نقل قول:
آره حساب گر خیلی عالیه . در آخرین رنکینگ که گرفته شد حتی رکورد ISP های آمریکا و آلمان و ژاپن و چند جا دیگه رو زد ! باور نمیکنید برید از آقای کرانی برسید مدارکش موجوده
Printable View
نقل قول:
آره حساب گر خیلی عالیه . در آخرین رنکینگ که گرفته شد حتی رکورد ISP های آمریکا و آلمان و ژاپن و چند جا دیگه رو زد ! باور نمیکنید برید از آقای کرانی برسید مدارکش موجوده
هه هه هه هه هه........واقعا خندیدم به حرفاتنقل قول:
اولا رکورد نه دست امریکاست نه المان نه ژاین توی کیفیت و سرعت اینترنت مدارکشو برو از همون اقای کرانی که نمیدونم کیه بگیر بخون(((خواستی هم توی گوگل سرچ کن البته اگه مثل من کافری و به اعتقادات توهین نمیشه با استفاده از گوگل!!!)))
من اولشم گفتم فقط کرمانشاه ADSL فقط حسابگر داشتم نه جایی دیگه که بخوام بگم جای دیگه بده یا این خوبه....
اصلا حوصله زرزر کردنم با ادمایی مثل تو ندارم بخوام جوابتو بدم چون من ISP مال بابام نیست بخوام ازش طرفداری کنم یا از مال بابای یکی دیگه بدم بیاد چون بزرگتره!......من فقط وضعیت نت خودمو گفتم نه چیز دیگه.
حسابگرم فقط همینش که میشه نتی شارژ کرد صد ارزش مخابراتو داره که باید راه بیفتی بری بانک بعدم فیشو ببری مخابرات تازه 2روز بعد برات شارژ کنن....تنها دلیلی که بین مخابرات با حسابگر من حسابگرو برداشتم برای همین بود.
البته الان دیگه مخابرات دوباره قسمت شارژ انلاین رو فعال کرد دوبارهنقل قول:
الان کسی هست تایم اوت نداشته باشه؟
هر شرکتی هستین فقط تایم اوت دارین الان یا نه؟
نقل قول:
دوست من چرا اینقدر هیجانزده ای؟! mehr film مخاطبش شرکت بود نه شما...
آقای کرانی هم رییس محترم شرکت حسابگرند (با هر عقیده ای باید به اشخاص احترام بزاریم خصوصاً اینجا) البته ایشون انصافاً با مشتری خیلی خوب برخورد کردند تا امروز...یعنی وقتی رودر رو میری شرکت و باهاشون صحبت میکنی از تمام کارمندای شرکت با شما خوش برخوردتر رفتارخواهند کرد ...
در مورد شارژ اینترنتی هم مخابرات داشت و فکر کنم دوباره راش انداخته...
اون اولا هم که نداشت من یادمه فیش رو میبردم همون روز شارژ میشد (الان رو چون ندارم نمیدونم)
بقیه شرکتای اینترنتیم تو کرمانشاه همه شارژ اینترنتی دارن! حسابگرم یه نمایندس مثل بقیه.... سالهاست نمایندگی داتک تهرانه... فقط با اسم خودش فعالیت میکنه(البته یه مدت پهنای باند میگرفت و یه مقدار از سرویساش رو خودش پوشش میداد ولی نمیدونم چی شد عقب رفت داشت بجای پیشرفت)
من فقط نصف شب تایم اوت ندارم : دی
پینگ نوین نت در ساعت رایگان ،قضاوت با شما .....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا خداااااا ...... دیال وصل بشی از این بهتره ...... خدا بهت صبر بدهنقل قول:
یه سر به اینجا بزنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخ جای خط ها بازیسنتر
فقط کرمانشاست که نتش مرگ خوردش ...
هیچ جا تایم اوت نداره اگرم دارن به این فجیهی نیست ...
پس مشکل سراسری نیست !
سلام کسی به این 2020 لعنتی زنگ زده ؟ دیگه شورشو در اوردن:sq_10:
ای بابا خوب منم میگم رکورد دست آمریکا و اینا نیست دست حسابگره !نقل قول:
:)))) دوست عزیز من با شما نبودم حالا چرا عصبانی میشی ؟؟؟؟
بنده هم نگفتم شما با من زرزر کنی، خوب باشه زرزر نکن عزیز جان من که مجبورت نکردم :)
و نکته ی بعد اینکه شما که فقط حسابگر بودی ، من چیزی حدود به 6 ، 7 سال هست که ADSL رو از هر شرکتی که شما اسمش رو هم نشنیدی گرفتم تو این شهر . فعلا هم خابراتم و کمتر از بقیه اذیتم کرده
اون موقع که سر دزدی حجمم و قطعی دم به دقیقه رفتم حسابگر شما هنوز آدرس حسابگر رو بلد نبودی دوست عزیز .. البته شایدم هم ........
و نکته ی دیگه این که بنده آدرس گوگل رو بلد نیستم :) شما داخل گوگلی که میگی ، اینترنت مخابرات کرمانشاه رو سرچ کن و ساییتش رو هم ببین و سری به امکانات و شارژ آنلاینش هم بزن ... شما اگه اولین بارته از فیش پرداخت کردن و بانک رفتن راحت شدی و شارژ آنلاین دیدی تقصیر کسی نیست.
موفق باشی