سلام وهاب جوون..اقا كجايي؟ما يه بار اشتباهي رفتيم تو اكانتت ديديم شما غول مرحله اخري...من ٢ هفته هست سيزن و head to head رو راحت و بدون لگ ميرم..بيا با هم ٥ دست بزنيم امشب
Sent from my iPad 2
Printable View
سلام وهاب جوون..اقا كجايي؟ما يه بار اشتباهي رفتيم تو اكانتت ديديم شما غول مرحله اخري...من ٢ هفته هست سيزن و head to head رو راحت و بدون لگ ميرم..بيا با هم ٥ دست بزنيم امشب
Sent from my iPad 2
شما الان چقدر واسه اكانت گلد ميدي ؟ يادش بخير تابستونا صبح تا شب كارم فيفا آنلاين بود ! يادته مي بردمت Leave ميكردي بازي رو ؟ :n02:نقل قول:
راستي بزنيم به تخته وضعت هم خوبه ها ! يه بار با iPhone 5 پست ميدي و يه بار با iPad 2 ؟ :n02:
آقايون چگونه ميتوان تا پرتاب اوت را به كس ديگه اي بديم؟:n03:
چرا نمي توان در ليگ قهرمانان اروپا برخي تيم ها را با هم هم گروه كنيم؟
چطوري ميشه كه به بازي كردن با آنالوگ عادت كرد؟(براي اينكه خيلي سخته جهت ها با آنالوگ از طرفي هم دوست دارم تكنيك برم)
دوستان من پچ 1.7 را دانلودسپس محل بازي نصب كردم اما تغييري نكرد؟ چه كنم؟
داداشمون از اون دانه درشت هاست :n02:
مرسینقل قول:
مشکلی نیست راستی غول چی؟ فقط تو این مدت یعنی این دو ماه حدود 8 دفعه ای روشنش کردم اونم هیتمن رو بردم اخر وبس چه بازی غول اخر بود:n02:
لابد خواهر زاده ام همینی که اواتارم هست داره بازی میکنه الان دیگه کاملا اون ایکس باکس رو گرفته مغازه نیمزاره برسم و شب ها هم که اینترنت داغونه برم یه بازی درست وحسابی انجام بدم ان
شهرمون هم فقط مخابرات و حسابگر داره هردو از هم بد و بد تر که بد رو انتخاب کردم نمیدونم چیکار کنم....
راستی فیفا رو کجا رسوندی بخش سیزن وای اینقدر بازی نکردم تو این دو ماه که نگو دیشب هی دست بازی میکردم کو اون موقع که حرفه ای بودم و الان که نمیتونم راحت با دسته بازی کنم تا بیام رو فرم زمان میبره
انشالله نت خوب شد سر وقت میام
راستی گلد الان چند شده سه ماهه؟
نقل قول:نقل قول:
سلام خوبی؟مطمئنی با من بازی می کردی؟قسم میخورم با تا به حال جز یک بار((اونم با یک عوضی))هیچ وقت بازی های فیفا لایو رو تاحالا leave نکردم...تو گیمیرتکت چیه؟
گلد سه ماهه اخرین قیمت 72 بود...واقعا دیگه گرون شده...
من گيمرتگم AliN 11 بود .اگه اشتباه نكنم شما با ميلان با من بازي ميكردي !نقل قول:
72 تومن ؟:n14:
سلام. فوتبال باشگاهی که بتونی بازی کنی تو زمین، بازیکن خرید فروش کنی ، تو کدوم قسمتشه؟
Career Mode >> Player/Manager Modeنقل قول: