منم 1 تیرم تهران
من هیچی با خودم نمیبرم ساک و سیله اینا
رفیقم میگه خودشون همه چیز میدن
امروزم کچل کردم
Printable View
منم 1 تیرم تهران
من هیچی با خودم نمیبرم ساک و سیله اینا
رفیقم میگه خودشون همه چیز میدن
امروزم کچل کردم
همین نیرو انتظامی هم شما بیفتی مرزبانی هر 45 روز 15 روز میای مرخصی (از این بهتر چی میخوای) ولی سرباز کلانتری هر 90 روز 10 روز میره مرخصی اتفاقا اگه تو راهت نزدیک باشه و نتونی بری مرخصی خیلی بده.نقل قول:
خدمت نیرو انتظامی تو تهران که هر روز اماده باشه بده منتها جاهای دیگه بد نیست .تازه اگه کسی فکر حلال و حروم نباشه میتونه تو نیرو انتظامی خوب کاسبی کنه
ممنون. بله منتظرم.....نقل قول:
والا سوالی پرسیدی که جواب دقیقی نداره.....نقل قول:
من میتونم برات توی همین نیروی انتظامی جایی رو مثال بزنم که بخور بخواب واقعیه....حتی بیشتر از سپاه میخوری و میخوابی....من خودم الان جایی که دارم خدمت میکنم تو این مدت 4 ماه حدود 12 کیلو وزن اضافه کردم:13: فقط یه گوشه نشستم و گذشت زمان را نگاه میکنم..... هیچ کار خاص ندارم راهم هم نزدیکه مرخصی هم خوب میدن دیگه چی میخوام؟؟؟:27:
خیر عزیز نمیشه!!!!نقل قول:
سلام
من با چند ماه کسر خدمت جبهه 90/02/18 خدمتم تموم شد ( توی تهران خدمت میکردم و خونمون شیرازه )
من کلاس عقیدتی سیاسیمو آخر خدمتم تموم کردم و برگ تصفیمو گرفتم
امروز بعد از 1 ماه نیم تماس گرفتن که چرا کلاس قرانتو نرفتی و 1 ماه و نیمو برات غیبت زدیم
با این اوصاف من الان فراریم و 6 ماه اضافه دارم ؟
والا من تا اونجایی که یادم میاد فقط 7 روز کلاس عقیدتی سیاسی داشتیم با چند تا امتحان از کتاباش + نماز و روزه .
وقتی برگ ترخیصو گرفتم چیزی درباره قران بهم نگفتن ولی همه امضاهارو گرفتم تا گذاشتن برم
قراره فردا دوباره تماس بگیرن و
آش نخورده و دهن سوخته
چیکار کنم ؟
من 1 ماه دیگه آزمون کنکور دارم ( واسه دانشکده های فنی و حرفه ای )
امروز تا این خبرو شنیدم اعصابم خورد شد و درس خوندنو گذاشتم کنار و همش تو فکر هستم
دوستان لطفا راهنمایی کنید ، دارم بدبخت میشم .
دوست من شما میگی برگه تویت رو امضا کردی پس دیگه مشکلی وجود نداره چون تا همه کارات تموم نشه که بهت تصویه نمیدننقل قول:
تو اموزشی عواقب زیادی نداره یه توجیه نبودم میگی قال قضیسه رو میکنی البته اگه خیلی خفن باشه کارت نهایت 24 ساعت میری بازداشگاه میخوابی از همه چی راحت میشی ما که هر کاری میکردیم بازداشتمون نمیکردن ار رژه در بریمنقل قول:
والا چی بگن بستگی به جات داره ممکنه نزدیک بیوفتی از لب مرز برات سخت تر باشه ممکنه دور بیوفتی حال نکنی بیای خونه اصلانقل قول:
نه عزیزم هر چی قبل خدمت بودی همون ملاکهنقل قول:
دوستان مدارکی که موقع ارسال دفترچه به پلیس +10 دادیم و برگردوندن. الان باید با خودمون ببریم پادگان یا نه؟
خب دوستان فکر نمی کنم برسم شب پیغام بدم ،
وسایلم رو جمع کردم ، چندتا چیز دیگه هم مونده که باید الآن برم بخرم
محل تقسیم ما مرکز استانه که 4 ساعت تا اینجا فاصله داره
واسه همین میرم خونه مادربزرگم که شب ساعت 3 اینا راه بیفتم
وسایلمم کلی سنگین شده تازه !!!
ما که رفتیم
حرف دیگه ای هم نیست
غمگین هم نیستم
و با اینکه سالهاست دارم تنها زندگی میکنم و با سختی هاش خو گرفتم
ولی حس الآنم یه حس غریبیه ...
بدرود :11:
پ.ن : خدا پشت پناه تمام بچه هایی که 1 تیر اعزامن
پ.ن 2 : قرار ما همه میان دوره ، همینجا :46:
من دیروز آموزشیم تموم شد .نقل قول:
سعی کن از این دوران لذت ببری و بهت خوش بگذره .
وقتی تنبیهتون کردن ، فقط بخندین و خوش باشین
خیلی زود تموم میشه .
بچه ها من فردا یک تیر اعزامم . 01 ارتش . خواستم از تاپیکی که زدید و کمک ها یی که بهم شد تشکر کنم
ممنونم از همتون موفق باشید . و خدا حافظ