تمام اطلاعات ثبت نام کنکورم توی یک درایو بود که الان به کل فرمت شده!
چیکار کنم واسه کنکور؟
کد رهگیری و رمز و . . . همه با هم حذف شدن
Printable View
تمام اطلاعات ثبت نام کنکورم توی یک درایو بود که الان به کل فرمت شده!
چیکار کنم واسه کنکور؟
کد رهگیری و رمز و . . . همه با هم حذف شدن
ببخشید مزاحم میشم!!!میدونم فقط جواب میخوام..
تاریخ ادبیات رمزینه یا جلد2همایش هامون سبطی یا افاردئونی فار رو نداشته؟؟؟؟؟یا ندیده؟؟؟؟؟سبطی رو دیدم خوشم نیومد کامل نبود.
کدوم کاملتره؟؟؟؟؟یعنی هیشکی رمزینه یا سبطی یا افاردئونی(البته میدونم جدیده!)مصرف نکرده!!؟مارو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟
خیلی فوری........
کسی نمیدونه کتاب همایش هندسه دریافت کی میاد؟؟؟شما که رفتین نمایشگاه نپرسیدین؟؟؟؟؟؟کتابی نمیشناسین که جمع بندی هندسه1و2وتحلیلی باشه؟؟؟؟؟لطفا جواب.
ممنون
سلام
امروز داشتم شانسی گزینه جوان میدیدم رییس سنجش ،عرفی، میگفت که تاثیر معدل برای کنکور امسال(91) 25% کامله ( نه با تاثیر مثبت )
می خواستم بدونم حالا کسی از دوستان همچین چیزی شنیده یا نه؟؟
اصلا کی اینا اعلام کردن ما خبردار نشدیم؟؟؟
برادر من الان وقت کنکوره وقت این نیست ببینی گزینه جوان فلان و ... چی میگن فقط باید بخونی تجربه ثابت کرده که اصل کنکوره تاثیر معدل 90 درصد هم باشه همون 10 درصد کنکور تعیین کننده همه چیزهنقل قول:
خودت اسیر این جور مسائل نکن
نه عزیز اشتباه شنیدی.نقل قول:
اون تیکه خود یارو گیج زد بعدش ۲-۳ بار هم گفت که فقط مثبته
برای امسال ( کنکور 91 ) حق ندارن همچین کاری کنن که هیچ؛ برای سال بعد هم اگه بخوان این کار رو بکنن باید همین الان که امتحانا داره شروع میشه به صورت رسمی اعلام کنن تا همه بدونن.نقل قول:
اگه سازمان سنجش همچین کاری بکنه داوطلبا حتی میتونن شکایت کیفری کنن از سازمان سنجش ( چون به ناحق حقشون تضیع میشه )
نقل قول:نقل قول:منم وقتی شنیدم خیلی تعجب کردم ...نقل قول:
حالا بازم خداروشکر من بد شنیدم
من برم شیمی بخونم شنبه امتحان داریم:grrr:
موندم چه جوری تو این یک و نیم روز تمومش کنم
بچه ها این آقای عرفی که اومده بوده زینه دو اصلا رویس سازمان سنجش نیست که.
ایشون رئیس سنجش آموزش پرورش هست ( بهش مگن امتحانات آموزش پرورش ) نه رئیس سازمان سنجش :31:
یک سوال دارم.
در سازمان کنکور سراسری سال 91 و دانشگاه آزاد اسلامی ثبت نام کردم
1:زمان برگزاری ازمون ها ؟
2:چطور کارت ورود به جلسه این آزمون ها را تهیه کنم. و در چه زمانی .لطفا توضیح کاملی درباره این موضوع بدید.
سلام خیلی عالیه تخمین رتبه تون توی کنکور 90 چند شده؟نقل قول: