نقل قول:
برادر . شارژ اهیانه دیگه معنی نداره شما هر چی شارژ کنی در پایان دوره روی قبضت پولش را میدی اما این مقدار شارژ تا هر وقت که استفاده کنی برات میمونه . آقا صبر داشته باش این طرح بی سابقس.
Printable View
نقل قول:
برادر . شارژ اهیانه دیگه معنی نداره شما هر چی شارژ کنی در پایان دوره روی قبضت پولش را میدی اما این مقدار شارژ تا هر وقت که استفاده کنی برات میمونه . آقا صبر داشته باش این طرح بی سابقس.
نقل قول:
چند بار بگم مانده اعتبا کسی نمیسوزززززززززززززززززززز ززززززززه.
نقل قول:
هیچی مفتی نیست به ازای هرگیگ 2600 میاد روی قبضتون.ولی هر چی هم شارژ بزنید نمی سوزه
نقل قول:
برادر اینترنت ملی10روزه سرعتش اومده پایین کاری به مخابرات اصفهان نداره.............
کجا 1 مگ بازه؟!!!!!!!!!!!! من نهایت دانلودی که دارم 20 30 کیلو بیشتر نیست. تازه اینترنت مزخرف مخابرات دایم قطعه، همین دیشب کار خیلی واجب داشتم ولی دوباره این اینترنت آشغال مخابرات قطع بود ( دوستان من نمی دونم بقیه مرکزا چه جوریه ولی اگه مرکز فیض هستین از مخابرات اصلا سرویس نگیرین که فوق العاده افتضاحه:19:) منم اگه خطم فیبر نبود هیچ وقت این کارو نمی کردم، حالام می خوام برم سراغ وایمکس، هر آشغالی که باشه از اینترنت مخابرات خیلی بهترهنقل قول:
:4:سامانه مورد حمله قرار گرفته :4:. تا چند روزه دیگه حل میشه.vpn ها کاری به مخابرات استان ندارهنقل قول:
در سطح ملیه.سرعت هم در سطح ملی کم شده
دوستان من اینترنتم تمام شده و به مناسبت عروسی برادرم تا یک هفته من شیراز هستم حالا یک هفته بعد پورت رو می بندن؟ شارژم 10 مهر تموم شد و حالا میخوام دوباره شارژ کنم ولی مثل اینکه پنل مشکل داره و میگه ارتباط با سرور مقدور نیست چیکار کنم واسه شار ژ اینترنت ؟
سلام اصفهاني هاي عزيز
من تازه ميخوام واسه اينترنت مخابرات اصفهان اقدام كنم
مودم و كارت شبكه خريدم
ميخوام بدونم اگه مودم را نصب كنم خودم ميتونم راهش بندازم يا اينكه بايد زنك بزنم آقا بيان واسمون درستش كنن؟؟
اگه ميشه راهنماييم كنيد
راستي توي سايتشون ثبت نام كردم و شماره مشتري هم دارم
آقا اعتبار من هم تموم شد
حالا از جای دیگه وصل شدم می نویسه برام که سرویس شما غیرفعال است یا زمان اعتبار ان به اتمام رسیده است
ولی قسمتهای پرداخت و ... غیر فعاله یعنی سایت خرابه !!! 2030 هم که هیچکی جواب نمیده و رفته روی نوار پیغام بگذارید
خاک تو سرشون
این یارو نجات دهنده نفوذیه همیناس.دوستان سوتی ندین یه تاپیک جدید بزنین که این نتونه پیداش کنه.
نفوذی.
نفوذی حیا کن تاپیک مارو رها کن