خیلی باحال بود.حواسم نبود وگرنه فیلم میگرفتم.تا نیم ساعت به مربیه میخندیدم.فکر کنم سر مربی تیم من بود.تیمم من یونایتد،اسمم هم Alex Ferguson هست.آبروی فرگوسن رفت با اون آدامسش:n02:نقل قول:
Printable View
خیلی باحال بود.حواسم نبود وگرنه فیلم میگرفتم.تا نیم ساعت به مربیه میخندیدم.فکر کنم سر مربی تیم من بود.تیمم من یونایتد،اسمم هم Alex Ferguson هست.آبروی فرگوسن رفت با اون آدامسش:n02:نقل قول:
دوستان من هرکاری میکنم نمیتونم با یه سری از مشکلات ( که شاید بخاطر عادت نداشتن من به فیفا باشه ) کنار بیام
مثلا همین توپ گیری که دو حالت داره رو گذاشتم روی حالت دوم که مثل pes هم پرس رو انجام بده هم توپ گیری
اما خیلی کم پیش میاد که بشه توپ رو گرفت فقط دور بازیکن میچرخن و بازیکن حریف هم اکثر اوقات هرکاری بخواد رو انجام میده
یا مشکل اصلیم دریبل کردن هست
وقتی توی حالت دو جهت هارو میزنم که توپ خیلی فاصله میگیره و سریع لو میره اما وقتی روی حالت معمولی هم جهت هارو میزنم خیلی طول میکشه تا بازیکن بدنشو اینور اونور کنه توپو گرفتن
چیزی مثل تغییر جهت ناگهانی رو ندیدم یا اگه هست بلد نیستم
درمورد دریبل ها اگه یکی توضیح بده ممنون میشم
یه چیز دیگه هم هست وقتی توی محوطه جریمه من شلوغ میشه هرچقدر هم سریع دکمه پاس و شوت رو برای دور کردن بزنم بازم بازیکن قشنگ وایمیسته و استپ میکنه بعد میزنه زیر توپ که در اون حالت هم توپو میگیرن
خلاصه چند تا نکته بگید بشه بازی کنیم :n02:
مرسی
برای دفاع که گفتی وقتی دیدی موقعیت مناسبه دکمه شوت رو بزن تا پاشو دراز کنه وتوپ رو بگیره.اگه هم خواست تکل.نقل قول:
برای دریبل زدن هم بشتر با شک دریبل میده دستتون شک دار هست؟
بله شک دارهنقل قول:
دکمه شوت ؟ همون مربع دیگه ؟
فقط وقتی مدافع روبه رو وایساده جواب میده یا از پشت هم وقتی داره مهاجم رو تعقیب میکنه میشه همین کارو کرد ؟
آره مربع.اونجور مواقع باید یکم بهش نزدیک بشی بعد تکل بزن توپ رو از جلو پاش میزنه.نقل قول:
دکمه سرعت و پاس و شوت رو با هم بگیر خیلی عالیه :n02:نقل قول:
نوشته شده توسط Hatek [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بله شک داره
دکمه شوت ؟ همون مربع دیگه ؟
فقط وقتی مدافع روبه رو وایساده جواب میده یا از پشت هم وقتی داره مهاجم رو تعقیب میکنه میشه همین کارو کرد ؟
من باور نمیکنم این همون فیفایی هستش که عاری از هیچگونه باگ میشد راحت بازی کرد....درسته این باگ مثل پیس تیم خودتو به فنا نمیده و فقط برا تیم حریف هستش ولی دیگه اینطوری هم نمیشه...امروز یه شوت زدم به دورازه گلر رفت توپو ریباند کرد میتونست راحت بلند بشه و بیاد سمت بازیکن من ولی اینکارو نکرد و بلند شد به یه سمت دیگه رفت که تو اون سمت اصلا توپی نبود!!منم راحت دروازه خالی رو گل کردم!
دمو بهتر و سخت تر نبود؟
سلام
بعد از مدتها بازم اومدم انجمن
الان تو سال فکر کنم 2020 یا بالاتر باشم تو منچستر سیتی هستم مود بازیکن
اولارم 82 هست و واقعا در اوج هست در حالت ورد کلا با منچستر سیتی دوفصل پشت سرهم 40 و قصل بعدی 50 گل زدم کلا واقعا خیلی حال میده
بارسلون خیلی تقاضا داده بایرن و اینتر کلا تیم های قوی خیلی دنبالم هستن ولی من جام خوبه و تکون نمیخورم
پیشنهاد من اینه هرکی این مود رو بازی میکنه تیمهای مثل منچسترسیتی و ارسنال خیلی عالی هستند
من از وقتی کرک 5 رو ریختم زمان لود بازی که وارد بازی میشه بیشتر شده شاید 40 ثانیه طول بکشه و روی عکس مسی وایسته ولی تو خود بازی مشکلی نداره برای شما هم همین طور شده ؟ علتش چیه به نظرتون ؟
در ضمن برای بازی آنلاین با اوریجین قانون هست که فقط با tactical defending بازی کنیم ؟ چون من legacy بازی میکنم.
اره اینطوری هستش....برا من قبلش اینطوری نبود و قسمت قبل ورود بازی که انلاین بودن رو چک میکنه خیلی طول میکشید ولی الان قسمت عکس مسی زیاد طول میکشه