دوستان نظرتون راجع به مودم D-link ADSL2+ Gigabit Cloud Router N300 DSL-2770L چیه؟
من قدرت وایرلس واسم مهمه و محدود کردن پهنای باند وایرلس که مثلا یه گوشی ۵١٢ باشه یه گوشی دیگه ١ مگ.
Sent from my MediaPad 10 FHD
Printable View
دوستان نظرتون راجع به مودم D-link ADSL2+ Gigabit Cloud Router N300 DSL-2770L چیه؟
من قدرت وایرلس واسم مهمه و محدود کردن پهنای باند وایرلس که مثلا یه گوشی ۵١٢ باشه یه گوشی دیگه ١ مگ.
2770 رو سرچ کنید در همین تاپیک !نقل قول:
خوندم قبلا اطلاعات بیشتر میخوام.نقل قول:
مودمی که بتونه این کارو بکنه؟؟؟نقل قول:
میکروتیک..؟
انتخاب مودم ADSL بين D-Link 2750U و TP-Link W8961ND
سلام
بعد از چند روز تحقيق قصد دارم از بين اين دو مدل يكي را انتخاب كنم و بخرم.
لطفا دوستان كمك كنن كه بتونم انتخاب درست تر و بهتري داشته باشم.
اگر تجربه كار با اين دو مدل را داريد با ذكر دليل بگيد كدوم بهتره؟!
نكات مدنظر من: برد بيشتر وايرلس به طوري كه يك واحد بزرگ با ديوارهاي زياد را پوشش بده – پايداري خوب نسبت به منطقه اي كه مخابراتش نويز زياد داره – مشكلات كمتر – ساپورت بهتر
سپاس
دوستان کسی با مودم زایکسل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که خود شاتل میفروشه کار کرده؟تعریف پوشش انتن دهیش رو زیادش شنیدم.با مخابرات سازگاره؟
2750 سفید و 8968 ورژن 2 با مخابرات مشکلی ندارن که؟
آیا مودم های 2 و 3 آنتن برای کاربر خانگی مضر نیستن؟همین 2 آنتنش رو میگن سردرد میاره اگه کنارش بشینی
باید توی سایتهای خارجی دنبال اطلاعات بیشتر در مورد این مودم باشی چون چندان فراگیر نشده اینجا ! :n01:نقل قول:
آره میکروتیک ! خودت که میدونی پس واسه چی میپرسی ؟!!:n02:نقل قول:
سرچ کن 2750 یا 8961 توی همین تاپیک ! چند صفحه آخرو هم بخون ! اینقدر اطلاعات هست که سردرد میگیری:n09:نقل قول:
شما هم سرچ کن :n16:نقل قول:
نه مضر نیستن چون توان خروجیشون پایینه !
خب دوستان،امروز یه 8968 ورژن 2 گرفتم.نه داغ میکنه نه دیسکانکتی داره(isp مخابرات)
برد سیگنالش هم با موبایل تست کردم خوبه.توو خونه فاصله 22 متر با دوتا دیورا که یکیش کمد دیواری داره سیگنال 60% میده
130 تومن با گارانتی 3 ساله که 2 سالش تعویضه
حالا نمیدونم dlink 2750 پوشش دهیش چقدر بیشتر از اینه.dlink نگرفتم از ترس اینکه با مخابرات مشکل ساز بشه
انتخاب خوبی کردی ! تفاوت چندانی نداره پوشش وایرلسشون ! 2750u سفید سازگاره با مخابرات و خیلی هم خوش قیمته ! فقط یه زحمتی بکش تست کن پورت usb حدودا چقدر سرعت داره :n18:نقل قول:
فکر نکنم بردش 22 متر باشه ! بیشتر برد داره .نقل قول: