 گیگ اول که استفاده بشه سرعت بالاست ... ؟؟؟
اصلا سرعتش بالا هست . ؟ :n02: