draven اگه یاد بگیری باهاش بازی کنی و بتونی axe هایی که برمیگرده رو بگیری قویترین adc هست ولی با پینگی که ایران داره همش میفته زمین ولی vayne رو میشه تو لگ هم بازی کرد به نظر من vayne یا mf بگیر
Printable View
draven اگه یاد بگیری باهاش بازی کنی و بتونی axe هایی که برمیگرده رو بگیری قویترین adc هست ولی با پینگی که ایران داره همش میفته زمین ولی vayne رو میشه تو لگ هم بازی کرد به نظر من vayne یا mf بگیر
اقا امروز ایدیمو لوگین کردم زیره اون صندوقچه زرده اینو زده بود
Warning: You just used your last IP Boost. Click here to visit the store so you can get another.
الان باید چیکار کنم؟
چیزی نیست با اعتماد به نفس ، خونسردی خودت رو حفظ کن و بعد .....نقل قول:
.
هیچی بابا چیکار میخوای بکنی یه چهار تا بسته افزایشی IP به ملت داده بودن که با هر بار برنده شدن IP بیشتری به بازیکن میداد ... شما هم مثل بقیه چهار بار برنده شدی و این قابلیت غیر فعال شده و از این به بعد همون مقدار عادی که همیشه IP میداد رو میده ... گفته اگه با این افزایش IP خیلی حال کردی برو بازم بخر
اینطور که معلوم این سیستم leg لینگ مثل رانک که elo میره بالا اون قاب برجسته میشد گلد پلاتینیوم .... نیست ؟
الان من سیلور اپ نشده ؟ یا شاید باید بالاترین level باشی ؟
یعنی وقتی آدم رو شانس باشه این میشه....:n25:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط امید وارم فردا این hecrim آزاد کنه تستش کنم از وقتی بازی میکنم تا الان یه بارم free نشده:n03:
بابا ما NA داریم با پینگ 350 - 400 دراون بازی میکنیم شماها چطوری میگید با 300 نمیشه؟نقل قول:
اگر میخوای هیروت اخر بازی غیر قابل کنترل باشه و همه رو درو کنه vayne بخر, ولی اگر میخوای دمیجت همون اول بالا باشه draven .
دراون تو زدن هر موجودی به غیر از تانک های خفن هیچ مشکلی نداره, از طرفی vayne اول بازیش یکم ضعیفه و به خاطرrange کمش قابلیت کایته بالایی نداره ولی خب هر تانکی رو از گارن گرفته تا cho و sion درو میکنه !
منطورتون رو متوجه نشدم ولی اگر منظورتون اون 3 تا مدال های غیر از رنک باشه اونا هیچ تاثییری ندارن و قاب هم نمیدن.نقل قول:
نه اون قاب دور چمپ که موقع لود بازی میاد ..... ؟ البته تو sep میبینم بعضی دارن هنوز ولی این مال قبل یا مال سیستم جدید؟نقل قول:
منطورتون رو متوجه نشدم ولی اگر منظورتون اون 3 تا مدال های غیر از رنک باشه اونا هیچ تاثییری ندارن و قاب هم نمیدن.
اونا مال ranking هست, اگر هر season بتونید هر مدالی بالا تر از bronze بگییرید بهتون اون قاب هارو میده, البته باید تا اخر season که میشه اواخر مهر حدودا نگه دارید رنکتون رونقل قول:
یااااااااا علیییییی:n04: چطور با این پینگ بازی میکنید؟ من بعضی اوقات که پینگم در بدترین شرایط به 180 یا 200 میرسه کلا قید بازی کردنو میزنم در حالت عادی پینگم بین 130 تا 150 ست(داتک).نقل قول:
شما وضعت خوبه ! من در بهترین حالت پینگ 250 باشه.(مخابرات)نقل قول:
زمانی که شاتل داشتم و اولایی که مخابرات داشتم 180 اینا بود ولی خوب بد شد سریع.