از منم باگ داشت بعد فایل صداش رو باید دانلود کنی بریزی توی محل نصب بازی درست میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
از منم باگ داشت بعد فایل صداش رو باید دانلود کنی بریزی توی محل نصب بازی درست میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می دونم ،خدا این فروم های انگلیسی زبان رو نگه داره با فیلم یاد می دن که چه باید بکنی اینجا پرسیدم کسی تا الان جواب نداد الا شما،این یکی از باگ های بزرگ بازیه تا الان من 4 تا باگ بزرگ غیر این داشتم که خوشبختانه برای همشون یه راهی بود تو این فروم هایی که گفتمنقل قول:
یه سوال
از کجا می شه فهمید کوئستی که داریم می ریم مربوط به داستان اصلیه؟
یادمه تو نسخه ی آبلیویون یه جا می زد main quest. ولی تو این نسخه نمی دونم از کجا باید بفهمیم که کوئست فعال حاضر فرعیه ، مال دزد هاست یا نه اصلیه.
ممنون می شم راهنمایی کنید.
بازی بسیار وقت تلف کن و خسته کننده ایه مخصوصا باگهاش که کل زحمات سازنده رو به باد داده.حرکت مزخرف اسب و دویدن کاراکتر و هزاران عنصر بی حس دیگه
زیادی مرحله های فرعی باعث شده خسته کننده بشه بازی..
کسی رمزی داره که بشه هر کوئستی که بخوایم رو باهاش رد کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟
از علامتهای[عکسهایی که دو طرف تیتر کوئست قرار دارند] کنار تیتر اصلی هر کوئست میشه فهمید.نقل قول:
اگر اژدها باشه اصلی و بقیه هم فرعی .
هست ولی بعد از اینکه اون رمز بزنی و ماموریتها تکمیل بشه دیگه نمیشه بازی کرد.:31:نقل قول:
دوست عزیز کوئست ها برای لذت بردن از بازیه :31: هیچ بایدی برای رد کردنشون وجود نداره , اگر بخواید بدون این که انجام بدیدش ردش کنید که خب چه کاریه!نقل قول:
خب رمز رو بگید دیگه..
من یه دونه رمز زدم کل کوئست هارو با هم تموم کرد
ولی من میخوام هر کوئستی که خودم میخوام با اون رمزه رد کنم
چنین رمزی هست؟؟؟/
یه مشکل تو بازی دارم:
اولا که کلا این بازی چطوریه؟من همش کتک می خورم و می میرم(البته اول اولشم.اونجا که پیش اون آهنگره هستی)
دوما که من بعد از اینکه از خونه اون آهنگره اومدم بیرون کجا باید برم؟
کمکم کنید