واي واي واينقل قول:
حق با شماست فقط كافي بود بياد طرفت بعدش واويلا بود
هر كاري مي كردي نمي تونستي از خودت دورش كني
اما بازم ميگم هيچ چيزي ژنرال كراوزر نميشه:46:
Printable View
واي واي واينقل قول:
حق با شماست فقط كافي بود بياد طرفت بعدش واويلا بود
هر كاري مي كردي نمي تونستي از خودت دورش كني
اما بازم ميگم هيچ چيزي ژنرال كراوزر نميشه:46:
تایید میشه...../
بعد ازینکه برای بار دوم اشلی رو دزدیدن و بعد ازینکه با سالازار صحبت میکنی یه سری آدمو میکشی و وارد یه ساختمون میشی.اونجا یه چرخ دنده ی بزرگ هستش که انگار یه چیزی بهش گیره.هر چی گشتم نتونستم عیبی توش پیدا کنم.مشکل از کجاست که حرکت نمیکنه؟چیزی لاش گیره که نتونستم ببینم یا کار دیگه باید بکنم؟
راستی چندتا فشنگ برای مگنوم پیدا کردم.هنوز استفاده نکردم از مگنوم.بهترین جایی که واقعا به درد میخوره کجاست؟برای نبرد با غولا؟
آره . با دقت توی چرخ دنده ها رو ببین . 3 تا چوب گیر کرده که باید همشونو با تیر بزنی .نقل قول:
بعد ازینکه برای بار دوم اشلی رو دزدیدن و بعد ازینکه با سالازار صحبت میکنی یه سری آدمو میکشی و وارد یه ساختمون میشی.اونجا یه چرخ دنده ی بزرگ هستش که انگار یه چیزی بهش گیره.هر چی گشتم نتونستم عیبی توش پیدا کنم.مشکل از کجاست که حرکت نمیکنه؟چیزی لاش گیره که نتونستم ببینم یا کار دیگه باید بکنم؟
راستی چندتا فشنگ برای مگنوم پیدا کردم.هنوز استفاده نکردم از مگنوم.بهترین جایی که واقعا به درد میخوره کجاست؟برای نبرد با غولا؟
بربچ من بازي رو فكر ميكنم تا نصف بيشتر رفته بودم تا اونجايي كه اون يارو كه اسمشو نميدونم كيه كه اولاي بازي لباس ارتشي داره كم كم لباسش تيكه ميشه و تغيير شكل ميده يه جا ديگه هم هست كه بايد بكشيش از بالاي پشت بوم ميپره پايين يه دستشم ميشه سپر شمشيره چيه تا اونجا رفتم ولي متاسفانه بازي پاك شد سيوامم پريد الان افسرده شدم كسي سيواي بازي رو تا اينجا كه من رفتم ميتونه واسم بزاره؟
ممنون ميشم
اعصابم خورد شد.چشام درد گرفته.بیشتر ازین نمیتونم نگاه کنم.کسی هستش که طرفای اونور باشه تا یه اسکرین شات از محل چوبا برام بزاره؟
چوبا چه رنگین؟زردن؟محلشون کجاست یعنی اینکه طبقه بالا یا وسط یا پایین یا....؟
هل بوی جان من اونجایی هستم که توی قلعه اشلی رو برای بار دوم میبرن.میخوای ازونجا ادامه بدی؟(منتها نمیدونم سیوا کجا ذخیره میشه)
Ps:داشتم یه سری از دموهای قدیمی رو میدیدم که یوهو یه دمو دیدم که توش لوییس سرا با لیون درگیر میشن و لوییس با تیر لیون رو میزنه.این اتفاق کی افتاده بوده که من ندیدم؟(الان که لوییس مرده ولی اصلا این حادثه قبلش برام اتفاق نیفتاده بود چون من همه صحنه ها رو بادقت میبینم)
3تا چوبه از پایین تا بالا اصلا سخت نیست.نقل قول:
سیو هم در محل نصب بازیه یه فایل بانام savedata (اسمش دقیقا یادم نیست ولی اولش save داره)
برديا من بهت حق ميدم منم چشام در اومد تا اون چوبا رو پيدا كردم 7-8 بار رفتم بالا اومدم پايين
ممنون اينجايي كه شما هستي حالا حالا ها داره تا اونجايي كه من بودم
كسي سيو اونجايي كه گفتم ندارهههههههههههه؟
داشتم یه سری از دموهای قدیمی رو میدیدم که یوهو یه دمو دیدم که توش لوییس سرا با لیون درگیر میشن و لوییس با تیر لیون رو میزنه.این اتفاق کی افتاده بوده که من ندیدم؟(الان که لوییس مرده ولی اصلا این حادثه قبلش برام اتفاق نیفتاده بود چون من همه صحنه ها رو بادقت میبینم)
سلام. اگه تو اون کلبه که با کمک لوئیس با اهالی روستا درگیر می شید، چند بار تیرتون اشتباهی به لوئیس سرا بخوره... اون وقت لوئیس لیون رو می کشه، همونی که شما دیدین...نقل قول: