یه ویجیت واسه ی قرار دادن گوشی رو حالت AirPlan Mod مثل ویجیت های فابریک خود گوشی سراغ دارید ؟
حالا برنامه Whats App به چه کاری میاد ؟ ( توی آخرین صفحات برنامه هاتون می تونید پیداش کنید )
Printable View
یه ویجیت واسه ی قرار دادن گوشی رو حالت AirPlan Mod مثل ویجیت های فابریک خود گوشی سراغ دارید ؟
حالا برنامه Whats App به چه کاری میاد ؟ ( توی آخرین صفحات برنامه هاتون می تونید پیداش کنید )
من فابریک گوشی رو سراغ ندارم اما برنامه هایی مثل Extended Control ویجت زیبا و کاربردی از تمام موارد مورد نیاز ارائه میدهنقل قول:
6 را میگی؟نقل قول:
ولی خیلی جذاب هست
من فقط گیمها را نصب کردم
هیچکدومو بازی نکردم تمومش کنم :31:
اخر سر هم یه اپدیت میاد میزنم همه چی میپره ... :31::31:
اگه وایرلس یا GPRS درست و حسابی داشته باشید میتونید با اون اس ام اس رایگان ارسال کنید و حتی چت کنید.از اون بهتر وایبر هست.نقل قول:
فک کنم اینجا گیر میاد :نقل قول:
[HTML]http://curvefish.com/widgets[/HTML]
Data Monitor
LiveWare
Setup guide
Support
Sync
Talk
Track id
دوستان این بارنامه ها کارشون چیه ؟ پاک کردنشون مشکلی به هم نمی زنه ؟
آموزش راه اندازی فلش مموری رو هم لطف می کنید بدید ؟ هر کار می کنم فلش مموری Mount نمی شه !
Data Monitor :میزان دریافت و ارسال دیتا از طریق GPRS رو نشون میده.
LiveWare : اتصال USB و جک خروجی صدا رو مدیریت میکنه.
Setup guide : راهنمای راه اندازی!
Support:پشتیبانی
Sync:هماهنگ سازی اطلاعات شما با حساب گوگل یا جای دیگه.
Talk:همون گوگل تاک هست.برای چت و مکالمه صوی تصویری.
Track id:یه تیکه از آهنگ رو برای اجرا میکنی بعد توی سرور میگرده و اطلاعات اون آهنگ مثل اسم خواننده یا سال تولید و غیره رو نشون میده
قابل پاک شدن بعد از روت:اولی.دومی.سومی.باقی رو نمیدونم.ترجیحا نرم افزارهای اختصاصی گوگل پاک نشن بهتره.
سلام
کسی میدونه برنامه ها و بازیهایی که از مارکت های مختلف با خود گوشی دانلود میکنیم تو کدوم فولدر میرن ؟ و آیا میشه برای شخص دیگه با بلوتوث فرستاد .
با برنامه های مخصوص بک آپ یه backup بگیرید به راحتی میشه.فایل منیجر آسترو همین کار رو میکنه.
به اسمه همون مارکت تو روت اس دی مموریت ولی از مارکت بازار که دانلود کنی تو پوشه download میریزه بلوتوث هم میشه کردنقل قول: