سلام
من مودم zyxel t10a/b دارم
متسفانه snr در حدود 6 هست و لینک ثابت نمیشه
باید برم مخابرات؟ یا از پشتیبانی اینترنت مخابرات بخوام کارشناس بفرستن ؟
Printable View
سلام
من مودم zyxel t10a/b دارم
متسفانه snr در حدود 6 هست و لینک ثابت نمیشه
باید برم مخابرات؟ یا از پشتیبانی اینترنت مخابرات بخوام کارشناس بفرستن ؟
عکس از صفحه ی نویز مودم بزارنقل قول:
snr 6که نباید لینکت بپره اول با مودم دیگه تست کن چیپست broadcom باشهنقل قول:
سلام .ممنون از پیگیری و پاسخ دوستان.زنگ زدم 117 و امروز یک نفر اومد و گفت خط از نظر ما مشکل نداره.بهش گفتم که لینک میپره و ثابت نمیشه.گفت باز خط رو در مسیر چک میکنه.
بعد از ظهر چک کردم دیدم لینک ثابت شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا شکر فعلا با همین SNR هم میشه استفاده کرد.
سلام . من مودم دی لینک مدل 2750U دو آنتن مشکی رو دارم
از داخل تنظیمات مودم اندازه SNR و نویز خطم رو تو کدوم قسمت نشون میده ؟
بعد سوالم اینه آیا نوع یا برند مودم تو کم شدن نویز تاثیر داره یا خیر ؟
اگر نرم افزار خوب و دقیقی هم جهت تست SNR و نویز باسه کامپویتر هست لطفا معرفی کنید تا دانلود کنم
سلام
دوستان لطفا یکی هم برای بنده رو بررسی کنه
سرویس 512 پارس آنلاین هست اما رو 2 مگ بسته شده از طرف پشتیبانی
مودم هم دی لینک 2750u هست
سیم تلفن هم از تو باکس داخل کوچه مستقیم از روکار ساختمان آوردم بالا یعنی سیم تو کار ساختمان نیست :n02:
سرعت دانلودم بین 160 تا 230 خیلی نوسان داره اما دقیقا همین سرویس 512 تو دفتر کارم و خونه یکی از آشناها به فاصله 200 متر هر دو سرعت دانلوشون 450 هست
به نظرتون مشکل از کجاست ؟
راستی اون واحد که 0.1db هست مثلا SNR که 79 هست میشه 7.9 دیگه درست میگم ؟ بعد خیلی پایین نیست ؟؟
فاصله شما تا مرکز مخابراتیتون زیادهنقل قول:
snr7.9 هم خوبه
با سلامنقل قول:
مودم رو به سیم کشی دم در هم وصل کردم ولی زیاد تاثیر نداشت
تغیرات فقط درحد 3db بود و تغیر زیادی نکرد
سلام روز بخی
رمن 3 هفته ای هست مشکل شدید قطع و وصلی DSL و در نتیجه اینترنت رو دارم ، در حد 100 قطعی در روز . اینترنت از مخابرات هست . پس از پیگیریهای مکرر مشخص شد مشکل از طرف مخابرات هست . جوابی که به من دادن این هست . مخابرات چند هفته ای هست پهنای باند رو به میزان 10 مگابایت باز کرده و برای همین برای بعضی ها مشکل قطعی و نویز ایجاد کرده . این در حالی هست که مخابرات تا خونه ما تنها 2 کلیومتر فاصله هست .
میخواستم ببینم ایا چنین چیزی صحبت داره ؟ ایا ممکن هست این 2 کلیومتر باعث اینقدر قطعی بشه ؟ در اینکه مخاربرات پهنای باند رو تا 10 مب باز کرده شکلی ندارم ( از 5 تا از دوستان سوال کردم و همه تایید کردن که سرعتهاشون خیلی بالا رفته )
میخواستم ببینم آیا این موضوع صحبت داره ؟ ایا این 2 کیلومتر مشکل ساز شده ؟ ممکن هست مشکل از ضعیف بودن مودم باشه و با تغییر دادم مودم مشکل حل بشه ؟ یک خط تلفن دیگه هم دارم ، به نظرتون با انتقال اینترنت روی اون خط مشکل برطرف میشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
سلامنقل قول:
یک عکس از صفحه status مودم این جا قرار دهید.