این آزمون سنجش که تا دلت بخواد سوال اشتباه داره
Printable View
این آزمون سنجش که تا دلت بخواد سوال اشتباه داره
موارد خیلی بیشتری رو هم میشه اضافه کردنقل قول:
شاید برای خیلی ها همون لبخند بابا یا مامان بعد از شنیدن رتبه خوب فرزندشون یه دنیا ارزش داشته باشه
شاید برای خیلی ها رسیدن به جایگاه اجتماعی خوب و تشکیل زندگی خوب و موفق ملاک باشه
شاید برای خیلی ها کسب درآمد مهمترین دلیل برای درس خوندن باشه
شاید برای خیلی ها قبولی در یه دانشگاه خوب به عنوان جواب تمام زحماتی که چندین سال براشون کشیده شده، هدف مهمی باشه
شاید برای خیلی ها ...
کمی بزرگتر فکر کنیم!
ویرایش:
در تایید حرفتون در مورد کیفیت پایین این آزمونا یه خاطره کوچیک از آزمون جامع دوم یا سوم سنجش:نقل قول:
ریاضی رو 83-84 زدم :31: چرا؟ چون تمام سوالاتش (تاکید می کنم تمام سوالاتش) از کنکور های گذشته بود تازه گشته بودن و سوالات آسونش رو پیدا کرده بودن! منم چون جمع بندی رو زود شروع کرده بودم تا قبل از این آزمون از کنکور 85 تا 87 رو کار کرده بودم و نتیجش هم همین بود که بعضی سوالات رو اصلا دقیق گزینه هاش هم یادم بود :31:
فکر کنم اگه کنکور 88 رو هم کار کرده بودم 95 هم میزدم !!
البته سو ءتفاهم نشه به نظر من بین کنکورهای جامعی که تو این دوران برگزار میشه سنجش بهتره اونم به خاطر جامعه آماریش
اگه یه نفر رتبه 3 رقمی بخواد (تو کنکور) ، تو سنجش 23 اردیبهشت حدودا باید چندم بشه؟!!
من که اونقدرا بررسی نکرده بودم، سوالاتش برام جدید بود ولی باز هم آسون بود و به نظرم بد نبود. راستی یه چیز جالب اینکه نشر دریافت برای هر آزمون سنجش بعد از یه روز دو روز اون رو نقد می کنه که به نظرم خیلی مفیده و می تونید نقاط ضعف و قوت تست ها رو بدونید و اینکه یه گزینه اشتباهی که زدین مشکل از طراحان بوده یا خودتون./نقل قول:
در تایید حرفتون در مورد کیفیت پایین این آزمونا یه خاطره کوچیک از آزمون جامع دوم یا سوم سنجش:
ریاضی رو 83-84 زدم چرا؟ چون تمام سوالاتش (تاکید می کنم تمام سوالاتش) از کنکور های گذشته بود تازه گشته بودن و سوالات آسونش رو پیدا کرده بودن! منم چون جمع بندی رو زود شروع کرده بودم تا قبل از این آزمون از کنکور 85 تا 87 رو کار کرده بودم و نتیجش هم همین بود که بعضی سوالات رو اصلا دقیق گزینه هاش هم یادم بود
فکر کنم اگه کنکور 88 رو هم کار کرده بودم 95 هم میزدم !!
البته سو ءتفاهم نشه به نظر من بین کنکورهای جامعی که تو این دوران برگزار میشه سنجش بهتره اونم به خاطر جامعه آماریش
واقعا عالی نقد می کنه به نظر من.
البته سوال 24 ادبیات به نظر من کاملا درسته ولی بهش گیر داده که به نظرم دلیلش خوب نبود و تو جمله کاملا معلومه که "مطبوع" درسته نه " متبوع ".
اینم لینک :کد:http://www.daryaft-pub.com/index.php?option=com_content&view=article&id=247&Itemid=147
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
خوب چی شد نتیجه گیری آخرش؟؟؟ نگفتی تو کنکور چند زدی؟ تا معلوم بشه چقدر متفاوته.نقل قول:
ریاضی رو 83-84 زدم چرا؟ چون تمام سوالاتش (تاکید می کنم تمام سوالاتش) از کنکور های گذشته بود تازه گشته بودن و سوالات آسونش رو پیدا کرده بودن! منم چون جمع بندی رو زود شروع کرده بودم تا قبل از این آزمون از کنکور 85 تا 87 رو کار کرده بودم و نتیجش هم همین بود که بعضی سوالات رو اصلا دقیق گزینه هاش هم یادم بود
ضمنا اگه کارنامه های سال قبلی ها هست تا ببینیم چیکار کردن+ درصدای کنکور اصلیشون.
ریاضی کنکور 39 زدم!نقل قول:
خوب چی شد نتیجه گیری آخرش؟؟؟ نگفتی تو کنکور چند زدی؟ تا معلوم بشه چقدر متفاوته.
ضمنا اگه کارنامه های سال قبلی ها هست تا ببینیم چیکار کردن+ درصدای کنکور اصلیشون
کارنامه های بچه ها تو تاپیک >>> بانک کارنامه کنکور سراسری [بحث ، مشاوره ، تخمین رتبه و...] باید باشه
سلام
منم سنجش که دادم به نظرم سخت نبود مخصوصا سوالات فیزیک که خیلی امیدوارم کرد برای کنکور چون من فیزیک معمولا کم می زنم
اگه کنکور اینجوری باشه عالی میشه:31:
تجربی پاسخنامه ادبیات یک غلط داشت
توی پاسخنامه گفته بود 2 کامه نادرست هست بعد گزینه درست رو گفته 1 که گزینه 1. 1 غلط بود !
"پاسخنامه شما هنوز از حوزه امتحاني در يافت نشده است " این یعنی چی؟ یعنی حوزه ی ما برگه هارو تحویل نداده ؟ :31:
شما کارنامه سنجش گرفتین؟
زیاد اتفاق میفتهنقل قول:
هنوز کارنامتون رو تصحیح نکردن. یا هنوز به دستشون نرسیده یا تو صفه انتظاره (شایدم تنبلی کردن هنوز نذاشتن رو سایت:31:)
منم برای همین آزمونی که گفتم کلی چشم انتظار بودم ببینم کی کارنامم میاد!
ماشالا واقعا..کنکورم همینکارو میکنن 1 ماه طول میکشه هاااانقل قول:
حوزه ما که خیلی بی نظم بود.خانومه مراقب جلوی من یه تسبیح دستش بود دعا می خوند صدای س س س میوومد
منم اعصاب تعطیل برگه رو دادم اومدم بیرون.حداقل قلم چی نظم و ترتیب داره
این سوال من فکر نکنم زیاد ربطی به اینجا داشته باشه ولی جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم !
بدون مدرک پیش دانشگاهی میشه تو کنکور سراسری شرکت کرد ؟ اگه آره تو کدوم گروه ؟