ظهر یه چند ساعت خوب دوباره خراب شد
Printable View
ظهر یه چند ساعت خوب دوباره خراب شد
دارم با 16 کانکشن دانلود میکنم.هر کی هم ندونه فکر میکنه نت 10 مگ دارم:21:
بچه ها الان وضعیت اینترنت مخابرات چطوره؟ من 256 رو میخوام بگیرم..سرعت رو چه حدودیه؟
اين يكي دو روز اخير ، سرعت دانلود شما هم پايين اومده يا فقط براي من افتضاح شده ؟
راستی چرا توی speedtest.net اونجا distance رو میزنه 200 مایل (322 کیلومتر) ؟ اونجا که نوشته سرور داخل تهرانه، من هم توی تهرانم :23:
والله من پریروز یه کم اذیت شدم. اما از دیروز دوباره خوب شده. 5 شنبه و جمعه چون همه خونه هستن و میزنن تو کار دانلود، همه چی داغون میشه :31:نقل قول:
امروز یکشنبه ساعت 9 شب..نت عالیه...ولی ما که رفتیم سپنتا:))
سلام؛
من فکر میکنم اولین پستم توی این فوروم باشه... اگه سوتی دادم و به قوانین آشنا نبودم ببخشید.
ما مثلا 512 داریم! الان یه 6-7 ماهی میشه. اون اولا خیلی خوب بود. معمولا هم خوبه. یکی دوبار هم قطع شد و کند شد، ولی با یه تماس به پشتیبانی، مشکل حل شد.
7-8 10 روزه که سرعت افضاحه... اصلا شما این وضعیت مودم رو ببینید. بهترین حالتش اینه:
همیشه اون دیتاریت 512 و 128 بود برای سند و رسیو. الان ببینید سند شده 125 و رسیو 64.
SNR Margin :17.3 26.1 db Line Attenuation :84.0 52.8 db Data Rate :64 125 kbps Max Rate :464 511 kbps POWER :13.4 11.3 dbm
می گم تازه بهترین حالته. خیلی وقت ها بدتر میشه.
هیچ کاری تقریبا نمیشه کرد. مرکز مخابراتمون هم محلاتیه.
محل کارمون از لواسون دقیقا همین سرویس 512 رو داریم و سرعتش خیلی بهتر هست.
الآن پشتیبانیشون مرده انگار. خیلی مردم آزارند. خدا از باعث و بانیش نگذره.
شما شماره ای غیر از 2828 دارید واسه پشتیبانی؟
در کمال تعجب بعد از 22 روز (!) الان با یک کانکشن دارم با سرعت 30 (متوسط سرعت در دقیقه) دانلود می کنم !!
حالا می تونم برم سراغ کار کردن روی پایان نامم !
امیدوارم دوباره خراب نشه چون به اندازه کل سال که باید خراب باشه یه جا خراب بود ! 22 روز !!! اینجا ایرانه ...!
سلام
دوستان یاهم مسنجر من تحت هیچ شرایطی وصل نمیشه
میتونه مشکل از اینترنت مخابرات باشه؟؟؟