خداحافظ دانلود شبانه رایگان
Printable View
خداحافظ دانلود شبانه رایگان
آقا نیشابور هم قطع می باشد ر...ن تو صبانت :2:
نه بابا ایول چند وقته نیشابور پرسرعت عمومی داره؟؟ باز جای شکره.نقل قول:
نگران نباشید چمدون تو راهه:31:
بابا خسته شدیم.ماهی داریم 20 تومان به خرد این کثافت صبانت میدیم بعدش اینطوری اینترنت میده.
یک روز قطعه یک روز دیگه سرعت روزانه پایینه جدید تر اینترنت شبانه قطعه.
تا کی میخواین بشینین کارای اینا رو ببینین؟؟!!
بابا زنگ بزنید فوش بدید :31: ازشون جواب بخواین.
واقعا که.:13:
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
ای بابا همون چمدون هم بیاد سرش حرف در میاین.میگین آمریکا جاسوسی داره میکنه چی میکنه بر علیه ولایت ..:41:.دروغ میگم؟نقل قول:
یک ذره فکر کنین.دارن چه بلایی سرمون میارن؟:27:
اسم خودتو هم میذاری مسلمون به توان 2.
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
داداش بجای bold کردن بشین زنگ بزن جواب بخواه.:46:نقل قول:
---------- Post added at 08:23 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
کارشه.سال قبل همین موقع ها بود که سرعت رو خیلی پایین آورد.:19:نقل قول:
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
شما زنگ زدید؟ چی میگن؟:10:نقل قول:
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:24 PM ----------
ا تو رو خدا نگاه کن!!نقل قول:
اخه پدر سوخته بازی تا این حد؟؟؟ :31:
آره بخدا.روز اول دوم بود دیدم دانلود نکرده اومدم روز بعدش چک کردم دیدم ارور 691 میده.نقل قول:
با کلی تعجب گفتم خدایااااااااااا :18:
عجیبتر دیدم با اکانت روزانه وصل میشه.:27:
گفتم خدایاااااا مارو چی آفریدی؟؟؟!!
ای کاش نمی افریدی.:31:
خوب اگه نمیتونن شبانه رایگان بدن، بگن نمیدیم، راحع بهش هم تبلیغ نکنن. یک مرجع قاونی برای رسیدگی به این جور مسائل تقلب و کم فروشی شرکت ها هست به نام "سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان" با این آدرس:و گویا شماره تلفن 124کد:http://www.cppo.ir
توی این صفحه هم شکایات رو اینترنتی ثبت می کنه:
دوستان لطفا اقدام کنید و بیاین از حق قانونی خودمون دفاع کنیم.کد:http://www.cppo.ir/pages/frontEnd/e_complain.aspx
با اینکه میدونیم اینا گردن کلف تر از این حرفان.نقل قول:
یکی از بچه ها لطف کنه متنی آماده کنه زودتر برای شکایت.
من میفرستم و پیگیری میکنم.
من فکر نمیکنم شکایت و این حرفا به جایی برسه چون شما بالفرض هم شکایت کنی و بخوان پیگیری بکنند چی رو باید پیگیری کنند؟؟!! صبانت و همه ی isp ها در قبال روزانه بما تعهد رسمی دارند و میگن ما ترافیکی که مشترک پولش رو داده داریم بهش میدیم تازه نه با 128 بلکه با چند برابر پهنای باند. در قبال شبانه هیچ isp تعهدی رسمی که قابل پیگیری باشه نداره و بقول خودشون توی قرار دادی که بین طرفین تنظیم شده نیومده و یه جور لطف از طرف خودشون بر سر مشترکان میدونن. در یک کلام چنان می پیچونن مشترک رو که باید به پاشون هم بیفتی و چند بار برای الطافی که بر سر ما دارن شکرگذاری کنی!! من یادمه حدود 3 سال قبل همین صبانت یه مورد مشابه حالا رو ایجاد کرد و بعد از صدها شکایت و تلفن و دعوا و..... بعدش صبانت مرکز رسماً از تهران نامه و بخشنامه برای یکی از نمایندگیها فرستاد و همین حرفایی که زدم رو گفتن و بعدش کسی از مشترکین حتی یه کلمه حرفی برای گفتن نداشت.نقل قول:
حیف تاپیک قبلی صبانت را محسن خان مدیر قبلی انجمن پاک کرد وگرنه تصویر جوابیه ی صبانت رو میدیدن تا دو هفته کپ میکردین.
باید سوخت و ساخت.
قطعی هاش چطور؟ هس دم به ساعت قطع میشه.اینو که باید جواب گو باشه؟:41:نقل قول:
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
خوب کجا بریم؟ همه دزدن.:41::41::41: