سلام , پژو 206 تیپ 2 مدل 80 فنی سالم تازه تعمیر چند فی میخوره؟
سلام , پژو 206 تیپ 2 مدل 80 فنی سالم تازه تعمیر چند فی میخوره؟
رامینم عزیز ازت ممنونم... درمورد قیمتشم اطلاعاتی دارید بهم بدید مثلا مدلای 80 یا 81 رو چه ÷ایه ای اند یا اصلا رنج قیمت زانتیا از چند تا چنده؟؟ به نظر شما ارزش خرید داره ؟؟
:n16:
سلام امیررضا ی گل..:n26:
معمولی دوگانه :31285000
lx tu5 با 16سوپاپ :33605000
این قیمت پیش فروش قطعی ایران خودرو ..
البته فاکتورهای زیادی در قیمت موثزندنقل قول:
ولی با این حال فکر کنم حوالی 11 تا 12 تومن قیمت داشته باشه
البته حدودی عرض کردم چون خود بیمه شخص ثالث در حال حاضر روی قیمت خیلی تاثیر میذاره !
سلام؛ من قص دارم انشالله به زودی ماشینم رو عوض کنم. میخوام ببینم با 50 تا 55 تومن پول چه ماشینی بخرم بهتره؟
یه ماشین خارجی مدل پایین مثل سوناتا ؟ یا یه mvm x33 یا یه ماشین از این دو کارخانه خودمون؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.
با این بودجه بهترین ماشین جیلی EC7 است ، به سایت جیلیران خودرو مراجعه کنید .نقل قول:
با درود. من میخوام بزودی یه پراید بخرم. الان بین 131 و 132 موندم! اگه میشه مقایسه این دو رو بهم بگید. واینکه کدوم بهتره؟
پایه گاز سوز خوبه یا بنزینی؟
باسپاس
مزدا وانت 2 کابین امکاناتش چطوره؟
امکانات پژو پارس هم بگین چطوره؟
سمند همه ی مدل هاش امکاناتش چطوره؟
سلام
دوستان،پدر همسرم يه 131SL داره حدود 5000 تا كار كرده،ميخواد بده يه تيبا صفر بگيره.
الان پرايد و چند بر ميدارن؟
تيبا رو پرسيدم ميگن تا شهريور ثبت نام نداره.صفرش هم حدود 20.500 هست.
نظرتون در مورد اين تعويض چيه؟تيبا خوب هست؟البته مشخصات فنيش كه از پرايد بهتره.دوستاني كه تجربه تيبا دارن هم اگر يه راهنمائي بفرمايند ممنون ميشم.
درود بر شما ، پراید 131 طرفدار بیشتری داره ، بازار خیلی بهتر به نسبت 132 داره به این دلیل که ضمن حفظ اصالت خود ، تغییرات خیلی خوبی درش اعمال شده ، اما 132 سپرهای ضعیفتری به نسبت 131 دارد و همینطور ظاهر نچندان جالب ( که البته سلیقه ایست )نقل قول:
از نظر فنی و امکانات و نمای داخلی کاملا برابر هستند .
پراید اصولا کم مصرف است و به نظر شخص من اگر پیمایش خیلی زیاد ندارید بنزینی بهتر است چرا که ضمن بهتر کارکردن موتور ، بار اضافه را با خود حمل نمیکنید ، همینطور مجبور نیستید برای پیمودن 150 کیلومتر گازی ساعت ها در صفوف پمپ گاز معطل بشوید .
131 EX بخرید که مدل فول آپشن :n02: پراید است .
نقل قول:
مزدا وانت دارای کولر و ABS میباشد
پژو پارس دارای اربگ راننده و سرنشین ، فرمان چرمی ، شیشه ها و آینه های جانبی برقی ، ترمز ABS میباشند
سمند مانند پارس است اما علاوه بر امکانات پارس دارای :
صندلی برقی ( دوجهته ) سیستم سخنگو و ضد سرقت امنیتی ( رمزینه ) و مالتی پلکس ( در سمند MUX ) در بازکن صندوق از داخل خودرو میباشد