کارت شارژ بگیر با استفاده این ادرس:[PHP]http://ecare.mtnirancell.ir[/PHP] به کنترل حساب اینترنتی برو و از منو شارژ مجدد اقدام به شارژ کن :11:نقل قول:
هم زودتر شارژ میشه و هم زودتر فعال میشه
Printable View
کارت شارژ بگیر با استفاده این ادرس:[PHP]http://ecare.mtnirancell.ir[/PHP] به کنترل حساب اینترنتی برو و از منو شارژ مجدد اقدام به شارژ کن :11:نقل قول:
هم زودتر شارژ میشه و هم زودتر فعال میشه
سلام دوستان من امروز وایمکس ایرانسل ثبت نام کردم کی باید پول بریزم به حساب چقدر طول میکشه تا وصل بشه ؟؟؟
نقل قول:
نه دوست عزیز من تازه ثبت نام کردم برام اس اومد این مبلغ واریز کن مبلغ واریز کردم نه برام پیامی اومد که پولو واریز کردی نه حسابم از حالت تعلیغ پرداخت بیرون اومده موندم چه کار کنم؟؟
سلام
دوستان اگر من اینترنت 128 نا محدود از ایرانسل بگیرم اونوقت سرعت دانلود من معمولا چند هستش؟
و یه سوال دیگه...
تو سایت ایرانسل نوشته اگر اینترنت نامحدود بگیری ولی بیشتر از حد معمول دانلود کنی .اونا اونوقت سرویس دانلود نامحدودت رو قطع میکنن!!!! ...
مثلا ما در طول روز چند گیگ میتونیم دانلود داشته باشیم تا به آقایون برنخوره تا دانلود نامحدودمون رو بر ندارن
کمک کنید ممنون میشم
خیلی سوال میشه که RSSI و CINR چی هستند.
جواب این سوال در سایت Huawei
کد:http://www.huaweidevice.com/worldwide/productFeatures.do?pinfoId=2566&directoryId=2742&treeId=742
What is the meaning of CINR and RSSI
(1)RSSI indicates the signal strength. If the value is between -40 and -60, signals are strong. The greater the positive value is, the weaker the signals are. (2)CINR indicates the signal quality. If the value is greater than 20, signals are strong. The greater the positive value is, the better the signals are.
شما بهتره که با پشتیبانی ایرانسل تماس بگیریدنقل قول:
پیشنهاد میکنم ساعت ۱۲ شب به بعد تماس بگیری که زیاد پشت خط نمونی
باهاشون هماهنگ کن، سریع مشکل برطرف میشه. نگران پول واریزی هم نباش چون به حسابت ریخته شده
من در شیرازم و با 3 چراغ روشن 128 3 گیگ دارم با سرعت دانلود 14 مزخرف البته اگر با اوربیت دانلود کنم اینقدره مگر نه 6 و 7 سرعت دانلوده .از بس سرعت پایینه میخوام مهاجرت کنم به آسیا تک البته قول دادن خطم را از پی سی ام دربیارن . فقط نمی دونم اون موقع مودمم را چکار کنم .از این کله قندیهاست . و البته وضعیت اشتراکم چی میشه ؟
عزیز منم شیراز هستم 3چراغ روشن مودم قدیمی ها یا به قول شما کله قندی 128 دائم 6 گیگ برای دوماه با نرم افزار download studio هم دانلود میکنم سرعت تا 20 و بعضی هم 15 میشه راضی هم هستم قبلا ای دی اس ال از شرکت بومرنگ داشتم اما از این وایمکسه راضی هستم اما بازم سلیقه ای هست و توی کم شدن سرعت نت سلامتی ویندوز نداشتن ویروس مدل ضد ویروس و نرم افزار های مختلف که در حال اجرا هستند هم میتونه سرعت رو کم کنه:11:نقل قول:
سلام دوستان من دیروز سرویس وایمکس ایرانسل ثبت نام کردم بعد یک اس ام اس برام اومد که نوشته شما 2 روز دیگر جهت پرداخت هزینه مهلت دارید .
حالا من باید پول به حساب بریزم یا صبر کنم که نمایندگی فروش بهم تماس بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
این که چیزی نیست من پولو هم ریختم خودشون هم اس دادن که پولو ریختی تماس هم گرفتن تایید کردن که پولو ریختم الان دوباره اس اومده فقط فردا رو وقت دارمم پولو به حسابشون واریز کنم:27:
در مورد سوالتون هم اگه مطمئنی که تو محلتون پوشش قوی داری پولو بریز وگرنه حالا حالا ها باید منتظر بمونی منم خودم همین کارو کردم
راستی یکی از این شماره رنده تماس گرفت (09351000000)گفت پولو ریختی منتظر تکنسینمون باشید حالا منظورش کی بود؟؟